Оръдието е добро, слаб двигател и броня кашон даже бих казал целофан ама дано докато го пуснат малко го барнат, че с таз машина май ще трябва да се крия като прасе в тикви
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.5
Collapse
X
-
Lyutskanov написа Виж мнениеОръдието е добро, слаб двигател и броня кашон даже бих казал целофан ама дано докато го пуснат малко го барнат, че с таз машина май ще трябва да се крия като прасе в тикви
Имам адски добро предчувствие за германския индиец!Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Не съм играл още с нея, казват, че е добър снайпер а те са ми слабоста както беше стария Пз 4. Но като гледам Пантерката 2 има малко по добра броня +10 и оръдието малко по добре дупчи, май повече демидж ще прави новият но ще се чака до по следно да видим. Аз след Е 100 намразих тежките така ,че го чакам с нетърпение, и както казват руснаците "поживьом увидим" .
Comment
-
1951 написа Виж мнениеPanther II има по-лошо брониране. Плюс, че е голяма колкото тежък танк.
Имам адски добро предчувствие за германския индиец!
Lyutskanov написа Виж мнениеНе съм играл още с нея, казват, че е добър снайпер а те са ми слабоста както беше стария Пз 4. Но като гледам Пантерката 2 има малко по добра броня +10 и оръдието малко по добре дупчи, май повече демидж ще прави новият но ще се чака до по следно да видим. Аз след Е 100 намразих тежките така ,че го чакам с нетърпение, и както казват руснаците "поживьом увидим" ."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Индиецът от германски произход ще има друго, 90-мм оръдие KwK 54, което ще дупчи 212 мм, което май ще е по-скорострелно, по-точно и по-бързо прицелващо.
Бавното прицелване, поне според мен, е основен проблем на Panther II. Челно бронята си е прилично. Изкривете се малко и бая ще рикоширате. Проблемът е, че странично няма никой.
Indien Panzer за сега обещава по-добра броня, по-малки размери и по-добро оръдие, срещу по-малка скорост, по-малък обзор и по-малък живот.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Lyutskanov написа Виж мнениеОще инфо за новите немските танкове в 8.5 . Някой с по добър руски от моя ако желае може да преведе за останалите.
http://wot-news.com/main/post/040320...obnovlenija-85
Comment
-
VK 20.01-Среден танк 4 ново.Достатъчно бърза и динамична машина.Благодарение на шахматното окачване танкът е способен да се върти на място.Дбрата защита отстрани и точното оръдие му позволяват уверено да води маневрен бой с противници от своето ниво.VK 30.01-среден танк 6-ниво.Тази бойна машина ще зарадва любителите на динамичната игра характерна за средните танкове.Точно оръдие,рационален наклон на бронята,висока скорост и маневреност-основни преимущества на новия немски танк.Благодарение на издадения напред купол ще има предимство при стрелба из зад препятствия.Aufkl.Panther.-Лек танк 7 ниво.Притежава висока скорост и нелоша динамика,тази машина има и голяма маса която я прави опасна при таран.Танка ще има оръдие с добра пробивност,нелоши поржения и висока точност при водене на огън от място и в движение.При монтиране на последния купол вертикалноя ъгъл на движение на оръдието ще бъде доста голям.Indien-Pz.Танк 8 ниво който ще напомня Löwe.Ще бъде един от най защитените и тежко въоръжени от неговото ниво.Като маневреност и динамика ще отстъпва на своите колеги.Ще бъде с малко модули достъпни за монтиране.Leopard PT A.Среден танк 9 ниво.Бърз и маневрен танк с мощно и точно оръдие.танка ще бъде по вкуса на всеки който харева американския ПТ-САУ Hellcat.Leopard I.Среден танк 10 ниво.Машината ще бъде по динамична от предшественицата си -9 ниво.Танка ще има едно от най добрите оръдия в играта-висока точност при стрелба от място и особенно в движение,бързо презареждане.Бронята ще бъде слаба но благодарение на високата скорост ще може бързо да заема позиция и да води ефективна стрелба.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеVK 20.01-Среден танк 4 ново.Достатъчно бърза и динамична машина.Благодарение на шахматното окачване танкът е способен да се върти на място.Дбрата защита отстрани и точното оръдие му позволяват уверено да води маневрен бой с противници от своето ниво.VK 30.01-среден танк 6-ниво.Тази бойна машина ще зарадва любителите на динамичната игра характерна за средните танкове.Точно оръдие,рационален наклон на бронята,висока скорост и маневреност-основни преимущества на новия немски танк.Благодарение на издадения напред купол ще има предимство при стрелба из зад препятствия.Aufkl.Panther.-Лек танк 7 ниво.Притежава висока скорост и нелоша динамика,тази машина има и голяма маса която я прави опасна при таран.Танка ще има оръдие с добра пробивност,нелоши поржения и висока точност при водене на огън от място и в движение.При монтиране на последния купол вертикалноя ъгъл на движение на оръдието ще бъде доста голям.Indien-Pz.Танк 8 ниво който ще напомня Löwe.Ще бъде един от най защитените и тежко въоръжени от неговото ниво.Като маневреност и динамика ще отстъпва на своите колеги.Ще бъде с малко модули достъпни за монтиране.Leopard PT A.Среден танк 9 ниво.Бърз и маневрен танк с мощно и точно оръдие.танка ще бъде по вкуса на всеки който харева американския ПТ-САУ Hellcat.Leopard I.Среден танк 10 ниво.Машината ще бъде по динамична от предшественицата си -9 ниво.Танка ще има едно от най добрите оръдия в играта-висока точност при стрелба от място и особенно в движение,бързо презареждане.Бронята ще бъде слаба но благодарение на високата скорост ще може бързо да заема позиция и да води ефективна стрелба.
Comment
-
Като никога успях да вляза веднага в тестовия и направих малко скрийншоти с новата техника и новите дървета.
Sexon I - британска премиумна артилерия. Тиър 3 цена 1250 злато.
Leopard Prototyp A - тиър 9
Т-70 - тиър 3
Indien-Panzer - тиър 8
Разузнавателната Пантера - тиър 7
Явно не мога да пускам повече от пет прикачени файла на мнение, та ще има още две прoдължения.Last edited by 1951; 04-04-2013, 20:34.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment