Моят скромен дебют в клановите мина доста добре снощи се логнах в осем и половина и гледам един от клана пищи да участваме в лендинга да ама нашите от ЕПИКС си правят оглушки и едва събрахме...9 човека(от 28 на линия) с танкове с по 50 макс 75% екипаж и така без никаква тактика битка за Тракия на южния бряг първо за щастие нашия опонент "Bulgarian tank destroyers" бяха събрали само 5 човека бихме ги бързо и хоп следващ противник BGTC те бяха 13 бихме се на Абатството след малко кемпене атакувахме по трима на ляво дясно и през града изненадахме ги и ги избихме(добре че двама бяхме с Медиум 1 с големите оръдия и нашарихме 6 общо) и така нашето сбрано от кол и въже отборче се оказа на четвърт-финал за Тракия обаче битката се с предишните се проточи нямахме време да се прехвърлим на ЕУ 1 и загубихме служебно от "Rebel army" май така се казваха...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кланови войни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
falcon_bg написа Виж мнение.................................................. ... и хоп следващ противник BGTC те бяха 13 бихме се на Абатството след малко кемпене атакувахме по трима на ляво дясно и през града изненадахме ги и ги избихме(добре че двама бяхме с Медиум 1 с големите оръдия и нашарихме 6 общо) и така нашето сбрано от кол и въже отборче се оказа на четвърт-финал за Тракия обаче битката се с предишните се проточи нямахме време да се прехвърлим на ЕУ 1 и загубихме служебно от "Rebel army" май така се казваха...
Comment
-
staloun написа Виж мнениеЧовек как ни видя 13 ?????????????????????????????????? Бяхме 6 човека ,като само аз имах екипаж с две допълнителни умения / без да работи основното/ .От 6-те човека от BGTC , 4 бяха деца без никакъв опит, нито в кланови ,нито в играта
Винаги съм смятал, че хората не участват в клановите войни заради липсата на подходящи машини, явно проблема е съвсем друг.
Comment
-
staloun написа Виж мнениеНе са активни при нас хората, вчера онлайн по време на клановите бяха 8-9 човека, и в момента са 8
Comment
-
staloun написа Виж мнениеНе са активни при нас хората, вчера онлайн по време на клановите бяха 8-9 човека, и в момента са 8falcon_bg написа Виж мнениеМдаа не знам защо,но повечето български играчи не искат да играят кланови активността е ужасяваща от 28 онлайн вчера първата битка бяхме 9 а втората сбрахме 11...
Comment
-
fidelis написа Виж мнениеМммммм проблема ви е малко по-друг - просто нямате кланове,това в което членувате е сбирщайн от рандомджии не и клан... Няма как да правиш клан от играчи които си присъединил на принципа само и само да има бройка и после да очакваш нещо смисленно да излезе от това.
Аз например като ме взеха в ЕПИКС още циклех с шестиците а уин рейта ми беше 46.9% поне сега съм с 50%
Comment
-
Точно причината, че играчите с повече опит в моя клан също не желаят да играят с "детски колички" е причината да се замислям за прехвърляне в друг клан.
Ето линк към официалната ми статистика на EU сървъра, ако може по нея да се съди за нещо... : http://worldoftanks.eu/community/acc...182-P_Brigade/
В момента съм в клан EXPEN Имам желание да играя с всеки тиър (примерно с Хетцер имам 3140 битки) играя ОСНОВНО за удоволствие, но знам какво е дисциплина, защото съм треньор/преподавател и се занимавам професионално със спорт. Клановите войни са си чиста тактическа спортна игра... тренировки, анализ и опит за някаква военизирана структура
Ако някой има предложение за клан, общо взето съм на свободния (безплатен) пазар
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеТочно причината, че играчите с повече опит в моя клан също не желаят да играят с "детски колички" е причината да се замислям за прехвърляне в друг клан.
Ето линк към официалната ми статистика на EU сървъра, ако може по нея да се съди за нещо... : http://worldoftanks.eu/community/acc...182-P_Brigade/
В момента съм в клан EXPEN Имам желание да играя с всеки тиър (примерно с Хетцер имам 3140 битки) играя ОСНОВНО за удоволствие, но знам какво е дисциплина, защото съм треньор/преподавател и се занимавам професионално със спорт. Клановите войни са си чиста тактическа спортна игра... тренировки, анализ и опит за някаква военизирана структура
Ако някой има предложение за клан, общо взето съм на свободния (безплатен) пазарLast edited by Alex2004BG; 15-06-2013, 00:34.
Comment
-
fidelis написа Виж мнениеПоради простата причина ,че в ЕПИК нито държим,нито играем с детските колички...
Comment
-
И да се опитам да и го обясня-няма да ме разбереш-просто и понятие си нямаш от кланова битка.А и опит с високите тиъри...
Не ме разбирай погрешно-не осъждам хората само защото са различни.Стига играта да ти носи удоволствие-всеки е с правото си да е играе както намери за добре.
Иначе е простичко-при битките с топ тиъри-танка освен дуло и вериги е и кръв.При мъниците това не може да бъде изполузвано.Освен това бронята изцяло отсъствува като фактор.С две думи-ниските тиъри са ужасно небалансирани.Резултата-свинско кампене по клановите.
А на теб новия формат ти се вижда по-интересен?Странно... Как можеш да сравняваш нещо след като нямаш база за сравнение?Та ти нямаш и една кланова...
Comment
-
За един ден битки с първи тиър и вече всичко е изяснено?! Няма как да се кемпи, защото видимостта е доста понижена - трябва да се приближиш доста близо активно или пасивно за да разузнаеш. Поради липса на добър обхват "количките" трябва да се подредят стратегически и прикрити в своите позиции (нещо напълно ново за кланова битка) , за да предават сигнала, иначе се губи представа какво става на фронта и в тила, съответно и видимостта към откритите цели. Съществуват машини с различни положителни качества - Т1 - близък бой, МС-1 - снайпер (при това доста точен), Трактора - пасивен скаут, заради по-добрия обзор. Със модули по танка и умения на екипажите могат да се "изострят" доста осезаемо в първите тиъри определени качества. В по-горните нива вече артилерията в равен тиър е основния фактор - обхватът на стрелба не достига, значи трябва да се релокират, парабулата на снаряда е различна и обичайните прикрития вече не са валидни. Към нея трябват добри скаути, какво обаче трябва да е съотношението, какво ако противникът не играе предпазливо а атакува... изобщо играта придобива съвсем нови измерения в новия формат на битките, за всеки един отделен тиър изникват десетки нови вариации за тактическа игра. Мисля че играта беше къде къде по-изпълнена със свинско кемпене в десети тиър. Иначе промяната беше нужна, защото всичко доста се беше поизтъркало и опираше до до болка познатите 3-4 използвани танка. Защо всичко да не се умножи по 10 и какво се губи от това?Last edited by Петър Илиев; 15-06-2013, 05:30.
Comment
Comment