Не знам дали ще приемете радушно идеята,но след като има подобни игри с битки,защо да няма и с исторически личности.Предлагам прости правила-цитат от нечие описание,мнение,реч и др. или снимка на дадената личност(може от различни периоди на живота му,за да е още по трудно).Може да приложите и двете едновременно.Идеята ми хрумна след като komita1966 пусна загадка за Барбароса в "Познай сражението по фрагмент от описание".Не знам дали имам право да пусна темата,но след като никой не ми отговори там,реших да поема инициативата,пък ако има нещо очаквам модераторските корекции.
Ето и загадката с която смятам да открия играта(ако се затрудните,което едва ли ще стане,имам и снимки на личността от различни периоди на живота):
"...сега този факир, крачи полугол по стълбите на вицекралския дворец,за да преговаря при равни условия с представтиеля на Краля."
Ето и загадката с която смятам да открия играта(ако се затрудните,което едва ли ще стане,имам и снимки на личността от различни периоди на живота):
"...сега този факир, крачи полугол по стълбите на вицекралския дворец,за да преговаря при равни условия с представтиеля на Краля."
Comment