Хм за това не се бях замислял, ще пробвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бюро жалби
Collapse
X
-
Искам да попитам защо не мога да пращам винаги ЛС до определен потребител? Примерно когато писах до Араслан ми изписа следното: You have reached your stored private message quota and can not send any further messages until space has been created. Какъв е проблемът?
Да попитам също защо след като вляза в няколко теми и после като реша да пиша мнение постоянно ми иска да си пиша името на потребителя и паролата? Както и да попитам къде са емотиконите защото като пиша мнения не ги виждам?Last edited by Shelenberg; 30-11-2004, 16:26.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Английският текст означава, че кутията ти за ЛС се е запълнила. А понеже при изпращане на ЛС се оставя и едно копие за теб нали се сещаш ...
За името на потребителя и паролата - явно ти е изтекла потребителската сесия. За да избегнеш проблема при влизане избери опцията за запомняне на паролата и името.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
По - нагоре имаше подобно съобщение. Със Internet Explorer съм и когато разгледам всички мнения във една тема, или напиша отговор, т.е. моето е последното, продължава да стои иконата за непрочетено мнение.
....И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
messire Wolan написаЗа името на потребителя и паролата - явно ти е изтекла потребителската сесия. За да избегнеш проблема при влизане избери опцията за запомняне на паролата и името.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Parabellum написаАбе и това не е гаранция. Аз като маркирам да ме запомни на няколко пъти докато пиша ме изхвърля.Затова преди да пусна съобщението си го копирам с десен бутон на мишката за всеки случай
Иначе за настройките на компа не се пробвам защото сега ходя по зали и просто няма смисъл.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Гост
Iskam da si smenq potrebitelskoto ime ot "stagon" na "Stagon", obache ne moga da go namerq po potrebitelskite nastroiki. Nqkoi moje li da dade sywet, pls?
Comment
Comment