Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Dinain
    Платен агент на злото
    • Jan 2006
    • 14111

Юлиан Август, аз мога ли да кажа, че ако цялата ти Античност замине в небитието барабар с бекъпа, хич няма да ми пука, защото не ми е интересна тематиката? Ама хич не ми е интересна и там никога не влизам, честна дума.
    Но няма да го кажа и не съм си позволявал да казвам такива неща за 10 години в този форум, може би защото гледам малко по-далеч от носа си.

Баси, колко е относително всичко. Как за някой може да е трагедия, че му махнали 13-тата заплата, а друг се радва, ако редовната си заплата я получи въобще. Някой се жалва колко къс му бил уикенда, а други са свикнали цял живот да работят на 6-дневна работна седмица.

Много наранени души, че някой ги нагрубил или получили виртуална наказателна точка във виртуален форум... Разбирам, че тукашните потребители си нямат представа какво е например израелски форум, фейсбук страница или секция "коментари" под статия, където в 500 поста открито може да се призовава за геноцид, средновековни мъчения и умъртвяване по "жесток и необичаен начин" на опонента, а псувните и расизма са константа и това е прието за нормално. (то и за това отдавна не ходя по такива)

Пък и сега се сещам за исканията на някои клиенти от работата "това меню/модул/функционалност не искам да го виждам/не го използвам - моля, изтрийте го" (хората от ИТ сектора ще разберат). Хубаво, ама някой друг го ползва, бе титане на мисълта, затова и съществува. Ползвай си твоите менюта и каквото не искаш да виждаш - скрий го. Даже на форума май има такава функционалност също.
    "No beast so fierce but knows some touch of pity."
    "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

• Thorn
      ветеран
      • Aug 2005
      • 7760

Не знам ивритоезичните израелски форуми, но рускоезичния waronline е достатъчно приличен. В смисъл няма призиви за геноцид и прочие прелести.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

• Dinain
        Платен агент на злото
        • Jan 2006
        • 14111

Няма такъв филм "рускоезичен израелски форум". Ще е точно толкова представителен, колкото "турскоезичен български форум".

Comment

• Юлиан Август
          ветеран
          • Jul 2006
          • 1441

Dinain написа
          Юлиан Август, аз мога ли да кажа, че ако цялата ти Античност замине в небитието барабар с бекъпа, хич няма да ми пука, защото не ми е интересна тематиката? Ама хич не ми е интересна и там никога не влизам, честна дума.
          Но няма да го кажа и не съм си позволявал да казвам такива неща за 10 години в този форум, може би защото гледам малко по-далеч от носа си.
          Но разбира се, го казваш. Само дето в Античността ми темите засягат исторически събития, а не нощните полюции на пишман туит-журналисти, едночленни Агенции и Алмасдар/Фарс и сие. Някога в сектора за българска история се водеха същите такива безсмислени -фили /-фоби войни за произхода на прабългари и т.н. За щастие, след няколкогодишен мораториум и няколко бана, се спря. По едно време тук сериозно се обсъждаше да се наложи мораториум върху всички теми от съвременността. И в единия и в другия случай няма информация, която да си заслужава, а само поле за спекулации. Като мине време и се пресее плявата, сигурно ще може да се направи някакъв анализ.
          Ти като откри темата за Сирия, сподели честно, какви ти бяха очакванията тогава : Да се получи дискусия или Совинформбюро ?
          Все едно не си познаваме форума...
          Quae fuerant vitia, mores sunt.

Comment

• Gaden Gogi
            The Voice of Reason
            • Oct 2003
            • 10940

iasen ianakiev написа
            Аз пък ще питам модераторите за 20ти път докога ще трябва да търпим обидите на Gaden Gogi?? То не беше русофилска измет,русофилски клоуни,нашмъркани русофили и тем подобни глупости.
            Я покажи цицат където съм употребил думата "измет". Иначе за останалото- а защо се впрягаш ако не си? Отделно има си бутон за репорт, няколко поста по-нагоре обясниха как работи и че е ефективен. Нещо като те сърби ползвай си бутона.
            Иначе има огромна разлика между добър тон и радиоточка бълваща нечияв пропаганда. При това пропаганда многократно служила за присмех, от което следва че радиоточките разпространяващи такава самите служат за присмех , което ги приравнява на клоуни.....ако и според някой виждания клоуните да пораждат тъга и нещастия...в този случай дали нее правилно нещасторазпростанителя да е нещастник?

Comment

• iasen ianakiev
              ветеран
              • Jun 2009
              • 4344

С тебе Gaden Gogi няма какво да си кажем,поради грубото ти и на моменти просташко според мен държание,на което ставам свидетел не за първи път!Мислех,че вече си го разбрал.Въпроса ми по горе беше към модераторите,а не към теб!
              Last edited by iasen ianakiev; 25-04-2016, 22:08.

Comment

• Dinain
                Платен агент на злото
                • Jan 2006
                • 14111

Не, не го казвам, защото за мен е нелепа конструкцията "нещо не ми е интересно-забранете го". Нямам нищо против Античността ти или който и да е раздел - каквото не ми е интересно, просто не го чета, елементарно. Както и произхода на прабългарите въобще не ме е интересувал никога.

А какво съм очаквал преди 5 години, определено не помня. Със сигурност не е било да се получи най-дългата тема в БС евър.

Comment

• Stan
                  ветеран
                  • Mar 2009
                  • 1758

г-н Никой написа
                  Е и? Толкова ли е фатално, че не ти дават вече да пишеш в някаква тема, конкретно в тази за Сирия? Светът е свършил? Изгуби смисъла на живота си ли? Други теми за писане бол, ама стоят и събират прах. Тук нали е военен форум - като ти каже модерът "падни за 50", падаш. Като ти каже "бегом от мен до другото дърво", бягаш. Стискаш зъби, теглиш му една майна на ум и животът продължава.
                  Тебе пък какво те бърка кой се жалва и кой не? Ти ако си с манталитет на роб, който безропотно понася своеволия, другите не са.

Comment

• ValBo
                    ветеран
                    • Aug 2003
                    • 1421

Не щеме ний богатство,
                    не щеме ни пари,
                    искаме свобода
                    с човешки правдини.

Бунт! Въстание! На оръжие! Менструация!
                    Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

• Gaden Gogi
                      The Voice of Reason
                      • Oct 2003
                      • 10940

-------------------------
                      Last edited by Thorn; 26-04-2016, 12:51.

Comment

• iasen ianakiev
                        ветеран
                        • Jun 2009
                        • 4344

----------------------
                        Last edited by Thorn; 26-04-2016, 12:51.

Comment

• ValBo
                          ветеран
                          • Aug 2003
                          • 1421

Казах ви аз, нещо с шутове и шамари да направим...
                          Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

• Кухулин
                            ветеран
                            • Nov 2006
                            • 12515

А, моля-моля. Това аз го казах. Обаче откак Стан пусна тая оферта за сапове и лопати, нещо се поотказах. Сигурно съм единствения в БС, който е ял бой по тиквата с лопата, та имам лека фобия Иначе с шамари може. И с шутове. Да

Comment

• mechoka
                              редовен
                              • Dec 2015
                              • 174

-------------------------------
                              Last edited by Thorn; 26-04-2016, 12:52.
                              Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...

Comment

• iasen ianakiev
                                ветеран
                                • Jun 2009
                                • 4344

---------------------
                                Last edited by Thorn; 26-04-2016, 12:53.

Comment

Working...