хихи. постовете на печенег са оставени само защото темата е Майтапи

Според мен Каспаров самият е за психиатрията - да беше си стоял по шахматните турнири човечеца (там поне е безспорен професионалист)
Наскоро гледах едно предаване по РТВ (една руска теливизия чието седалище е в САЩ - нещо като емигрантско ТВ). Там гостуваше един от партията на Каспаров - бешия беше просто очевиден невростеник, объркваше се от елементарни въпроси, постоянно си галеше ръцете , и премлясваше - все неща явно причинени от тежко невротично състояние. Също така се сещам за речите на някои от лизерите на така наречения Марш на Несъгласните в Москва (събрали в 10 000 000 столица само 978 души симпатизанти, половината от които дошли от други градове). Повечето от тях могат да се намерят по снимките на Конгреса на КПСС как въжделено с щастливи физиономии ръкопляскат на брежнев, хрущев и горбачев. След това пак ръкопляскат на събранието на Първата Държавна Дума на новият президент Елцин, дошъл в Парламента върху танк. Според мен протеста на такива хора само дава стабилни акредитиви на Путин. И много ми е странно като каже някой че някой подтиска демокрацията в Русия - борбата по върховете и стремежа на властващите да ограничават опозицията по всички възможни начини , все още не е признак за липса на демокрация - в Русия има демократични закони и повечето от шумните случаи с погазването на правата на човека се оказват изкривени от опозиционата преса е раздути от външни преси които нямат причина да харесват Путин
пълна демокрация както винаги съм казвал в Русия е невъзможна - но все пак това е тема за Майтапи. А печенега щом толкова харесва Б.Д. щото му е симпатичен , а не защото е сериозен историк и изследовател - да вземе да му предложи брак (в Холандия) 
Мисля че отговора ти на този въпрос ще бъде бисерът на темата Майтапи 

)) Все напред, другари!

Comment