Браво бе, ако го вземете ще минете и Симеон - България на 4 морета. Само така!!!
Кланови войни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
Да! Да пази Бог! Това именце...и описанието на клана...би трябвало някакво ОСТРОУМИЕ да се явява! На някой смешно ли му е?Comment
-
Е аз бих написал описанието на английски, за да разберат и "другите" за какво иде реч, но иначе какъв го проблема? кеф им е на хората, спретнали са си кланче
Comment
-
Comment
-
Comment
-
аз погледнах само командирите , от любопитство, видяха ми се съвсем нормални като са соло игра. Пък и нокойне е казал че амбициит еим са за световна доминация. Аз применро бих си спретнах кланче просто за да си организираме исторически битки в тренировъчен режим. емблемата щеше да е с Винуи Пух или гърненце с мед, ама то е върпс на вкусComment
-
Гоги защо не пробваме да го осъществим това?аз погледнах само командирите , от любопитство, видяха ми се съвсем нормални като са соло игра. Пък и нокойне е казал че амбициит еим са за световна доминация. Аз применро бих си спретнах кланче просто за да си организираме исторически битки в тренировъчен режим. емблемата щеше да е с Винуи Пух или гърненце с мед, ама то е върпс на вкус
Направо пускам друга тема, за да не спамим тук.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
Comment