Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галерия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Откровено казано ми писна учението вече Искам да си чета мойте си работи и да си пиша мои си статии. Не че не са ми интересни нещата, сега пиша за американското кино и войната във Виетнам, ама бих предпочел нещо друго вече
    Last edited by Док Холидей; 13-12-2004, 11:41.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Още малко и ше ти се сбъдне желанието, няма и половин година до този момент.

Comment

В раздела "Нова" в българската история сложих Личности, Лично оръжие и Бойна техника. Струва ми се че няма смисъл да има цяла отделна категория само за ножки, саби и щикове, не са чак толкоз много. Освен това в самата категория може да се правят различни албуми, така че няма страшно.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

А ще може ли да мога да качвам там? :sm186:

Comment

Imperial опитах да кача три снимки в галерията за ВСВ за личностите ама то ми ги качило в моята лична галерия. Грррр. какво да направя?

Comment

Няма ли да е добре до банера на форума да сложиш и един банер с линк към галерията, че сега адреса го има само в първия пост на тази тема и трябва всеки път да се ходи до там. Мисля, че ще се улеснят нещата, а и галерията ще стане по посещаема.
              Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
              СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
              НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
              СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Ще има когато реша че става за официално пускане.

Манщайн, не си избрал правилния албум значи като си качвал.

ТВВ, трябва вътре в съответните категории да се направят и албуми. Разгледай категориите и ми кажи къде какъв албум искаш да ти отворя.
                albireo написа

Comment

Отвори ми албум за хладни оръжия горе долу във всеки раздел. Аз имам по нещо за навсякъде. Иначе като отида в моите албуми и дам редакция на файл, там има едно падащо меню, през което можеш да местиш снимки от албум в албум, ама ми дава само моите потребителски, примерно ако имам снимка на танк не мога да я кача в някой от вече съществуващите албуми. :vb_sad:

Comment

Я сега пак пробвай

Манщайн, и ти, мисля че му хванах цаката.
                    albireo написа

Comment

Нищо не се е променило: имам избор единствено между моите три потребителски албума.

Comment

Чудна работа.
                        Ще си регна един временен потребител да пробвам защо така прави.
                        albireo написа

Comment

Добре, направих си потребител със същите права като вашите, излизат ми моята лична + двете галерии дето съм отворил публични... Не знам при вас какъв е проблема.
                          albireo написа

Comment

Дожре, като напусна режим админ и вляза в режим потребител, имам право да качвам и в албума Хладно Оръжия. продължавам с експериментите. Вече ако вие прецените, може да разделите хладното оръжие на българско и чуждо и съответно на периоди, аз ще кача снимките пък някой друг да се оправя :comp26: :comp03:

Comment

В крайна сметка качих едно мандау от Папуа Нова Гвинея от 20-и век в раздела за възрожденско хладно оръжие и сега не мога да го променя, изтрия или преместя в друг албум. Мисля че не мога да преместя и тези снимки, които сум качил вече в потребителските ми албуми в публичните. Сега излиза че трябва да ги свалям наново, после да ги изтрия и пак да ги качвам ли?

Comment

А да, и като избера хладно оръжие, то качва файла в раздел Възраждане, не мога да избирам между Български и небългарски, както и между различните периоди. :1087: :wall:

Предавам се засега, излизам в обедна почивка.
                                Last edited by TVV; 14-12-2004, 23:28.

Comment

Working...
                                X