If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само че ти пропуснаш малката разлика, че подобни хора в Русия не стават разпоредители на националния исторически музей
е да в русия се разправят с помоща на психиатри с политическите си противници.
визирам хората от партията на каспаров.
Активист на партията на Гари Каспаров е изпратен в психиатрична болница, което според поддръжниците е признак за връщане към наказанията срещу дисиденти от съветско време, пише британският вестник "Таймс". 27-годишният адвокат Роман Николайчик, кандидат за депутат от движението "Другата Русия" на Гари Каспаров, е задържан в град Твер, на 160 км северно от Москва, където ръководи местния клон на организацията. Той е член и на руското монархическо движение "Арес". Говорител на "Арес" заяви, че полицията първо се е опитала да изфабрикува обвинен...
а отявлени врагове на демокрацията като путин издигат в кумири.
разбери за мен божидар димитров е човек който ми е симпатичен.и не обичам да хвърлят кал по кумира ми.не че е безгрешен но все пак е патриот.коетоне може да се каже за другите в бсп.например за станишев.
Sir Gray написа
хихи. постовете на печенег са оставени само защото темата е Майтапи
сър грей спомняш ли си романа швейк на хашек.та там имаше едно стихче посветено доколкото си спомням на сър едуард грей британски държавник външен министър вкарал великобритания в първата световна война.и отявлен враг на българия.в стихчето се пожелаваше сър грей да бъде убит обесен доколкото си спомням.ти него ли имаш за идол че си се кръстил сър грей. :sm113:
ако е така то тогава това е направено не от майтап а от простотия. :1087: :clown:
Last edited by ; 26-03-2008, 20:35.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
разбери за мен божидар димитров е човек който ми е симпатичен.и не обичам да хвърлят кал по кумира ми.не че е безгрешен но все пак е патриот
Това е супер, ама не живеем през Възраждането - патриотизмът е хубаво нещо, когато е прибавен към солидна база други добри качества. Има много патриоти в историята, които са просто едни глупци или пък изверги. И сега ги има.
Божидар Димитров не е политик или писател - той е историк. Като такъв, би трябвало да търси обективната истина, а не тази, която на него му се иска. Патриотизмът не е извинение.
Или както някой беше надраскал със спрей на една посещавана от студентите на ВТУ сграда - 1 Patriot 1 Idiot
"Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
сега понеже си клечка в този форум ще вземе да ме банираш а? :p признай си че ти минава тази мисъл през главата сър грей.е да се надяваме че търпиш така да се каже другарска критика.
като се замислиш не съм казал и много лоши неща зда Б.Д. - имо очивидна грешка в разсъжденията му по повод статията
А за човек който е далеч от руския начин на живот си прекалено категоричен в твърденията си Според мен Каспаров самият е за психиатрията - да беше си стоял по шахматните турнири човечеца (там поне е безспорен професионалист) Наскоро гледах едно предаване по РТВ (една руска теливизия чието седалище е в САЩ - нещо като емигрантско ТВ). Там гостуваше един от партията на Каспаров - бешия беше просто очевиден невростеник, объркваше се от елементарни въпроси, постоянно си галеше ръцете , и премлясваше - все неща явно причинени от тежко невротично състояние. Също така се сещам за речите на някои от лизерите на така наречения Марш на Несъгласните в Москва (събрали в 10 000 000 столица само 978 души симпатизанти, половината от които дошли от други градове). Повечето от тях могат да се намерят по снимките на Конгреса на КПСС как въжделено с щастливи физиономии ръкопляскат на брежнев, хрущев и горбачев. След това пак ръкопляскат на събранието на Първата Държавна Дума на новият президент Елцин, дошъл в Парламента върху танк. Според мен протеста на такива хора само дава стабилни акредитиви на Путин. И много ми е странно като каже някой че някой подтиска демокрацията в Русия - борбата по върховете и стремежа на властващите да ограничават опозицията по всички възможни начини , все още не е признак за липса на демокрация - в Русия има демократични закони и повечето от шумните случаи с погазването на правата на човека се оказват изкривени от опозиционата преса е раздути от външни преси които нямат причина да харесват Путин пълна демокрация както винаги съм казвал в Русия е невъзможна - но все пак това е тема за Майтапи. А печенега щом толкова харесва Б.Д. щото му е симпатичен , а не защото е сериозен историк и изследовател - да вземе да му предложи брак (в Холандия)
Бтв, защо смяташ че Станишев не е патриот? Мисля че отговора ти на този въпрос ще бъде бисерът на темата Майтапи
Той е член и на руското монархическо движение "Арес".
Баш за психиатър си е тоя "приятел на демокрацията"
Last edited by княз Крылов; 26-03-2008, 20:54.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
упази боже, той така като е тръгнал ще анализира и моето "княз" пред Крилов и ще стане went horse to the river
Само днес и само за вас! Индийски факир печенег разчита характера и бъдещето по никовете ви във форума! не пропускайте! :clown:
ъъъъ защо всички си мислят че аз мога да банвам?! Аз не мога .... Аз съм благородник , не ми отива да си мърся ръцете. Аз само посочвам на сър Грей, а той ....
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
"Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
мен? защо мен? аз нищо не съм направил! Аз съм лоялен подданик! Хайл Фриц! Зиг Хайл!
А, с тия зиг - миг аз ще те банна. Само "Банзай, хейка Банзай!!!" да чувам, че ставам лош ...
pecheneg, а моя ник би ли ми припомнил как съм си го избрал? Вече забравих, а подобен анализ на моя психо-портрет изразен чрез избора на ник ще ми е забавен. :sm186:
И от мен един добронамерен съвет - тук никой не е на всяка цена и никой не е незаменим. Освен разбира се човека, благодарение на когото съществува БС. Спомняй си го от време на време.
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Печенег е прав за Станишев и компания - за гова си заслужава цяла тема, а на Божидар трябва да се признае, че е патриот и няма корист - колко хора имат смислена цел, макар че неговите начини за постигане са мммммм...странни. Обаче за да бъде разбран, човек трябва да говори малко, по същество и където му е мястото. А да, и да е психически здрав ще е добре.
Лесна е ваш'та...князе, реформатори на флота, императори, немски генерали/адмирали, пилоти, сержанти и прочие... А аз...нося името на албум на Deep Purple...а даже не го и харесвам
Печенег просто е сбъркал форума. Познавам го от един друг...
:tup:
Comment