Ги ,тъй като не участвам в играта, моля да ме извиниш затова ,че пуснах пост и повече няма да се опитвам да помагам , но тъй като съм по-нов от теб в форума ,те питам мога ли и аз да задам въпрос преди да се отговори на твоя?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай историческата личност по фрагмент от описание,снимка или и двете.
Collapse
X
-
Гост
-
Steelman написа Виж мнениеГи ,тъй като не участвам в играта, моля да ме извиниш затова ,че пуснах пост и повече няма да се опитвам да помагам , но тъй като съм по-нов от теб в форума ,те питам мога ли и аз да задам въпрос преди да се отговори на твоя?A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеСигурно е Баучер.A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Гост
Ги ,признавам че не съм добър по литература.Знам че Константин Николаевич Леонтиев е живял в Едирне и Стамбул, а кой е Леонтиев всеки знае, дори и аз.
Comment
-
Steelman написа Виж мнениеГи ,признавам че не съм добър по литература.Знам че Константин Николаевич Леонтиев е живял в Едирне и Стамбул, а кой е Леонтиев всеки знае, дори и аз.A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Гост
-
Steelman написа Виж мнениеТова ли е верния отговор?A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Гост
Бу Бу сви рамене.
-Преди всичко наоколо има твърде много низши офицери.-Тя се умори да клечи и седна по турски.Издърпа чорапите си.-Но ще ти кажа какво смятам да направя-каза тя делово.
Въпроса е кой е автора на тези редове и от кое негово произведение са те?
Давам жокер-това според мен е един от най известните писатели в света.
Comment
-
Гост
Това с Бу Бу беше майтап.А ето и сериозния въпрос, който вече го зададох в подфорум Средновековие.Кой е изрекъл думите?"Тебе ,фурно, аз съм те градил и аз ще те разруша"
Comment
-
Гост
Comment
-
Гост
-
Гост
Давам още един жокер-"Фурната" е харесвал , а може би е обичал българска княгиня ,която се е казвала Екатерина, но към края на живота и е била наричана Ксения.Личността изрекла горните знаменити думи не е била император ,но си е позволявала да носи червени сандали и това е жокер-мислете кой е имал дързостта да носи червени сандали при положение , че по неговото време такива сандали е носил само императора. Между другото откъса с Бу Бу е от произведение на Джером Дейвид Селинджър и ако някой се сети как се казва на английски това произведение ,ще дам мого силен жокер за сериозната загадка.
Comment
-
Гост
Comment
-
Гост
Искам да уточня , че според някои източници към края на живота на Екатерина, тя е наричана от някои не Ксения , а Елена и за мен също остава загадка дали тогава тя е Ксения или Елена.
Comment
Comment