Искам да попитам откъде може да се свали филмът Waterloo, споменат по-рано в тази тема? Мерси!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любим филм?
Collapse
X
-
Гост
-
Гост
-
Олеле, КГ, дано не става въпрос за онзи филм "на ужасите", излязъл не много отдавна...
А за Рим по HBO засега предимно добри работи мога да кажа. Е, доста си поизмислят и прекалено залитат в посока интригантство, но това в полза гледаемост. С две думи любопитен сериал, но нищо дълбоко разтърсващо (предвид обаче, че неговата цел е първото, а не второто, то затова добри думи).XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Гост
Бе то аз и други имам, много, ама точно за тоя става дума - на оня холивудски индиец.
Защо обаче го наричате филм на ужаса?
Comment
-
Лукс, това да не е онзи филм от 1988-а за Афганистан, с единия от Болдуините, най-грозния? Отвратителен филм. И аз го бях гледал преди 10-15 години и много ме беше впечатлил. Наскоро го гледах пак и разбрах каква глупост е. Американци да снимат филм за Афганистан и то още по време на СВ. Все едно руснаците да снимат филм за Виетнам, същия цирк ще е. След нападението с РПГ през ноща, когато на танкистите им разпиляха огънчето, и се разбра че им е унищожена водата и храната(!!!) - припаднах."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаЛукс, това да не е онзи филм от 1988-а за Афганистан, с единия от Болдуините, най-грозния? Отвратителен филм. И аз го бях гледал преди 10-15 години и много ме беше впечатлил. Наскоро го гледах пак и разбрах каква глупост е. Американци да снимат филм за Афганистан и то още по време на СВ. Все едно руснаците да снимат филм за Виетнам, същия цирк ще е. След нападението с РПГ през ноща, когато на танкистите им разпиляха огънчето, и се разбра че им е унищожена водата и храната(!!!) - припаднах.
"Железния кръст" е хубав филм на военна тематика както и "Сталинград".
Comment
Comment