Съобщение
Collapse
No announcement yet.
арт анимация
Collapse
X
-
Не знам дали е за тук - анимацията му не е `особена`, но пък - не е като да е на историческа тематика, ама не е и като да не е... Нека да е заради `арт` асоциациите, определено са запазили каквото са можали от атмосферата на илюстрациите на Гюстав Доре - Dante's Inferno Animated Epic (екшън трактовка; пълнометражен; 18+ /бая плюсове/). И между другото - 6.5 на imdb, а тая година има нов - Dante's Inferno animated - с оценка 7...
P.S. Ако `спре` посред някъде, просто мръднете плъзгача мъничко по-нататък - целия е, с все финалните надписи."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Не е много арт и не знам дали не е споменаван някъде, но филмът е много силен - Grave of the Fireflies.
Comment
-
Аха, добър е (между другото, навремето имаше един подобен, в друга стилистика (тя доста се изменя с годините) - "Barefoot Gen") - Такахата въобще прави добри анимационни филми (поне всичките негови ми харесват, макар че по принцип можем да го разширим въобще към студиото им (с Миазаки) - Ghibli). В повечето случаи - добри, хубави детски филми или също толкова добри филми за всякаква възраст . Но съм съгласен, че не е баш "арт", но пък спокойно може да се спомене тук.
Comment
-
Извинявам се за абсолютната оф-топичност, обаче много ми се искаше да попитам за стила на един музикален клип - не е анимация, но такова усещане срещнах за пръв път в демо-нивото на Syberia; прилича на ъпгрейднат Жорж Мелиес; не мисля, че е баш стийм-пънк, може би дарк стиймпънк, може би френски стиймпънк? - прочие - ако някой знае как се казва точно, моля да каже. И после го трийте. Мерси предварително."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment