Кланови войни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • falcon_bg
    ветеран
    • Nov 2012
    • 682

Моят скромен дебют в клановите мина доста добре снощи се логнах в осем и половина и гледам един от клана пищи да участваме в лендинга да ама нашите от ЕПИКС си правят оглушки и едва събрахме...9 човека(от 28 на линия) с танкове с по 50 макс 75% екипаж и така без никаква тактика битка за Тракия на южния бряг първо за щастие нашия опонент "Bulgarian tank destroyers" бяха събрали само 5 човека бихме ги бързо и хоп следващ противник BGTC те бяха 13 бихме се на Абатството след малко кемпене атакувахме по трима на ляво дясно и през града изненадахме ги и ги избихме(добре че двама бяхме с Медиум 1 с големите оръдия и нашарихме 6 общо) и така нашето сбрано от кол и въже отборче се оказа на четвърт-финал за Тракия обаче битката се с предишните се проточи нямахме време да се прехвърлим на ЕУ 1 и загубихме служебно от "Rebel army" май така се казваха...

Comment

• staloun
      редовен
      • Aug 2012
      • 62

falcon_bg написа
      .................................................. ... и хоп следващ противник BGTC те бяха 13 бихме се на Абатството след малко кемпене атакувахме по трима на ляво дясно и през града изненадахме ги и ги избихме(добре че двама бяхме с Медиум 1 с големите оръдия и нашарихме 6 общо) и така нашето сбрано от кол и въже отборче се оказа на четвърт-финал за Тракия обаче битката се с предишните се проточи нямахме време да се прехвърлим на ЕУ 1 и загубихме служебно от "Rebel army" май така се казваха...
      Човек как ни видя 13 ?????????????????????????????????? Бяхме 6 човека ,като само аз имах екипаж с две допълнителни умения / без да работи основното/ .От 6-те човека от BGTC , 4 бяха деца без никакъв опит, нито в кланови ,нито в играта

Comment

• Alex2004BG
        редовен
        • Nov 2012
        • 167

staloun написа
        Човек как ни видя 13 ?????????????????????????????????? Бяхме 6 човека ,като само аз имах екипаж с две допълнителни умения / без да работи основното/ .От 6-те човека от BGTC , 4 бяха деца без никакъв опит, нито в кланови ,нито в играта
        От 93 души клан се събрахте 6 човека с танкове тиър 1?
        Винаги съм смятал, че хората не участват в клановите войни заради липсата на подходящи машини, явно проблема е съвсем друг.

Comment

• staloun
          редовен
          • Aug 2012
          • 62

Не са активни при нас хората, вчера онлайн по време на клановите бяха 8-9 човека, и в момента са 8

Comment

• falcon_bg
            ветеран
            • Nov 2012
            • 682

staloun написа
            Не са активни при нас хората, вчера онлайн по време на клановите бяха 8-9 човека, и в момента са 8
            Мдаа не знам защо,но повечето български играчи не искат да играят кланови активността е ужасяваща от 28 онлайн вчера първата битка бяхме 9 а втората сбрахме 11 ама двама не натиснаха Готов и изпуснаха битката срещу вас не мога да ти опиша колко време викахме в чата на клана да влизат в битката и на Личен канал писах на някои играчи ама нищо нека си цъкат рандъми нашите щом искат.

Comment

• Alex2004BG
              редовен
              • Nov 2012
              • 167

staloun написа
              falcon_bg написа
              Мдаа не знам защо,но повечето български играчи не искат да играят кланови активността е ужасяваща от 28 онлайн вчера първата битка бяхме 9 а втората сбрахме 11...
              Това са два отделни проблема, за съжаление втория (9 от 28) е много неприятен.

Comment

• fidelis
                редовен
                • Jul 2010
                • 176

Мммммм проблема ви е малко по-друг - просто нямате кланове,това в което членувате е сбирщайн от рандомджии не и клан... Няма как да правиш клан от играчи които си присъединил на принципа само и само да има бройка и после да очакваш нещо смисленно да излезе от това.

Comment

• falcon_bg
                  ветеран
                  • Nov 2012
                  • 682

fidelis написа
                  Мммммм проблема ви е малко по-друг - просто нямате кланове,това в което членувате е сбирщайн от рандомджии не и клан... Няма как да правиш клан от играчи които си присъединил на принципа само и само да има бройка и после да очакваш нещо смисленно да излезе от това.
                  Да имам чувството,че много хора са в клановете само заради готината емблемка и тага след ника в списъка на битката.
                  Аз например като ме взеха в ЕПИКС още циклех с шестиците а уин рейта ми беше 46.9% поне сега съм с 50%

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

Четях тъкмо за новият формат на клановите войни, който ми се вижд амного интересен....и накрая предлагат линк към класирането в момента...и ЕПИК са чак 85-ти. Не се заяждам, просто ми е любопитно- поради защо така?

Comment

• fidelis
                      редовен
                      • Jul 2010
                      • 176

Поради простата причина ,че в ЕПИК нито държим,нито играем с детските колички... Изчакай нещата да опрат до финалната фаза(а и според правилата там се трупат най-много точки) и пак гледай ЕПИК
                      btw-аз даже и не играя с детските колички

Comment

• Петър Илиев
                        редовен
                        • Aug 2009
                        • 231

Точно причината, че играчите с повече опит в моя клан също не желаят да играят с "детски колички" е причината да се замислям за прехвърляне в друг клан.
                        Ето линк към официалната ми статистика на EU сървъра, ако може по нея да се съди за нещо... : http://worldoftanks.eu/community/acc...182-P_Brigade/
                        В момента съм в клан EXPEN Имам желание да играя с всеки тиър (примерно с Хетцер имам 3140 битки) играя ОСНОВНО за удоволствие, но знам какво е дисциплина, защото съм треньор/преподавател и се занимавам професионално със спорт. Клановите войни са си чиста тактическа спортна игра... тренировки, анализ и опит за някаква военизирана структура
                        Ако някой има предложение за клан, общо взето съм на свободния (безплатен) пазар

Comment

• Alex2004BG
                          редовен
                          • Nov 2012
                          • 167

Петър Илиев написа
                          Точно причината, че играчите с повече опит в моя клан също не желаят да играят с "детски колички" е причината да се замислям за прехвърляне в друг клан.
                          Ето линк към официалната ми статистика на EU сървъра, ако може по нея да се съди за нещо... : http://worldoftanks.eu/community/acc...182-P_Brigade/
                          В момента съм в клан EXPEN Имам желание да играя с всеки тиър (примерно с Хетцер имам 3140 битки) играя ОСНОВНО за удоволствие, но знам какво е дисциплина, защото съм треньор/преподавател и се занимавам професионално със спорт. Клановите войни са си чиста тактическа спортна игра... тренировки, анализ и опит за някаква военизирана структура
                          Ако някой има предложение за клан, общо взето съм на свободния (безплатен) пазар
                          Свържи се с този човек в играта. В момента събират хора (такива слухови чувам де). Сега са точно 100 души, но мисля че могат да освободят място.
                          Last edited by Alex2004BG; 14-06-2013, 22:34.

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

fidelis написа
                            Поради простата причина ,че в ЕПИК нито държим,нито играем с детските колички...
                            Много "странна" гледна точка...щом всички са с еднакви машини какво значение има дали са колички или тротинетки...ама вие си знаете, На меннеовият формат ми се вижда по-интересен, като за странчиен наблюдател.

Comment

• fidelis
                              редовен
                              • Jul 2010
                              • 176

И да се опитам да и го обясня-няма да ме разбереш-просто и понятие си нямаш от кланова битка.А и опит с високите тиъри...
                              Не ме разбирай погрешно-не осъждам хората само защото са различни.Стига играта да ти носи удоволствие-всеки е с правото си да е играе както намери за добре.
                              Иначе е простичко-при битките с топ тиъри-танка освен дуло и вериги е и кръв.При мъниците това не може да бъде изполузвано.Освен това бронята изцяло отсъствува като фактор.С две думи-ниските тиъри са ужасно небалансирани.Резултата-свинско кампене по клановите.
                              А на теб новия формат ти се вижда по-интересен?Странно... Как можеш да сравняваш нещо след като нямаш база за сравнение?Та ти нямаш и една кланова...

Comment

• Петър Илиев
                                редовен
                                • Aug 2009
                                • 231

За един ден битки с първи тиър и вече всичко е изяснено?! Няма как да се кемпи, защото видимостта е доста понижена - трябва да се приближиш доста близо активно или пасивно за да разузнаеш. Поради липса на добър обхват "количките" трябва да се подредят стратегически и прикрити в своите позиции (нещо напълно ново за кланова битка) , за да предават сигнала, иначе се губи представа какво става на фронта и в тила, съответно и видимостта към откритите цели. Съществуват машини с различни положителни качества - Т1 - близък бой, МС-1 - снайпер (при това доста точен), Трактора - пасивен скаут, заради по-добрия обзор. Със модули по танка и умения на екипажите могат да се "изострят" доста осезаемо в първите тиъри определени качества. В по-горните нива вече артилерията в равен тиър е основния фактор - обхватът на стрелба не достига, значи трябва да се релокират, парабулата на снаряда е различна и обичайните прикрития вече не са валидни. Към нея трябват добри скаути, какво обаче трябва да е съотношението, какво ако противникът не играе предпазливо а атакува... изобщо играта придобива съвсем нови измерения в новия формат на битките, за всеки един отделен тиър изникват десетки нови вариации за тактическа игра. Мисля че играта беше къде къде по-изпълнена със свинско кемпене в десети тиър. Иначе промяната беше нужна, защото всичко доста се беше поизтъркало и опираше до до болка познатите 3-4 използвани танка. Защо всичко да не се умножи по 10 и какво се губи от това?
                                Last edited by Петър Илиев; 15-06-2013, 03:30.

Comment

Working...