Сериали

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Кухулин
    ветеран
    • Nov 2006
    • 12515

Westworld

5/7

Струва си прегледа.

Comment

• messire Woland
      -
      • Jan 2003
      • 10623

Кухулин написа
      Westworld

5/7

Струва си прегледа.
      Оня ден гледах старият вариант от 1973та. Със злия андроид-каубой в изпълнение на Юл Бринър.
      Сега този вариант изглежда интересен и може би по-дълбок. Вероятно краят ще е сходен. Определено поведението на андроидите подсказва нещо такова. И ролята на Антъни Хопкинс изглежда да е сложна и интересна
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• aiwara
        Hard Rocker
        • Aug 2006
        • 377

Аз залегнах над Narcos тези дни. Интересна тема и страхотен подбор на актьорите.

Comment

• Кухулин
          ветеран
          • Nov 2006
          • 12515

messire Woland написа
          И ролята на Антъни Хопкинс изглежда да е сложна и интересна
          Стар е вече, няма много живот в играта му. Но е приятен за гледане. Самата роля вероятно ще е сложна, да.

А пък иначе...

разцепвация.

Comment

• Angelmr
            ветеран
            • Jun 2005
            • 1398

Има един сериал от миналата година, the hunters. Не видях да е обсъждан, извинявайте ако съм го пропуснал. Още съм на трети епизод и неми е напълно оформено мнението, но за момента ми допада, макар че е с малко гадорийки, та не се препоръчват деца наоколо. Започва малко клиширано като някакъв тривиален сериал от типа на отдела за борба с чудовища. Човекоподобни чудовища, антитерористичен екип, който се бори с тях. Самите чудовища в първия момент изглеждат малко клиширани с едни злобни погледи и постоянно издаващи щракащи звуци. Но май ще се окаже, че тук са напипали една от малкото не докрай разработени идеи за някакви извънземни (може и да не са извънземни не съм стигнал до там), за които слуха е сетиво с важност каквато е зрението за хората. Сериала за мен поне е гледаем. Нямам кой-знае колко други наблюдения, освен че мистерията за произхода на тези същества ще е в основата му. А качеството е над средното. Не виждам много фрапиращи грешки,освен тенденцията в бойна ситуация главните герои да се разделят и да се движат поединично.

Comment

• dragon x
              редовен
              • Dec 2012
              • 73

Нищо не намирам в IMDB?!

Comment

• pnp5q
                grudge-holder
                • Feb 2007
                • 3566

Този ли е?
                "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

• Angelmr
                  ветеран
                  • Jun 2005
                  • 1398

Същия.

Comment

• pnp5q
                    grudge-holder
                    • Feb 2007
                    • 3566

Аха. Той съвсем нов. Потребителския отзив долу е добър, може би е подценен - или е твърде рано. Аз сега взех да видя "Викинги"-те.
                    "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

• Spellbreaker
                      ветеран
                      • Apr 2007
                      • 432

Викнингите имат бая добри моменти, но разбира се, забозова бързо. А, и не очаквай историческа реалност (освен няколко имена и местности)
                      "Далеч съм от мисълта си"

Comment

• aiwara
                        Hard Rocker
                        • Aug 2006
                        • 377

Comment

• benjamin
                          Прогонен
                          • Jun 2013
                          • 112

Какво ще кажете за новия сериал за Медичите?

Comment

• messire Woland
                            -
                            • Jan 2003
                            • 10623

Много приятен нов сериал The Brink (2015)

Политически. Глобална политическа криза. Хумор на ниво
                            Вчера попаднах на момент, в който един от главните герои е арестуван в Пакистан. Возят го в камион с много войници, срещу него има друг арестант (пакистанец). И нашия човек започна да го разпитва около темата "какво е да си политически затворник в Пакистан"? Накрая реши да го попита кой е и пакистанецът: "Аз съм демократично избраният президент на Пакистан". Току-що избран, току-що арестуван
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• Centurionus
                              редовен
                              • Oct 2013
                              • 190

Много е весел , пилоти на изтребители на кериър са дръг-дилъри бяха се нацепили по време на полет , после една камара пакистански хубавици ги разкарваха с камион и чопър . Съдбата на света зависи от разни странни персонажи и на косъм всичко минава . Даваха го на ХБО-то още в началото на годината , жалко , че е малко серии.

Comment

• Duque de Caixas
                                ветеран
                                • Jun 2012
                                • 563

Някой гледа ли по Bulgaria On Air историческия сериал "Стратегът Канбе" за Курода Канбе, дясната ръка на Тойотоми Хидейоши?

Comment

Working...