If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фантастиката на Федор Бондарчук, наречена "Сталинград"
По всичко написано до момента личи, че филмът е лош, затова така предположих. А предложението ми е да не се отваря тема за всеки отделен филм, понеже вече има 4-5 създадени теми само за кино.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Е да не отваряме теми въобще а? Я господине-другарю виж сам колко теми стоят недокоснати от години, моята ти е проблем. Ами махни старите, този филм сега върви, може всеки да каже какво мисли...
Не, спокойно, разделът е за книги и филми, по-лесно е когато има отделна тема за всеки филм или книга. Нямаме недостиг на пространство.
Филмът още не съм го гледал, но четох мнение на Исаев и той твърдеше, че е общо взето добре. Но трейлъра ми направи лошо впечатление. Като го гледам, ще пиша.
Ще се радвам ако напишеш по-подробно мнението си за филма.
Воланде, в спор с модератор няма да вляза Голъме, и аз затова се учудих - защо ми наскочиха всички Добре! Аз гледам филми на части - гледам и коментирам. Частите са по около 10 минути. Не можете да си представите какви неща се виждат. Филма катъо цяло е добър, но направен по "холивудски".
На този раздел аз съм модератор и всичко е наред. Т.е. - пиши. Моето мнение е, че е по-добре да има отделна поименна тема за всеки филм или книга, отколкото да се мятат в обща.- Много по-лесно се открива, когато някой иска да разбере нещо. Темите за "добри", "лоши" и прочее филми са по-скоро а кратки мнения. Няма нищо лошо и в тях, но този подход е по-добър, според мен.
Филма си е филм. В случая на моменти се виждат неща, които не са на място. "Кубинки", "часовници". Познато. Аз лично тоя филм го чаках от датата на излизането му. ВСВ ми е любимата тема, та затова. Представя и двете страни в една война, което ме подсеща, че тук във форума имаме тема за "човешката" страна на всяка война. Та филма поне според мен е добър, въпреки, че критикувам разни моменти от него
Голъме, извинявай, че те понижих, Воланде, извинявай, че не те разбрах
И лично мое питане - Паулус танкове "Тигър" има ли е?????
Тигри май има само в 1-2 батальона при опита за разблокиране, иначе в Сталинград ще да са били панцер 3 и 4.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Не, в Сталинград няма "Тигри". Според информация от блоговете, във филма са използвани две Т-44 (така пишат поне), кино-танкове (т.е. използват ги често в киното), маскирани като нещо от типа на четворки, но така като ги гледам на снимките, големички са и мязат на нещо средно между "Тигър" и четворка. Но идеята е била да са четворки.
Comment