хихи. постовете на печенег са оставени само защото темата е Майтапи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи (версия бис)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гост
Само че ти пропуснаш малката разлика, че подобни хора в Русия не стават разпоредители на националния исторически музей
визирам хората от партията на каспаров.
Активист на партията на Гари Каспаров е изпратен в психиатрична болница, което според поддръжниците е признак за връщане към наказанията срещу дисиденти от съветско време, пише британският вестник "Таймс". 27-годишният адвокат Роман Николайчик, кандидат за депутат от движението "Другата Русия" на Гари Каспаров, е задържан в град Твер, на 160 км северно от Москва, където ръководи местния клон на организацията. Той е член и на руското монархическо движение "Арес". Говорител на "Арес" заяви, че полицията първо се е опитала да изфабрикува обвинен...
разбери за мен божидар димитров е човек който ми е симпатичен.и не обичам да хвърлят кал по кумира ми.не че е безгрешен но все пак е патриот.коетоне може да се каже за другите в бсп.например за станишев.
Sir Gray написахихи. постовете на печенег са оставени само защото темата е Майтапи
ако е така то тогава това е направено не от майтап а от простотия. :1087: :clown:
Comment
-
разбери за мен божидар димитров е човек който ми е симпатичен.и не обичам да хвърлят кал по кумира ми.не че е безгрешен но все пак е патриот
Божидар Димитров не е политик или писател - той е историк. Като такъв, би трябвало да търси обективната истина, а не тази, която на него му се иска. Патриотизмът не е извинение.
Или както някой беше надраскал със спрей на една посещавана от студентите на ВТУ сграда - 1 Patriot 1 Idiot"Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
-
Гост
сега понеже си клечка в този форум ще вземе да ме банираш а? :p признай си че ти минава тази мисъл през главата сър грей.е да се надяваме че търпиш така да се каже другарска критика.
Comment
-
като се замислиш не съм казал и много лоши неща зда Б.Д. - имо очивидна грешка в разсъжденията му по повод статията
А за човек който е далеч от руския начин на живот си прекалено категоричен в твърденията си Според мен Каспаров самият е за психиатрията - да беше си стоял по шахматните турнири човечеца (там поне е безспорен професионалист) Наскоро гледах едно предаване по РТВ (една руска теливизия чието седалище е в САЩ - нещо като емигрантско ТВ). Там гостуваше един от партията на Каспаров - бешия беше просто очевиден невростеник, объркваше се от елементарни въпроси, постоянно си галеше ръцете , и премлясваше - все неща явно причинени от тежко невротично състояние. Също така се сещам за речите на някои от лизерите на така наречения Марш на Несъгласните в Москва (събрали в 10 000 000 столица само 978 души симпатизанти, половината от които дошли от други градове). Повечето от тях могат да се намерят по снимките на Конгреса на КПСС как въжделено с щастливи физиономии ръкопляскат на брежнев, хрущев и горбачев. След това пак ръкопляскат на събранието на Първата Държавна Дума на новият президент Елцин, дошъл в Парламента върху танк. Според мен протеста на такива хора само дава стабилни акредитиви на Путин. И много ми е странно като каже някой че някой подтиска демокрацията в Русия - борбата по върховете и стремежа на властващите да ограничават опозицията по всички възможни начини , все още не е признак за липса на демокрация - в Русия има демократични закони и повечето от шумните случаи с погазването на правата на човека се оказват изкривени от опозиционата преса е раздути от външни преси които нямат причина да харесват Путин пълна демокрация както винаги съм казвал в Русия е невъзможна - но все пак това е тема за Майтапи. А печенега щом толкова харесва Б.Д. щото му е симпатичен , а не защото е сериозен историк и изследовател - да вземе да му предложи брак (в Холандия)
Бтв, защо смяташ че Станишев не е патриот? Мисля че отговора ти на този въпрос ще бъде бисерът на темата Майтапи
Той е член и на руското монархическо движение "Арес".Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
упази боже, той така като е тръгнал ще анализира и моето "княз" пред Крилов и ще стане went horse to the river
Само днес и само за вас! Индийски факир печенег разчита характера и бъдещето по никовете ви във форума! не пропускайте! :clown:
ъъъъ защо всички си мислят че аз мога да банвам?! Аз не мога .... Аз съм благородник , не ми отива да си мърся ръцете. Аз само посочвам на сър Грей, а той ....Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
а той ...."Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
-
Какви интересни диалози съм пропуснал в темата )) Все напред, другари!Не 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
княз Крылов написамен? защо мен? аз нищо не съм направил! Аз съм лоялен подданик! Хайл Фриц! Зиг Хайл!
pecheneg, а моя ник би ли ми припомнил как съм си го избрал? Вече забравих, а подобен анализ на моя психо-портрет изразен чрез избора на ник ще ми е забавен. :sm186:
И от мен един добронамерен съвет - тук никой не е на всяка цена и никой не е незаменим. Освен разбира се човека, благодарение на когото съществува БС. Спомняй си го от време на време.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Печенег е прав за Станишев и компания - за гова си заслужава цяла тема, а на Божидар трябва да се признае, че е патриот и няма корист - колко хора имат смислена цел, макар че неговите начини за постигане са мммммм...странни. Обаче за да бъде разбран, човек трябва да говори малко, по същество и където му е мястото. А да, и да е психически здрав ще е добре.
Comment
-
Лесна е ваш'та...князе, реформатори на флота, императори, немски генерали/адмирали, пилоти, сержанти и прочие... А аз...нося името на албум на Deep Purple...а даже не го и харесвам
Печенег просто е сбъркал форума. Познавам го от един друг..."Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
Comment