PepeII написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.5
Collapse
X
-
Angelmr написа Виж мнениеТегля и след малко пробвам новия пач.
Премиумната артилерия Sexton I я няма. Както се чу, имала нужда от балансиране.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Нова визуализация за отборния резултат!
С моя перфектен английски съм писал и качвал шотове в темата на европейския форум. Всеки който е несъгласен и иска да има опция за изключване на това нововъведение, моля да драсне по някоя дума там.
оп забравих за линка: http://forum.worldoftanks.eu/index.p...f-team-status/Last edited by Петър Илиев; 24-04-2013, 18:54.
Comment
-
Като го взема може би ще бъда доволен. Но за момента хич не съм доволен от начина по който довършиха VK3002D. В момента танка няма мощния си стар двигател и е с намалена мобилност. Намалена е и ротационната скорост на купола. Сега стреля малко по-добре от преди, но в близък бой е почти безполезен, понеже завива като малка тухличка, а купола се върти още по-бавно. За сметка на това все още няма нужната бронебойност да е снайпер.
Comment
-
hull traverse: up from 36 to 38 deg
turret traverse: down from 46 to 32 deg
shmallturm traverse: down from 30 to 24 deg
hitpoints: down from 1180 to 1150
viewrange: up from 350 to 370 m
RoF L70: up from 13,95 to 15
RoF L56: up from 8,7 to 9,37
hull weight: up from 34,9 to 37,16
turret weight lowered to 7,745
overall weight -2t
увеличили са боекомплетка на всички оръдия
наклона на оръдиетно надолу е увеличен от 6 на 8 градуса
намалено е съпротивлението на мека почва с 8%
също така ми се струва, че танка преди пач-а не можеше да се върти на място, а сега може.Last edited by StrEagle; 25-04-2013, 12:38.War, war never changes..
Comment
-
Преди пача го ползвах с първия купол и това беше най-пъргавия медиум в този тиер. Свикнах да го ползвам като дразнител, или в определени моменти да влизам в близък бой с него. В повечето игри правих около 1200 поражение. Но сега заради тромавия купол не мога да обикалям около тежък танк (е около КВ2 мога) така че да стрелям по него и той да не може да стреля в отговор. Така, че танка остава да се ползва като снайпер. Но 150мм бронебойност е силно недостатъчна за тиер 7 снайпер. СЛед пача въпреки подобреното оръдие средното поражение на игра не ми се е повишило.
Comment
-
@Angelmr Преди беше добър танк, с него имам доста тигри убити в бой 1 в 1, имам и няколко супер пършинга, на тях бях им хванал цаката малко да му виждам веригите и под ъгъл ги дупчих. С индианеца още не съм взел последното оръдие и съм направил такава статистика каквато нямам на никой друг танк, а все още не съм му свикнал напълно.
Comment
-
Взех си така мечтания Леопард , и за сега разочарованието е голямо.По вероятно е да не мога да го играя , но ще се науча.И въпреки всичко , пичовете правещи играта , се стремят всячески да прецакат всичко което е немско (ако греша , някой да ме поправи , но кажете ми моля ви един немски танк който се ползва масово на клановите).Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.
Comment
-
PepeII написа Виж мнениеВзех си така мечтания Леопард , и за сега разочарованието е голямо.По вероятно е да не мога да го играя , но ще се науча.И въпреки всичко , пичовете правещи играта , се стремят всячески да прецакат всичко което е немско (ако греша , някой да ме поправи , но кажете ми моля ви един немски танк който се ползва масово на клановите).
Това, което прави впечатление при теб е, че движиш линията с най-точни пушки в играта, а процента точни попадения ти е много далеч от истината. Вероятно не ти върви с най-добрия снайпер в играта до момента, по именно тази причина. Определено има нужда да преосмислиш приоритетите си при стрелба и излизане на стрелкова позиция. Може би темата "как да печелим повече" би ти била полезна да коригираш това си изоставане.
Comment
Comment