Съобщение
Collapse
No announcement yet.
арт анимация
Collapse
X
-
"Малък бюджет", може би ? Не, стилистиката (и анимацията) им си е баш в "Самурай Джак" и подобните и анимацията (изглежда) да е горе-долу на това ниво. Ако хвърлиш поглед на подобен род комерсиални анимацийки за деца (каквито вървят сега по телевизиите), анимацията е сходна в много от случаите.
Но съм съгласен, че на фона на изцяло рисувана 2Д анимация (малко по-долу споменах няколко нови френски такива, каквито гледах наскоро), да, далеч са. Но мисля че не се и целят в нещо подобно - вероятно ще им е нужен много по-голям екип, много повече време (т.е. бюджет).
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеЪъ каква е идеята тук, ще млатят таласъмите със звънчета ли
Comment
-
Това е, защото хората нямат стандарти, обаче аз имам. Това се нуждае от много работа, не само анимацията, но и самата история. Не знам за каква аудитория е предназначено - ако е само за деца, става. Аз също мисля, че фолклорът ни има голям потенциал за нещо такова. В моите представи главният герой е снажен юнак на кон, препасал сабя и с боздуган в дисагите, а не някакъв селянин в елече и потури
Comment
Comment