Брато и аз направих като тебе. Дори не съм си и купувал костюм, отидох облечен като турист. С всичките пари, които щях да дам за куверт (70 лв.) в "България" примерно и по супер скъпи ресторанти и изпращания с родата и дрехи и коли и тн. си направихме екскурзия до Кушадасъ в 3-звезден хотел на самия бряг и обиколихме курортите по Егейското крайбрежие. И ако щете ми вярвайте - много по-евтино ми излезе всичко въпреки, че седях 5 дена там!!!
Винаги съм им се чудел на абитурентите след като веднъж в живота ще имат толкова пари и безгрижие защо не направят нещо такова вместо да ги пръскат по лимузини, скъпи дрешки и гъзарски заведения и то само за една нощ.
Много е глупаво това, но както казах не ми пука особено - да се забавляват децата както им е кеф.
Винаги съм им се чудел на абитурентите след като веднъж в живота ще имат толкова пари и безгрижие защо не направят нещо такова вместо да ги пръскат по лимузини, скъпи дрешки и гъзарски заведения и то само за една нощ.
Много е глупаво това, но както казах не ми пука особено - да се забавляват децата както им е кеф.
Comment