Съобщение
Collapse
No announcement yet.
арт анимация
Collapse
X
-
Тазгодишният Оскар за късометражна анимация. Боже, каква атмосфера!"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Тия дни гледах една пълнометражна сръбска фантастика (мисля че в известна степен повлияна от "Ghost in the Shell") - "Technotise: Edit & I". Не е баш за тази тема (макар че рисунъка е интересен и сам по себе си), но пък нямаме специализирана тема за анимация, та затова я споменавам тук. Филмчето не е нещо особено, но не е лошо. Сръбския език му придава допълнителен чар .
Comment
-
Фантастично, макар че сценарият не е домислен, сякаш 90% от времето са мислили само по атмосферата и визията, и в процеса сценарият е останал леко на заден план. Или първоначално са започнали с по-комплексна идея, но визията е изяла време-бюджета и се е наложило да направят компромис.
А това вече е абсолютно брилянтно по всички параметри
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Едно пълнометражно филмче от миналата година на Исао Такахата, което си е баш за тази тема. още не съм го гледал, но трейлърът е показателен.
И като съм на темата - последният филм на Миазаки - успях да го гледам миналата седмица - "The wind rises" също е много добър (не че съм очаквал нещо друго) и си е за тази тема.
Comment
-
не е анимация, но за сметка на това е арт. Един полски художник който има страхотни попадения, смесвайки история и сай-фай: http://jakubsan.tumblr.com/
Comment
Comment