If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че и по друг повод съм го писал, но все пак - книгите от Honorverse без последната ги има безплатно и легално на http://baencd.thefifthimperium.com/
Мисля, че се пристрастих към Тери Пратчет. Само че по-старите книги май ги няма из книжарниците. Някой знае ли къде може да се намерят всичките 41 книги за света на диска на английски?
OLX.bg e сайт за безплатни обяви. Тук може да намериш интересни обяви и лесно да се свържеш с продавача. Ако искаш да купиш нещо - може да намериш атрактивни предложения на цени, по-ниски, отколкото в магазина. Ако искаш да продадеш нещо - можеш да добавиш обява бързо, лесно и безплатно (до определен лимит) и да пуснеш за продажба практически всичко, за което се сетиш. Купувай и продавай в OLX.bg!
"Изкуството на войната" - сборник по трактати на Сун Дзъ, Лао Дзъ и други "Дзъ" - много се изненадах. Не очаквах че ще я намеря по книжарниците. Нещо уникално е източната философия за войната! В предговора се дава пример - думите на един пълководец, който току що е спечелил битка и блюдолизците искат да му издигнат монумент. Ето какво казва победителя: "...Да бъдеш войн - значи да предотвратиш насилието, да оставиш настрана оръжието, да не загубиш величието си, да установиш в страната мир и да увеличиш благосъстоянието на хората. А сега заради мен телата на войните от двете царства лежат на бойното поле, защото аз използвах насилие. ... Не, по-добре е да издигнем тук олтар..."
Мисля, че се пристрастих към Тери Пратчет. Само че по-старите книги май ги няма из книжарниците. Някой знае ли къде може да се намерят всичките 41 книги за света на диска на английски?
Между другото за мене най-хубавите са първите две: едната беше "Цветът на магията", а за името на другата не мога да се сетя в момента. Става въпрос точно за най-първите прилючения на Ринсуинд и Багажа. Толкова са хубави, че останалите просто не струват, ако ги нямаш, намери си ги
A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
Comment