Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериали
Collapse
X
-
ееее повръща ми се вече, в държава дето полицаите са толкова тригър хеппи тоя прихопат никой не го стреля, само си говорят с него.
първите два сезона, особенно първият бяха добри, ама 3 е като био боза.Last edited by Gaden Gogi; 21-07-2016, 08:48.
Comment
-
Края на 3-ти сезон не е истина, джедаи (има и мечове) срещу стормтрупъри....мене ме мъчи един проект и събирам вдъхновение, та затова гледам сериал не правете като мене освен ако не можете също “flame on” or “maximum effort”...отделно отделно станалата част екипа така и така не може да ми насмогне на темпото
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеПък след "финалните" надписи има по няколко секунди допълнителни кадри, се оказа.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНякакво куку с лък се надстрелва с маринки дето имали "9 тура в а-стан", отделно тия льохмани не могат да оцелян НИЩО от има няма 10 метра, с автомат, с колиматор..МАРИНКИ.
"Marines do it better" пише на запалката.
А това с 9 тура в -стан наистина е пресилено. Сега се сещам, някой беше разправял за наш бивш камбоджанец (1 тур!), че като чуел ауспух да гръмне по-звучно на Цариградско и се мятал професионално зад чимширения бордюр... А тия седяха да се викат един друг по радиото.Last edited by pnp5q; 22-07-2016, 20:32."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеА това с 9 тура в -стан наистина е пресилено.
П.П. сега гледам че с някакви субтитири го гледаш...може там калпаво да е преведено.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениене съвсем във всеки епизод...иначе тъкмо докато с еплациках си мислех че всички освен Шъгър са чалнат , от главните герои, психопати със склонност към насилие..
Рекох да видя какво прави Антъни Стар след това (някой си прави труда да качва American Gothic в ютюб, докато върви), но е една бавнина нещо. Та си викам "Я, за краля от Уоркрафт имаше нещо май." И верно има (18+), таман е свършил първи сезон - че взех че изгледах на майтап две серии и половина. Да речем, че атмосферата ме подсети за забавната страна на "Майстора и Маргарита" - но ситуирана в днешен Тексас. Обаче до края на втори епизод си влезе в оригиналните релси. Така че мисля да изгледам сезона.Last edited by pnp5q; 08-08-2016, 00:54."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Lucifer (2015–)
Сега загледах първата серия, много приятно ... нещо като криминале.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеLucifer (2015–)
Сега загледах първата серия, много приятно ... нещо като криминале.
- Мама...
Определено сериала си заслужава да се гледа.
Comment
-
Загледах това. Два сезона по три серии, сега ще почва трети, аз изгледах първа и втора серия, нямат никаква връзка помежду си. Доста съм впечатлена. Тягостно впечатлена. Въпреки, че "анти-утопия" няма да е точно. Много силно 18+, макар и най-вече заради подтекста."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment