falcon_bg написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кланови войни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
И така танкисти , поиграх си малко да направя една класация на българските кланове , като съм се ограничил с 18 клана (има поне още толкова).Някъде по нагоре в тази тема имаше класиране , който иска може да сравни каква е промяната.
Класирането съм го направил по точки на клана , което ще рече (поне аз така го разбирам) , че тези точки се дават за всеки топ танк в клана според успехите с него.Постарах се в последните две графи на таблицата да посоча класирането на клана в EU сървъра според въпросните точки и по показател WN7.
Last edited by PepeII; 01-06-2013, 00:30.Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.
Comment
-
Ами постарал съм се да ги има всички кланове които играят на картата , просто някой имат и подкланове , а има и доста от бг клановете които имат под 20 играча (което е несериозно според мен) , и за това не съм ги включил.Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.
Comment
-
PepeII написа Виж мнениеИ така танкисти , поиграх си малко да направя една класация на българските кланове , като съм се ограничил с 18 клана (има поне още толкова).Някъде по нагоре в тази тема имаше класиране , който иска може да сравни каква е промяната.
Класирането съм го направил по точки на клана , което ще рече (поне аз така го разбирам) , че тези точки се дават за всеки топ танк в клана според успехите с него.Постарах се в последните две графи на таблицата да посоча класирането на клана в EU сървъра според въпросните точки и по показател WN7.
[ATTACH=CONFIG]19815[/ATTACH]
Comment
-
Аз от няколко дни съм в EXPEN с Т-62А. Имат желание доста голяма част от момчетата/мъжете и момичето в него, доста се стараят в позиционирането и тактиката.... но като ни натиснат липсват бързи заучени контра действия. За синхронизирана атака не говоря изобщо. Ако се наложи да атакуваме моята игра до голяма степен се превръща все едно съм в рандом битка. Не знам дали задължително в по-добрите кланове има нещо като взводни командири само за медиумите, защото играта с тях е доста динамична и ако трябва да се изпълнява всичко по заповед ще стане някаква говорилня. В битки с по-силни съперници си проличават пропуските и слабостите и ако се съди по това че сме 11-ти, значи изобщо не говори добре за българските кланове в играта, или пък си е нормално за 2-3 милиона потенциални потребители и изобщо някой знае ли колко българи имат акаунт в играта?
Comment
-
Синхронизацията и добрата отборна игра се изграждат бавно и търпеливо. Наистина не са много българите в играта, около 80% от тях са в клановете в горната листа, както и неколцина свободни електрона и по-малки групи. По моя груба преценка под 3000 активно играещи и може би още толкова любопитни играли само с ниски нива танкове. Твърде малко. Така че не бива да те учудва че наистина можещите са концентрирани в 4-5 топ български клана. Следва голяма пропаст до клановете, в които хората играят предимно за удоволствие и без да гонят някакви цели. А това че сме малко не пречи. Българските кланове са с по-добро име примерно от италианските, британските и френските. На едно ниво сме със скандинавските кланове(без финландските, там играта е на култ почти колкото в Полша и Германия), както и повечето балкански(пак с изключението на бивша Югославия), а те разполагат с поне 10 пъти повече активни играчи. Така че българските кланове си имат репутация. Отчитай и факта че от 2-3 милиона потенциални потребители, играчите(съответно клановете) които имат някакви по-високи цели(турнири, кланови войни и т.н.) са под 5% от общата маса. Ако направиш сравнение с българската база от играчи, даже сме си учудващо добре.
Comment
-
stasun написа Виж мнениеИзвинявам се че спамя в темата (спокойно после може да го тръкнете), но в духа на този разговор, планирате ли за в бъдеще отново нещо като Академията?
От друга страна планираме отново да пробваме отворена рота. Предния път не се получи имаше - само по 4-5 човека външни идваха. Тоя път ще пиша на всички командери да си кажат на хората ако искат да идват. Но като стане - ще стане :Р
PS. Между другото - търсим си партньори за тренировки 15Х15 с 1,2,3,4,5,6 тиър. Ако някой клан има желание и възможност да тренираме - нека ми пише. Планираме десетина битки на вечер. Мисля, че всички имаме нужда от този тип тренировки, предвид промените след няколко дена.Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League Admin
Comment
-
Не ми се иска да правя нова подтема, а тук вече се отвори дума за промените в клановите войни и битките в началото от I-ви до VI-ти тиър.
Имам известна информация и бегли наблюдения от руския сървър и новия вариант на битките и бих искал да обсъдим най-често използваните машини за отделните тиъри:
Тиър I- Т-1 - масово, LTraktor отделни бройки за разузнаване, поради по-големия обзор
II - Т-18
III - Pz1c
IV - PzIII и тук е въпроса, ако не онърфят много 105мм-та гаубица на Хетцера, какво ще направят примерно група от 3 PzIII срещу 3 хетцера с кумулативни снаряди? А и за 3103 битки с тази машина съм се нагледал и понаучил на доста неща...
V - КВ-1 и Т-50-2
VI - Незнам дали ще имам някакъв шанс със Т-34-85, защото правя доста сносни битки с него, но за кланови вероятно хич няма да е предпочитан?
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеНе ми се иска да правя нова подтема, а тук вече се отвори дума за промените в клановите войни и битките в началото от I-ви до VI-ти тиър.
Имам известна информация и бегли наблюдения от руския сървър и новия вариант на битките и бих искал да обсъдим най-често използваните машини за отделните тиъри:
Тиър I- Т-1 - масово, LTraktor отделни бройки за разузнаване, поради по-големия обзор
II - Т-18
III - Pz1c
IV - PzIII и тук е въпроса, ако не онърфят много 105мм-та гаубица на Хетцера, какво ще направят примерно група от 3 PzIII срещу 3 хетцера с кумулативни снаряди? А и за 3103 битки с тази машина съм се нагледал и понаучил на доста неща...
V - КВ-1 и Т-50-2
VI - Незнам дали ще имам някакъв шанс със Т-34-85, защото правя доста сносни битки с него, но за кланови вероятно хич няма да е предпочитан?
III - su26 и светляци(премиумни най-вече - Locust, T15, t127), pz38(t)
IV - хетцер, грил и светляци
V - чафи, т50-2, су8Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеa защо предимно леки танкове? в Т 3 (в рандъм все пак) валнтин АТ е много добра машинка, а ако се знае картата може дори да е с подходящото оръдие. А в Т4 (пак рандъм) матилдата поне на мен ми е по-резултатна от хетцера, който съвсем не винаги я пробива.
Другия вариант е добре организиран ръш с пз38, който е страхотен в група за тиъра си. Евентуално с някакъв съпорт от арти и може би някакъв дифенс, ако картата изисква или позволява.Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Comment
-
Благодаря Raste. Вчера играхме с вас на "финала" за провинцията при Бургас. Само двама или трима от отбора имаха екипаж 0-2+ умения. Скалъпихме набързо отбора от единиците, че станаха и добри битки. Моите наблюдения за MC-1 са че става за перфектен снайпер - цели доста точно на далечно разстояние, вентилация, мрежа, рогатка и кльопачка за екипажа. За днес пускам Pz-II със златния автомат и ще гледам да убедя командира да участваме с бизони, както и предполагах че ще са полезни артитата в еднаквите тиъри
Comment
Comment