Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво четеш в момента
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
-
И аз мисля така за разказа, но романа, който тепърва ще чета, е писан 50 г. по-късно, а аз съм скептичен именно към този късен Азимов като цяло.Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
-
Imperial написа Виж мнение
Много Хайнлайн-ска такава. И изненадващо не-остаряла.
Много по-реална и много добре написана. Чете се на един дъх.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеLines of Departure от Marko Kloos. Втората част на Terms of Enlistment : http://www.amazon.com/Terms-Enlistme...s+of+Departure
Военна фантастика, тип "Звездни Рейнджъри" на Хайнлайн. Препоръчвам, особено ако ви попадне евтино или без пари. Третата част излезе наскоро.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Напоследък (преди няколко месеца) открих Лукяненко и набързо изчетох всичко преведено от него. В момента чета за втори път лабиринта на отраженията. Нещо като киберпънк е, като във втората част прекалява с вътрешния живот и психозите на героя. Изчетох и поредицата му във МОО вселената, но нещо не ме впечатли чак толкова. Увлекателни книги са, но не бих ги повторил скоро.
Comment
-
Amazon написа Виж мнение"Линия на Бляновете" серията ми хареса. Човека може да пише. Няма уникален стил, напомня на смесица от няколко модерни писатели на твърда фантастика.
А МОО-играта той явно я е ползвал като база, не е по-лошо от тия дето са творения на тема Междузвездни войни общо взето.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеДа, не са лоши, а поредицата за патрулите чел ли си я?
А МОО-играта той явно я е ползвал като база, не е по-лошо от тия дето са творения на тема Междузвездни войни общо взето.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment