Кои боички са най-свястни:на Ревел,Хумброл или Модел мастър(или други)? Нещо малко трудно се ориентирам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
Аз ползвам Модел Мастър-много съм доволен от тях, но ако използваш четка ще ти препоръчам Polly Scale model &hobby colors.
В момента съм направил два самолета-правих едновременно-J2M и Ki-84 и двата модела са в мащаб 1:48 и Ki-84 е на Тамия, а J2M на Хасегава.В събота ще сложа снимки за да ги видите и оцените.
В момента започвам един Фв-190 Ф-8 на Тамия също в мащаб 1:48-какво ще се получи ще видя след няколко дена.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
RAPTOR написаКои боички са най-свястни:на Ревел,Хумброл или Модел мастър(или други)? Нещо малко трудно се ориентирамCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Ами да беше питал щяхме да ти кажем (иначе на боичката нищо и няма), прави се така: в бурканчето се слагат 2-3 сачми, аз ползувам риболовни бях ги взимал за тежести в един самолет, и блъскането изобщо н езверско и много, само пиниз се иска, ревелските (и всички други в метални съдинки) имат навика да не си уплътняват добре капачките, в резултат вземат че изветряват и образуват коричка.
Comment
-
Gaden Gogi написаАми да беше питал щяхме да ти кажем (иначе на боичката нищо и няма), прави се така: в бурканчето се слагат 2-3 сачми, аз ползувам риболовни бях ги взимал за тежести в един самолет, и блъскането изобщо н езверско и много, само пиниз се иска, ревелските (и всички други в метални съдинки) имат навика да не си уплътняват добре капачките, в резултат вземат че изветряват и образуват коричка.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Значи аз имам статия как сами в домашни условия да си направим прозрачни "Джамове" за техниката, която имаме.Обаче статията е на Английски.Ще я сканирам и ще я сложа тук-дано да ти е от полза.
Аз в момента завършвам един Фв-190 Ф-8 на Тамия в мащаб 1:48 надявам се до утре да е готов-ще го снимам и ще го сложа тукТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Дайте някакъв съвет за диорама-Африкански театър.Имам вече един Тигър(пустинен камуфлаж),сега боядисвам войничетата на Африка корпс.По-нататък мисля да си взема американски или британски бойци и некой Шърман.Мисля да направя бойното поле с пясък,сгради от картон може да направя и някое храстче от сухи клечки(те в пустинята не са кой знае колко зелени )Ако има някой опит с тия неща да сподели :tup:
Comment
-
Аз в момента завършвам един 190 и в Понеделник започвам Т-2 .Смятам да го направя с африкански камуфлаж.
В интерес на истината като се замисля почити никъде не съм срещал пустинна диорама.тези дни ще поровя в нета и ще проверяТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
RAPTOR написаДайте някакъв съвет за диорама-Африкански театър.Имам вече един Тигър(пустинен камуфлаж),сега боядисвам войничетата на Африка корпс.По-нататък мисля да си взема американски или британски бойци и некой Шърман.Мисля да направя бойното поле с пясък,сгради от картон може да направя и някое храстче от сухи клечки(те в пустинята не са кой знае колко зелени )Ако има някой опит с тия неща да сподели :tup:
Comment
Comment