Alex2004BG написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кланови войни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Чувам и после прочитам едни новинки по повод БРЕЙВ и ЕПИК,че нещо не мелят брашно напоследък.Нищо ново под слънцето.... И нас едно време като бяхме в ЕПИКС така ни залъгваха с обещания и само ни ползваха за бот клан.Историята е общо взето същата само с друг привкус Силно се надявам хората от БРЕЙВ да си извадят поуката и да продължат напред без да се залъгват на приказките на ЕПИЧНИТЕ богове които са 2ма 3ма там за другите от клана им лошо няма как да кажа.
P.S. И Расте Шаране и там всички други тролери. Това не е начало на кавга в която пак ще ми извадите от 100 кладенеца вода колко не сте..... и аз съм .......
Просто реших да коментирам
http://www.youtube.com/watch?v=uMuuI_i_l7cLast edited by nobalistic; 12-07-2013, 12:08.ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
-Winston Churchill
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеТя темата е достатъчно изтъркана и няма какво да се пише по въпроса. А EPICS си беше идеята да се ползва като "bot clan" и ако сте останали с някакви други впечатления то това е друг въпрос.
Не съм забелязал BG2AD или BG3AD да имат по-различна роля, но може и да греша.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеРолята до голяма степен се определя от необходимостта и желанието. Докато БГ_АД бавно и упорито намираше своето лице, БГ2 и 3 попълваха съставите си и ковяха техника. Нямаха сили и възможности за реален съпорт, а и нямаше такава необходимост. Със постигане на първите резултати, дойдоха и амбициите. Малките кланове набързо бяха "вкарани в правия път". На този етап спрях да играя и нямам наблюдения какъв точно е резултата от заботването им. Надявам се, да са избегнали пълното обезличаване. Имаше обещаващи геймъри там.Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League Admin
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеВълната се е обърнала значи. Историята, за съжаление, обича да се повтаря. Cuiusvis hominis est errare, nisi insipientis errore perseverare.
В някой от десетките изтрити постове бях писал, че съм много доволен, че съществува БГ-АД, защото изпълнява много по-успешно функцията на ЕПИКС от самия ЕПИКС - да служи като гимназия и сборен пункт за играчи, които очаквам след като стигнат до прага на възможностите на клана и в играта, и като организация и усещат нужда от повече, да бъдат естествено претеглени от събраната маса добри играчи в ЕПИК. Тогава го изтриха, защото сметнаха, че се заяждам. Не знам коя вълна се е обърнала, за мен просто хората спряха да вярват на пропагандата.Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League Admin
Comment
-
Raste написа Виж мнениеПо-скоро истинските неща бавно остаряват :Р Хората доста бързо успяват да се ориентират и да различат пропагандата от реалното състояние и от двама в началото се получи лавина от десетина за около седмица
В някой от десетките изтрити постове бях писал, че съм много доволен, че съществува БГ-АД, защото изпълнява много по-успешно функцията на ЕПИКС от самия ЕПИКС - да служи като гимназия и сборен пункт за играчи, които очаквам след като стигнат до прага на възможностите на клана и в играта, и като организация и усещат нужда от повече, да бъдат естествено претеглени от събраната маса добри играчи в ЕПИК. Тогава го изтриха, защото сметнаха, че се заяждам. Не знам коя вълна се е обърнала, за мен просто хората спряха да вярват на пропагандата.
Даже си мисля,че някои са в клана само заради готината емблемка.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнение.В тоя клан съм от 166 дни и само веднъж сме се събирали хора за рота взводове правим към 8-10 човека от 94 а за клановите се събрахме едва 9 души въпреки,че беше тиър 1.
Даже си мисля,че някои са в клана само заради готината емблемка.
Comment
-
А виждат я,виждат я-емблемата на клана на танка отпред си я виждат всички Иначе да-прав си-част от тях ги гъделичка по егото-все пак ЕПИК си е име.
,,А защо не ги чистите тези които са неактивни?''-Заради чиповете.
А на ЕПИКС проблема е другаде-няма командир който да се занимава там.За съжаление от там присъстващите няма как да израстне,а и от ЕПИК да им изпратим не можем в момента-и на нас са ни кът...
Макар че ,след като си вземем танка от тази кампания,още повече ако има и почивка преди следващата,някой от нас определено ще им обърне внимание и ще има сито след N на брой роти и тренинги с тях.
Comment
-
fidelis написа Виж мнениеА виждат я,виждат я-емблемата на клана на танка отпред си я виждат всички Иначе да-прав си-част от тях ги гъделичка по егото-все пак ЕПИК си е име.
,,А защо не ги чистите тези които са неактивни?''-Заради чиповете.
А на ЕПИКС проблема е другаде-няма командир който да се занимава там.За съжаление от там присъстващите няма как да израстне,а и от ЕПИК да им изпратим не можем в момента-и на нас са ни кът...
Макар че ,след като си вземем танка от тази кампания,още повече ако има и почивка преди следващата,някой от нас определено ще им обърне внимание и ще има сито след N на брой роти и тренинги с тях.
Та казвам че дори и да ни пратите човек по-голямата част от клана дори няма да разбере за това...
А сега като съпоставих в нуубметър ЕПИК и ЕПИКС при нас има играчи които статистически са по-добре от някои играчи от ЕПИК така че положението в клана не е толкова зле от към умствени способности на личният състав!Last edited by falcon_bg; 14-07-2013, 15:57.
Comment
-
fidelis написа Виж мнениеДа де,няма да разбере,но пък и няма да е в клана вече То е ясно,че преди да се започне каквото и да е обучение ще има чистка.По-добре 10 играчи,но с желание да играят и учат,отколкото 100 бота...
...
Comment
-
Пари от клан в клан може да прехвърли някое муле, А този дето е излезнал от канала аз бих бо баннал веднагически (какъв кеф е да даваш акъл стоейки отстрани). Иначе според мен на обучаващият клан трябва да с еобръща дори повече внимание отколкото на основният.
Преди малко точно си мислех за добрите рандъм играчи които ен били непременно добри кланови такива....според мен силно зависи от машината с която се играя. добър играч с лек или среден танк мож емного ефективно да се използва в кланова. той и без това повечето време се движи соло или при средните в малка група т.е при навик д аизпълни точно стратегическа заповед на тактическо ниво вече оказват влияния неговите си умения...как да е.
Иначе ако си финансирате учебният клан има възможност добри играчи д абъдат добутани доста бързо до Т10 машини, по мои сметки макс две седмици много умерена игра, или по-бързо ако е хлапе във ваканция
Отделно аз примерно бих направил някоко обучаващи профила с Т10 машини за д амое да се пробват перспективни играчи, на сръчкам човек играещ в платун не би му отнело много време да създаде такъв профил. После се дава на играча, тества се как и дали се псравя, сменя се паролата и се държи за следващият играч, без скъпи премиум машини, без злато в акаунта.
Comment
Comment