Забавно и яко - по Team Fortress 2 било
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
арт анимация
Collapse
X
-
Май не съм го споменавал - много добра френска анимация от 2011, "Котката на равина". Прекрасно нарисувана - по тази точка си е баш за темата, но много добра и иначе - история, герои, малко философия и всичко останало. Не знам дали някога наистина е съществувало такова минало, но и да не е, иска ми се да не бъде само минало. Много добро.
Comment
-
Дет се вика - още една хипотеза."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Фантастично
On its 100th anniversary, The Great Martian War tells the story of the catastrophic events and unimaginable horrors of 1913-17, when Humankind was pitted against a savage Alien invasion.
Archive recreation taken from The Great Martian War documentary by impossible factual for History Canada. Directed by Mike Slee VFX/Animation Director : Christian…
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
gollum написа Виж мнениеНе е арт, ама е добро - Tie fighter.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Баш изкуство си е
А на мен най-много ми напомня на ония стари, добре нарисувани и добри японски анимета от края на 80-те, началото на 90-те години. Както се оказа, това е търсен ефект - доста детайлен рисунък, определен тип "реализъм", много характерни светлосенки. С удоволствие бих гледал така направени SW, а не 3Д (то си има своите достойнства, но това е по-добро за мен).
Има нещо, което кефи в идеята командирът на огромен космически крайцер да стои прав на мостика, пред огромни панорамни екрани, от където направлява хода на сражението. Анахронично, но готино .Last edited by gollum; 26-03-2015, 11:54.
Comment
-
Не е точно по темата, но попаднах на този текст:
6 Ways Star Wars: The Clone Wars Changed the Star Wars Mythos
Филмчето разви вселената на "Междузвездни войни" в много посоки; тези, като например моя син, които са гледали предимно него, не могат да възприемат вече серии 1-3 без някои елементи - като например присъствието на ученика на Анакин. И т.н., в статията е разгледано.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
"Song of the sea" - много пълнометражно добро филмче, баш за тази тема (както и предишния филм от същия екип - "The Secret of Kells"):почти същият декоративен 2Д стил - изчистен, но мноого въздействащ, отново много добра музика, простичка история (този път базирана на тяхната си митология), но въздействаща - особено за деца, но не само. Препоръчвам, особено за семейно гледане с деца.
Comment
Comment