Я малко носталгия

Ех, спомени спомениииииииииииииии

Ех, спомени спомениииииииииииииии
Стига сте плюли по новата Дъга! Само в миналото гледате - но то няма да се върне! И на мен ми харесва старата Дъга много повече от сегашната, но ако не се започне от някъде, никъде няма да се стигне! Всичкото това е заради носталгията! Ако някой от комиксите в старата Дъга беше направен сега, щеше да ви се стори посредствен (Добромир е изключение
). Мога за пример да дам Хитър Петър, чийто художник се опита да направи продължение, но изобщо не се хареса. ЕЛО беше продължено по стария сценарий, но с нов художник, и като изключим вида (ужас! като си виждал старите:aaa: ), сценарият пак не струваше. Вместо да се гледа само назад, колко добро е било и т.н., нека се гледа за пример от старото и да се върви напред! Да, може да не го бива в началото, но хората поне се опитват да възродят нещо, което отдавна го няма. Вместо да се оплаквате, подкрепяйте конструктивно. С времето само по-добре става.
. Аз от пет години си мисля да сканирам всичките, ама възможностите ги нямам... Сега съм в сесия, и имам да уча и като цяло нямам свободно време, иначе малкото ми броеве (една част от които съм купувал последните години) бих сканирал, с много зор - списанието е в по-голям формат, и за да се сканира добре на А4 скенер, трябва да се прави на части. Аз принципно не бих се задоволил с посредствен скан, и винаги, когато някой реши да сканира нещо препоръчвам the CCA Scanguide. Това е скангайда на може би най-старата комикс-сканираща група, сканират страхотно, просто трябва да се види.
Comment