Изглеждат ми непредсказуеми, защото са движени от омразата към Ланистър, а не от вярност към Таргариен и има ли нещо друго зад действията им освен омраза
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериали
Collapse
X
-
Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
-
И отново - реални места на снимки на "Игра на тронове""Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Пък да ви кажа, в почивките гледам "Полдарк" (8,4 на имдб) - семейна сага, почва 1783 г. Вероятно бихте го нарекли "женски" сериал, ама не е чак за гледане с децата, имхо. Мисля, че добре показва бита (или сегашните ни представи за тогава) на дребен корнуолски благородник - без пари, но с покрив, ниви, две наводнени и поизчерпани мини за мед - и добър залив за контрабанда.
Това същество в краката му е жена - миньорска щерка.
Пристанището на близкото градче:
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Ми не, то просто друго хубаво няма, в Српско "цело село смрчи бело", а в Бугарско - гледа "Игра на тронове"A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Хахаха, епично!A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеГледам, че народа е пощурял повече и от мен по тази рокля.
Comment
-
Почвам Godless (18+) - има само 1 сезон излязъл, но се чудя какво да гледам, пък четох доста добра рецензия - и да си кажа - още първите кадри ми напълниха душицата - то не бе атмосферище, не бе чудо!
Last edited by pnp5q; 28-01-2018, 22:14."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment