Обяснете точно и с подробности от къде да ги купя щот не съм от София и мерси за информацията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
dadga написаОбяснете точно и с подробности от къде да ги купя щот не съм от София и мерси за информацията.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Аз съм от Плевен и някой ако знае къде има такъв магазин да пише.Интересувам се предимно от Наполеоновите воини и от макети на самолети от ВСВ.
В каталога на Италери видях войници обаче досега не съм работил по такива и не съм виждал на живо.Last edited by Док Холидей; 28-01-2005, 02:29.Pro Deo fide et Paria
Comment
-
Gaden Gogi написаАми да беше питал, това са венилови вериги, могат да се лепнат само с каникулит, а иначе имат едни цифтове които след като се закачат се стапят.
Принципно най-добрият вариант са фотоецваните, но и при тях има разни условности: големите фирми ги правят от много тънка ламарина и са немащабни, аз лично ги правя от значително по-дебела но тогава технологията на зглобяване се усложнява.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
skycycle написаДоживях! Вчера си намерих в пощенската кутия реклама на някакво магазинче "Хоби Свят" - досега в Шумен нямаше такива работи, само в Billa се продаваха модели, а лепила и бои трябва от Варна да се купуват. Довечера ще мина да го разгледам и ще докладвам
Тъкмо повод да се запознаем наживо и да видим какво има в магазинчетоТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Gaden Gogi написаИли по-внимателно да си подбираш производителите на модели
Та въпросът ми е за сухопътната техника и фигурките, кои са водещите фирми-интересува ме мащаб 1:35.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment