Dinain написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Особености на пътуването в софийска маршрутка
Слизането от маршрутка прилича на раждане. Безмълвно желаещият да слезе започва да си проправя път с постъпателен натиск, който се увеличава с приближаването на целта му. Последните напъни са силни и агресивни и изтласкват телата на правостоящите към лицата на седящите. Резултатът оправдава средствата и накрая слизащият се озовава до вратата.
Действието се извършва в пълна тишина, тук-таме нарушавана от сумтене и покашляне. Впечатлението е за прасенце, което иска да се появи на бял свят. Мислите ти, че си попаднал в свинеферма, се потвърждават от констатацията, че повечето пътници са закръглени жени, облечени в топли шушляци или ватирани палта, с обемна чанта в ръка - пълно бойно снаряжение за изблъскване и изтласкване. Не липсват и елегантни жени, които по-често се опитват да приложат техниката на промушване, но след като не успеят, се изнервят и изпробват силата на думите."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
KIZIL DELI написа Виж мнениеБожо току обяви в Панорама, че всички талантливи български историци са били агенти на ДС, ако някой твърдял, че никога не е бил, значи не е талантлив историк. Как да не го обичаш .....
Comment
-
KIZIL DELI написа Виж мнениеБожо току обяви в Панорама, че всички талантливи български историци са били агенти на ДС, ако някой твърдял, че никога не е бил, значи не е талантлив историк. Как да не го обичаш .....
Comment
-
Кухулин написаМоже и да има някое изключение, но масата талантливи историци са били агенти. Отделен е въпроса дали това има някакво значение (според мен няма), но е факт, че на всички им изскочиха агентурните картички.
Comment
-
25 цитата от Джордж Карлин
И част от цитатите:
3. Според мен, крайно време е да създадат гореща линия, където никога няма да вдигат телефона: за тези, които никога не следват съвети.
7. Кое е най-хубавото на къща на брега? Че сте заобиколени с идиоти само от три страни.
8. Харесва ми когато цвете или снопче трева пониква през пукнатина в бетона. Дявол да го вземе, това е героизъм!
9. Винаги съм се чудил, защо хората, колкото повече остаряват, толкова повече четат Библията. И изведнъж ми светна: готвят се за финалния изпит.
10. Всеки трети жител на планетата страда от някаква форма на психично заболяване. Помислете за двамата си най-добри приятели – ако са ОК, значи сте вие.
12. Какво хубаво намирам в егоистите? Те не обсъждат другите хора.
13. Има не малко хора, които са загрижени за безопасността на атомните централи. И не слагат колани, когато се возят в автомобил.
18. Религията е като пениса. Нормално е да го имаш. Добре е да се гордееш, че го имаш. Но, ако обичате, не я размахвайте пред хората.
20. И защо в банките винаги ти предлагат завързани за гишето химикалки?! Щом аз ви поверявам парите си, трябва да ми поверите поне химикалките си.
21. Продължавайте да учите. Научавайте повече за компютрите, овладявайте занаяти, градинарство – каквото искате. Само не оставяйте мозъка да бездейства. Празният мозък е работилница на дявола. А името на дявола е Алцхаймер.
24. Това, че си успял да разкараш маймуната от гърба си, не означава, че циркът си е тръгнал от града.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment