If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като се говори за побой та се сетих за един видеорепортаж по материал на ройтерс за скинхедс в израел!!!!!
не говоря английски и не го разбрах добре но май ставаше дума за деца внуци на евреи които са и неонацисти.ако някой вледее английски добре нека да го гледа и да ми каже наистина ли става дума за еврейски младежи неонацисти. :tdown
те били от бившите страни на снг и имало парадокс в израел нямало закон забраняващ пропагандата на неонацизма и затова щяли да ги съдят само за вандализъм и незаконно притежаване на оръжие.поне така се казва ето в този коментар по руската телевизия.май ще се окаже прав юрий андропов който е бил против руската еврейската емиграция.пусна ги израел при себе си и ето сдобиха се и със скин хедс.
Става дума най-вече за младежи-дебилисти, нападали бездомници и гастарбайтери в тъмни улички. Домашно насилие, развалени семейства, проблеми с интеграцията, едно-друго и намерили опора във Фюрера - след няколко шамара в полицията запяват друга песен.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
но как може те които са внуци на евреи да са нацисти и в русия също има неонацисти.точно те русите и евреите ли да са нацита те дето толкова пострадаха.
В рамките на академична работа, която наскоро трябваше да предам: Въпрос 2-г: Дайте пример за въображаема корелация (Illusory correlation) от ежедневието си, посочете действителната корелация и обяснете.
Отговор: Наскоро депутат от Шас изброи между причините за земетресенията и сексуалните връзки между мъже, като за доказателство цитира пасаж от Стария Завет. Такава действителна корелация не съществува, доколкото не е била никога доказвана посредством научни методи.
2-д: Как според вас може да бъде оборена тази въображаема корелация?
Отговор: Съмнително е дали точно тази въображаема корелация може да бъде оборена чрез научни доводи, но обичайният начин е статистически изследвания и други научни инструменти.
Може да се твърди, по същата логика, че в Иран, където често се наблюдават разрушителни земетресения, хомосексуалисти няма (както наскоро обяви президентът Ахмединеджад).
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Путин поблагодарил правительство, но не попрощался
Заглавие на статия в РИА Новости за последнот заседание на правителството
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Разговор между системни администратори.
- Разправят, че не било хубаво да ползваш за парола името на котката си.
- Защо? Че какво му е лошото на qZ!813_gg1 за парола?
Професор държал студентите му винаги да говорят точно по 15 минути на изпита. Онези, които говорели по-дълго или по-кратко, бивали скъсвани. На един от поредните изпитвани му се паднал въпрос за Руско-турската война. Той говорил точно 14 минути и накрая заявил:
- А сега едноминутно мълчание в памет на загиналите.
Двама студенти съквартиранти си говорят:
- Много е тежко положението с храната. Искаш ли да си вземем едно прасе и да си го гледаме на терасата?
- Стига бе, много е мръсно!
- То ще свикне...
Двама селяни седят на ливада и гледат как самолет Ан-2 на селскостопанската авиация се клати насам-натам и накрая се разбива в някаква плевня... Коментарът им:
- Каквато държавата - такива и терористите...
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Финансиране на войната в Ирак по нови методи и свръхсекретна руска подводница (тази може и да е качвана някога в миналото).
„Аз, Драгомир, писах.
Comment