Корабът потъва още преди да е отплувал. Първите снимки, които видяхме в началото на годината, бяха обещаващи, но отвратителното гърчене, което гледаме в трейлъра е изключително отблъскващо (може би това е представата за смешно у създателите на сериала, което е жалко). Принципно нямах нищо против лорд Ветинари да е лейди, но това което виждаме бледнее много на фона на обсебващото екранно присъствие на Чарлз Денс, внушаващо респект и страхопочитание.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериали
Collapse
X
-
Корабът потъва още преди да е отплувал. Първите снимки, които видяхме в началото на годината, бяха обещаващи, но отвратителното гърчене, което гледаме в трейлъра е изключително отблъскващо (може би това е представата за смешно у създателите на сериала, което е жалко). Принципно нямах нищо против лорд Ветинари да е лейди, но това което виждаме бледнее много на фона на обсебващото екранно присъствие на Чарлз Денс, внушаващо респект и страхопочитание.Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
-
BBC's The Watch 'shares no DNA with Terry Pratchett's work', says daughter
Нямах намерение да го гледам от самото начало, защото знам много добре за тенденциите на BBC (не само расовите), но с всяко късче информация, което излиза, това изглежда още по-зле. Страшна гавра с Пратчет. За кастинга едно нещо специално ми направи впечатление. Cheery е черно на бяло жена джудже. Това поне би трябвало да върви с техните наклонности? Но не, вместо това са взели транссексуален, ебаси. Също е очевидно колко са чели книгите, като са направили Keel черен. Не знам дали това е по-обидно, или подигравката, която ще си направят с героя на Ваймс.
Comment
-
Все пак там дори във фирмите (публични) трябва да си имат "дежурен негър" а от скоро и "дежурен обратен" плюс инвалид....да не са се стискали навремето и да ги бяха транспортирали всички до Либерия Ветинари в треилъра е бла...но Ваимс бие всички рекорди и превърта гнусометъра Само Керът изглеждаше нормално. Ноби може спокойно да го играе "тъмно лилав" (днеска се занимавах с един клиент с фамилия Нобс )
Това трябва да се прави анимационо, и никакво ограничени откъм актьори и ефекти.
Comment
-
Barbarians
Има го вече целия в Netflix, предполагам и по торентите. Изгледах първи епизод преди малко.
Comment
-
Макар да излезе още в началото на годината, подозирам, че това "нещо" ще държи приза за разочарование на годината https://hristoen4ev.blogspot.com/202...ast-of-us.htmlLiberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
Comment