Филма е пълна боза, като повечето исторически филмчета излизащи напоследък.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
празни приказки
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SS-mann написаФилма е пълна боза, като повечето исторически филмчета излизащи напоследък.
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
-
Хубав е филма бе, на мен поне ми хареса...A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
SS-mann написаКакво имаш в предвид?
Въпрос - дават ли го в София в ИМАХа? Че аз не го видях, май само в обикновените салони на Мола, а те са отврат.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
messire Woland написаЪ-ъ-ъ, аз се загледах в краткото описание на филма и излязоха някои смущаващи моменти:
"Опонентът му, персийският император Ксеркс (в ролята бразилецът Родриго Санторо), е всяващ страх триметров негър с фикция за божественост"
Не че нещо, ама негър? Персиец-негър?sigpic
Comment
-
IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написаТа вероятно е някоя сполучлива приказка за деца и юноши?Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаОпределено не е за деца ...A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Sir Gray написаФилмът не е исторически, както би трябвало да е станало ясно на всеки от всичките тия постове дотук.
Въпрос - дават ли го в София в ИМАХа? Че аз не го видях, май само в обикновените салони на Мола, а те са отврат.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Мда юношите имат много агресия за изкарване - а грозотата обикновенно е израз на бунта срещу установените рамки - за пример вж. готик културата.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаМда юношите имат много агресия за изкарване - а грозотата обикновенно е израз на бунта срещу установените рамки - за пример вж. готик културата.A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Добре, че филмът и комиксът не се казват "О! Шипка". Щеше да пада смях и плач едновременно, че "Сюлейман безумний" е триметров чернокож пич, а опълченците летят на забавен каданс с червени плащове "кат шъпа спаратанци под сганта на Ксеркса". "Наший генерал" щеше да се казва Столеонидов, а след битката на паметника нямаше да пише:
"Чужденецо, кажи на спартанците,
че паднахме тук, подчинявайки се на заповедите им"
ами:
"Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!"
и всичко това на тегав американски ленгуидж. А саундтракът, за да е пълна чалгата, щеше да бъде симфоничен римейк на "Шатрата", съчинен от Джон Уилямс или Хаърд Шор. Слава Богу, описаният от мен кошмар не съществува. Да гледаме "300" и да се кефим, че съвременното кино пак вбесява братята гърци като се гаври с един от любимите им исторически епизоди.
Comment
Comment