Mitko написа
).Иначе фантастика се пише много, но далеч по-малко е тази, която наистина е НФ.
).
Честно казано и за мен Стругатски бяха любими автори. Не не бих ги сложил над Айзък Азимов, или Артър Кларк в онзи момент (сега да, мисля че техните книги са по-задълбочени, но тогава не бях в състояние да направя тази разлика). Наистина Ханлайн не го публикуваха с изключение на една тинейджърска книга, която е далеч от шедьоврите му. А Саймък беше прекалено отвлечен за тогавашния ми вкус. Зелазни също беше публикуван само с един разказ в "Космос" за сметка на това много добър разказ. За Станислав Лем, или за единствения (пак за мен) горе долу адекватен Български фантаст, Любен Дилов, няма защо да коментираме, те бяха от нашия блок и дори съм хващал поръчкови книги на Дилов. Но за други непубликувани класици на фантастиката, не се сещам.
другите части на "Станниците и Прогресорите" не ми харесваха толкова.
В " Малазанска книга на мъртвите" няма посочки за използване на танкове.
А за хонтийските, трябва да се потърси за справка директно "кандидат Сим" познат още като "Максим" 
В " Малазанска книга на мъртвите" няма посочки за използване на танкове.
А за хонтийските, трябва да се потърси за справка директно "кандидат Сим" познат още като "Максим"
Leave a comment: