Някой гледа ли го този филм? Много се е омазал режисьора, типично по хамерикански го е направил. Още в началото с тези горящи камимадзета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фантастиката на Федор Бондарчук, наречена "Сталинград"
Collapse
X
-
По всичко написано до момента личи, че филмът е лош, затова така предположих. А предложението ми е да не се отваря тема за всеки отделен филм, понеже вече има 4-5 създадени теми само за кино."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
А като изключим кубинките и други такива неща, какво не му харесваш, сподели (аз не съм го гледал, така че ще ми е интересно да чуя).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Не, спокойно, разделът е за книги и филми, по-лесно е когато има отделна тема за всеки филм или книга. Нямаме недостиг на пространство.
Филмът още не съм го гледал, но четох мнение на Исаев и той твърдеше, че е общо взето добре. Но трейлъра ми направи лошо впечатление. Като го гледам, ще пиша.
Ще се радвам ако напишеш по-подробно мнението си за филма.
Comment
-
На този раздел аз съм модератор и всичко е наред. Т.е. - пиши. Моето мнение е, че е по-добре да има отделна поименна тема за всеки филм или книга, отколкото да се мятат в обща.- Много по-лесно се открива, когато някой иска да разбере нещо. Темите за "добри", "лоши" и прочее филми са по-скоро а кратки мнения. Няма нищо лошо и в тях, но този подход е по-добър, според мен.
Comment
-
Филма си е филм. В случая на моменти се виждат неща, които не са на място. "Кубинки", "часовници". Познато. Аз лично тоя филм го чаках от датата на излизането му. ВСВ ми е любимата тема, та затова. Представя и двете страни в една война, което ме подсеща, че тук във форума имаме тема за "човешката" страна на всяка война. Та филма поне според мен е добър, въпреки, че критикувам разни моменти от него
Голъме, извинявай, че те понижих, Воланде, извинявай, че не те разбрах
И лично мое питане - Паулус танкове "Тигър" има ли е?????Last edited by obo.babatogo; 30-11-2013, 17:23.
Comment
-
Тигри май има само в 1-2 батальона при опита за разблокиране, иначе в Сталинград ще да са били панцер 3 и 4.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Не, в Сталинград няма "Тигри". Според информация от блоговете, във филма са използвани две Т-44 (така пишат поне), кино-танкове (т.е. използват ги често в киното), маскирани като нещо от типа на четворки, но така като ги гледам на снимките, големички са и мязат на нещо средно между "Тигър" и четворка. Но идеята е била да са четворки.
Мнението на Исаев.
Comment
Comment