If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Last edited by Иван Иванов; 07-02-2007, 01:11.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Българите- това е народът, който имаше всичко, което е пожелавал;
те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се самняваха в победата си;ТОВА Е НАРОДЪТ НА КОЙТО СЕ УЧУДВАШЕ СВЕТЪТ.
Магнус Феликс Енодий, 486г.
ами когато котката попитала кучето защо си ближе задника(с извинения) то и казало: въпрос на вкус така че това е твое мнение и аз го оважавам, но смятам, че истинските патриоти които са прочели книгата ще се сагласят с мен.
те вярваха, че светът е открит за тях; те никога не се самняваха в победата си;ТОВА Е НАРОДЪТ НА КОЙТО СЕ УЧУДВАШЕ СВЕТЪТ.
ами когато котката попитала кучето защо си ближе задника(с извинения) то и казало: въпрос на вкус така че това е твое мнение и аз го оважавам, но смятам, че истинските патриоти които са прочели книгата ще се сагласят с мен.
Albireo и сам може да се защитава от глупави нападки.
Книгата не струва.
България е достатъчно велика, че нескопосани, зле скалъпени писания да ни го припомнят.
Приемам критиката ви, но колкото до правописа и патриотизма не сам много сагласен защото патриотизма е в теб или го имаш или не а правописа няма нищо общо.
Какво смятате за книгата " Истинта за Руско-Турската освободителна война" на проф.Божидар Димитров
Какво смятате за книгата " Истинта за Руско-Турската освободителна война" на проф.Божидар Димитров
Уморен съм.
Книгите на въпросния господин са прекрасен наръчник по зле представена история. И те лъхат на скалъпеност. Жалко е, че едно поколение израства в тяхната сянка. Изключая две монографии.
Неприятно е, когато любовта към Отечеството и родното минало се използват по такъв начин - да продават, да бъдат продавани в определена опаковка, а после разменяни. Инак са с хубави илюстрации. Толкова.
ПС Albireo, прав си, а мислех, че тази вечер ще мога да продължа разговора за Лорка...
ok Kaiser препоръчай ми някоя истинска патриотична историческа книга според твоите разбирания.
Цитирам: ze Emperor мда, и аз смятам играта за приключена.
След като погледнах форума поданах на тжое исказжане в един от форумите и както виждам "мда" не е грамотен книжовен език и както ти каза: ze Emperor А истинските патриоти пишат на грамотен книжовен език.
Last edited by Иван Иванов; 07-02-2007, 02:45.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Само тези малки книжки да бяха, пак щях да съм горд от миналото на Отечеството си: Паисий Хилендарски, История Славяноболгарская, Софроний Врачански, Житие и страдания грешнаго Софрония, Васил Левски, Личният бележник (тефтерчето)...
Ето какви са великите български хроники.
Има сила на духа, която разните скалъпени писания и грандомански драскачи не могат и докосна.
A ze Emperor искам да кажа че точка 2.6.7 която прочртох и която смятам че показва ясно че не си прав за напатките за моя правопис и моето патриотично чуство, но след като прочетох и точка 2.7 разбирам че си прав за правописа и се извинявам за което.
Ако бях вярващ, щях да кажа "О, Боже!". Но ще се задоволя с едно "хахаха". Не може да е истина просто. На вид е сякаш някой редовен от време на време се регистрира от някое интернет клубче и започва да ръга с машата, барем форума живне или пък успее да дръпне някой от титаните за опашката. :lol:
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment