Шовинистъ написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДЪГА
Collapse
X
-
по добре да е Добромир или как беха щъркела Чоко и жабока Боко ли?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
ami adi de...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
без да искам ама си чакам Добромира все пак...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Абе чакайте бре.Още съм си в Хамериката.Като се върна в БГ-то, първо ще ги потърся, защото в момента къщата на баба ми е съборена и се строи наново. Като ги намеря ще ги пренеса в САЩ и ще ги сканирамТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Ами доста е голяма вероятността, като се има в предвид, че имам и един чувал с пушки, които си ги купих през зимата и още не съм ги виждал.Уж, баба ми каза, че за всичко се е погрижила. Дано имам късметТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Списанието беше супер!Помня, че нямах първия брой и се молех на един приятел да направим размяна-давах му два "ПИФ"-а(сигурно помните,че имаше такова френско списание),за този брой и пак не се съгласи да ми го даде!Мен най си ме кефеше поредицата за Спартак.Географските открития също бяха много готини.Ще е хубаво ако може да се качат на сайта.И ако Parabellum не успее да намери броевете,не можем ли ние по някакъв начин да мупомогнем-примерно да изпратим наште броеве сканирани или нещо подобно?"Прави каквото трябва,да става каквото ще!"
Comment
Comment