Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бюро жалби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

По коя теза? Инак видях че съм сгрешил - съжалявам - анистина 2/3 е 66%, а не 60%, както бях написал. Но разликата не е май чак толкоз съществена за спора, нали? Пак 58% като "почти 2/3" при 2/3 които са 66% е сравнително точен начин на изразяване.
    Така че не знам какви са били тия "убедителни доказателства", нито пък каква точно е била тезата ти, но не вярвам Воланд да би изтрил "убедителни доказателства". Виж, заяждания би изтрил, както и вески друг от управата.

Comment

gollum написа
      По коя теза? Инак видях че съм сгрешил - съжалявам - анистина 2/3 е 66%, а не 60%, както бях написал. Но разликата не е май чак толкоз съществена за спора, нали? Пак 58% като "почти 2/3" при 2/3 които са 66% е сравнително точен начин на изразяване.
      Така че не знам какви са били тия "убедителни доказателства", нито пък каква точно е била тезата ти, но не вярвам Воланд да би изтрил "убедителни доказателства". Виж, заяждания би изтрил, както и вески друг от управата.
      Тезата ми беше в точността на изчисленията , въз основа на които и си ситроиш дедуктивните изводи и въобще, много добре знаеш за какво говоря и а ми кажи къде в цялата заключена тема съм си позволил нападки?
      Това е несериозно!

Comment

Радваш ме . И къде по-точно в изчисленията ми има неточност? Че нещо не забелязвам.

Comment

gollum написа
          Радваш ме . И къде по-точно в изчисленията ми има неточност? Че нещо не забелязвам.
          С познания от твоето ниво, ще ми е нужно твърде много време за да те просветя в точните науки. Намери някой друг. знам че и Империал е в подобна сфера, например. А по-добре си остани "радостен"

Comment

Т.е., доказваш че си тук само да обиждаш и да се заяждаш. Хем "ти нищо не разбираш", хем всъщност не можеш нито да се обосновеш, нито дори да кажеш какво не разбирам. Май пак се повтаря историята покрай спора ти с Мелиса. Знаеш как му се вика на това, нали? Пък и май отново явно нарушаваш правилата на Форума.

Не ми се занимава повече с глупостите ти.
            Last edited by gollum; 11-04-2005, 20:14.

Comment

Кил хим! Кил дем оль! Изтребиен ги дьо кряк! Стагон капут!

Сори брато! нищо лично
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
              きさまはしんでくださいませんか
              [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

op: op: op:
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Stagon написа
                  С познания от твоето ниво, ще ми е нужно твърде много време за да те просветя в точните науки. Намери някой друг. знам че и Империал е в подобна сфера, например. А по-добре си остани "радостен"
                  Съжалявам Стагон, но с това изявление просто не ми оставяш избор.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ццц, смее се той .....а аз сериозно говорих
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                    きさまはしんでくださいませんか
                    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Да бе само дето аз по същото време го заговорих тоз Стагон и той е останал с грешно впечатление - че аз съм го баннал и много ме уплаши. Аз съм човек на години - със слаби нерви - не мога да се занимавам с редници дето да ми крещят. Може и да ме псуват аз даже не ги чувам.

Щеше ми се да ви покажа какви красоти ми е писал в icq ама айде. Нека бъдем добри за 5 минути както имаше навремето една кампания. :sm113: :tup:

Comment

Напразно е останал с това впечатление. Аз се занимавам с тази неблагодарна дейност. И пак искам да потвърдя - личните нападки, както и действията, които са в разрез с понятия като чест и почтеност са нежелателни. Когато някой е тръгнал да саботира и руши, нека не се изненадва, когато се стигне до такива действия от страна на управата на форума. На потребителя Stagon е наложен временен бан. Когато се извини за думите, отправени към няколко потребителя тук този статус ще бъде преразгледан. Но не мога да не отбележа, че в последните 2-3 седмици все някак точно този човек се оказваше в дъното на почти всеки спор във форума. За съжаление. И май трябваше по-рано да приложа тази мярка.
                        Жалко.
                        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Здравейте,незнам дали мястото на това е тук,но от заглавието така мисля.
                          И така,бих искал да получа помощ от някои модератор.
                          Когато искам да видя ''Публичния профил'' на някой потребител(от потребителското му име и опциите там),ми излиза следното:
                          Animator, нямате право на достъп до тази страница. Причините за това може да са:
                          ...
                          Същото се появява и когато щракна на нечий ник от заглавната страница(хората,които са активни в момента).
                          Ами това е,ще ви бъда благодарен,ако ми обясните дали проблема е в моя телевизор.

Благодаря.

Comment

@ Animator
                            E, хъм, и на моят телевизор излиза същата грешка.
                            Давай за жизнь, давай, брат, до конца,
                            Давай за тех, кто с нами был тогда.
                            Давай за жизнь, будь проклята война,
                            Помянем тех, кто с нами был тогда.

Comment

Не всички потребтели имат достъп до публичните профили на останалите, като този достъп се дава тогава, когато даден потребител го заслужи (което изобщо не е трудно, просто трябва да се спазват форумните правила).

Comment

Бюро жалби е тука, нали? Ми аз протестирам!!!
                                На нож!

Comment

Working...
                                X