Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.dumbcriminals.com/burglar...ted/#more-3134
Сайта е класика от години, ама реших че може някой да не го е чувал.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Лабораторните хроники.
За ценителите на класиката. На руски. По-пълните версии са обаче, аз досега не ги бях виждал такива. Началото било от 90те още.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеЛабораторните хроники.
За ценителите на класиката. На руски. По-пълните версии са обаче, аз досега не ги бях виждал такива. Началото било от 90те още.
Заболя ме корема..."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
Предозиране: Бареков чака бивш съпартиец да му върне служебна кола
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува посланията на пиарите на партиите и държавните институции. Рубриката на "Дневник" "Предозиране" започна със събиране на абсурдите на предизборната кампания без претенции за изчерпателност, но продължава и след изборите. Следва "важно инвентарно съобщение" на ръководството на партията на Николай Бареков "България без цензура", публикувано на сайта на партията.
Умолява се лицето Георги Александров Ковачев, бивш член на ПП "България без цензура" и настоящ народен представител в 43-ото НС да върне любезно предоставения му с цел служебно и лично ползване автомобил от ПП "България без цензура" и лично от председателя Николай Бареков на упълномощените за това лица в централния офис на ПП "България без цензура", находящ се на адрес гр. София, бул. "Черни връх" 25А, ет.1. Крайният срок за връщането на гореописаното МПС е 18 часът на 12.03.2015 (четвъртък).
В случай че моторното превозно средство не бъде върнато по надлежния път заедно със съответните документи и ключове в целостта и състоянието, в което е било предадено на г-н Ковачев, същото МПС ще бъде обявено за откраднато, като за целта ще бъде подаден сигнал до органите на МВР по надлежния ред.
Ръководството на ПП "България без цензура"Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува посланията на пиарите на партиите и държавните институции. Рубриката на "Дневник" "Предозиране" започна със събиране на абсурдите на предизборната кампания без претенции за изчерпателност, но продължава и след изборите. Следва "важно инвентарно съобщение" на ръководството на партията на Николай Бареков "България без цензура", публикувано на сайта на партията."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеЛабораторните хроники.
За ценителите на класиката. На руски. По-пълните версии са обаче, аз досега не ги бях виждал такива. Началото било от 90те още.
Иначе, по линия на черния хумор, емо джихадистът се е самовзривил. Подозирам, че ИД са го отчели, като лош пиар...
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Добре, че за завършек на петък, 13-ти, от фейса изскочи нещо забавно - Паулета Хънтинова."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНай-долната жълта стрелка кефи особено много
Comment
Comment