Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Обяснете точно и с подробности от къде да ги купя щот не съм от София и мерси за информацията.
    Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
      Обяснете точно и с подробности от къде да ги купя щот не съм от София и мерси за информацията.
      Aми за начало провери какво има в най-близкия до тебе магазин Бонжур, доколкото знам из всеки голям град има такива. Ако идваш към София драсни два реда(може и на ЛС) на някой, за да те ориентираме кой магазин къде се намира и как се стига до него. Войска от коя епоха те интересува между другото?
      Can't talk! Got to Shoot!

Comment

===
        Last edited by Gaden Gogi; 27-01-2005, 12:07.

Comment

Доживях! Вчера си намерих в пощенската кутия реклама на някакво магазинче "Хоби Свят" - досега в Шумен нямаше такива работи, само в Billa се продаваха модели, а лепила и бои трябва от Варна да се купуват. Довечера ще мина да го разгледам и ще докладвам

Comment

Аз съм от Плевен и някой ако знае къде има такъв магазин да пише.Интересувам се предимно от Наполеоновите воини и от макети на самолети от ВСВ.

В каталога на Италери видях войници обаче досега не съм работил по такива и не съм виждал на живо.
            Last edited by Док Холидей; 28-01-2005, 02:29.
            Pro Deo fide et Paria

Comment

Gaden Gogi написа
              Ами да беше питал, това са венилови вериги, могат да се лепнат само с каникулит, а иначе имат едни цифтове които след като се закачат се стапят.
              Принципно най-добрият вариант са фотоецваните, но и при тях има разни условности: големите фирми ги правят от много тънка ламарина и са немащабни, аз лично ги правя от значително по-дебела но тогава технологията на зглобяване се усложнява.
              Гога това не бяха винилови вериги.Ако бяха винилови отдавна да бяха залепени.Плюс това имам два танка с такива вериги-винилови и няма как да ги сбъркам.Това си беше някаква "мазна" пластмаса, която и каноконлита не я лепеше :wall:
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

skycycle написа
                Доживях! Вчера си намерих в пощенската кутия реклама на някакво магазинче "Хоби Свят" - досега в Шумен нямаше такива работи, само в Billa се продаваха модели, а лепила и бои трябва от Варна да се купуват. Довечера ще мина да го разгледам и ще докладвам
                Хайде чакам доклад, защото напролет имам път към Шумен-трябва да занеса три книги на Тошко Драгиев.
                Тъкмо повод да се запознаем наживо и да видим какво има в магазинчето
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                  Това си беше някаква "мазна" пластмаса, която и каноконлита не я лепеше :wall:
                  Няма начин да не я залепи, просто ако е наистина "мазна" е трябвало да я байцнеш.

Или по-внимателно да си подбираш производителите на модели

Comment

Отдавна не съм се занимавал с моделизъм (още си пазя един Ju-87D Stuka от детството) та да ви питам в София откъде може да си намеря модели (предимно от Втората Световна) :tup:

Comment

02/962 81 55 Maгазин в Лозенец
                      0888 60 74 17 Магазин в Младост
                      +Revell в Бонжурите

Comment

Мерси!Ше погледна.

Comment

Още не съм намерил време за магазинчето, утре като се събудя след очертаващата се клубна вечер след няколко часа, ще отида да го разгледам Кой е Тошко Драгиев?

Comment

ЩЕ ми напишете ли точния адрес на магазините.
                            Pro Deo fide et Paria

Comment

Gaden Gogi написа
                              02/962 81 55 Maгазин в Лозенец
                              0888 60 74 17 Магазин в Младост
                              +Revell в Бонжурите
                              Ако знаеш точните адреси,супер ще си!

Comment

Gaden Gogi написа
                                Или по-внимателно да си подбираш производителите на модели
                                Гога, ти си спец по моделите та затова ще те питам. Кои са най-добрите фирми за танкове и фигурки?За самолети знам кои са и от тях си поръчвам-Тамия и Хасегава-е има една френска и една английска фирма за модели, но техните цени са високи за мен-един самолет от тях струва средно 55 долара става въпрос за мащаб 1:48.
                                Та въпросът ми е за сухопътната техника и фигурките, кои са водещите фирми-интересува ме мащаб 1:35.

Comment

Working...
                                X