Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кланови войни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

falcon_bg написа Виж мнение
    Бе то и аз си мечтая за бъдещи кланови войни в които идиотските лендинг турнири ще бъдат заменени от морски битки за контрол над крайбрежията(след пускането на корабите) и след това щурмуване на плажовете от танковете съпроводени с удари на щурмовата авиация по вражите провинции(след пристигането на самолетите),ноо едва ли ще стане.
    Ако се търси такъв реализъм, значи трябва да има маринки и йегери дето да стрелят и се търкалят покрай танковете. А може и всичко да се решава стратегически на някаква политическа карта с ресурси, разузнаване и икономика, пък нас само да ни пращат да се трепем

Comment

И така танкисти , поиграх си малко да направя една класация на българските кланове , като съм се ограничил с 18 клана (има поне още толкова).Някъде по нагоре в тази тема имаше класиране , който иска може да сравни каква е промяната.
      Класирането съм го направил по точки на клана , което ще рече (поне аз така го разбирам) , че тези точки се дават за всеки топ танк в клана според успехите с него.Постарах се в последните две графи на таблицата да посоча класирането на клана в EU сървъра според въпросните точки и по показател WN7.

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	190.2 КБ
ID:	532254
      Last edited by PepeII; 01-06-2013, 00:30.
      Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

Супер е! Но все пак, би могло да се включат всички известни кланове, определили се като български. Да няма дискриминация А, току виж, ми помогнало и да си намеря място. Все някъде критерия за приемане ще е занижен достатъчно.

Comment

Ами постарал съм се да ги има всички кланове които играят на картата , просто някой имат и подкланове , а има и доста от бг клановете които имат под 20 играча (което е несериозно според мен) , и за това не съм ги включил.

Comment

А аз , да знаеш , съм командир на BGPZB.

Comment

PepeII написа Виж мнение
              И така танкисти , поиграх си малко да направя една класация на българските кланове , като съм се ограничил с 18 клана (има поне още толкова).Някъде по нагоре в тази тема имаше класиране , който иска може да сравни каква е промяната.
              Класирането съм го направил по точки на клана , което ще рече (поне аз така го разбирам) , че тези точки се дават за всеки топ танк в клана според успехите с него.Постарах се в последните две графи на таблицата да посоча класирането на клана в EU сървъра според въпросните точки и по показател WN7.

[ATTACH=CONFIG]19815[/ATTACH]
              Ха хааа значи ние от ЕПИКС ако се стегнем малко може и до 10 място да стигнем ама в момента положението е умряла работа за една рота не можем да се съберем само взводове от време на време.

Comment

Аз от няколко дни съм в EXPEN с Т-62А. Имат желание доста голяма част от момчетата/мъжете и момичето в него, доста се стараят в позиционирането и тактиката.... но като ни натиснат липсват бързи заучени контра действия. За синхронизирана атака не говоря изобщо. Ако се наложи да атакуваме моята игра до голяма степен се превръща все едно съм в рандом битка. Не знам дали задължително в по-добрите кланове има нещо като взводни командири само за медиумите, защото играта с тях е доста динамична и ако трябва да се изпълнява всичко по заповед ще стане някаква говорилня. В битки с по-силни съперници си проличават пропуските и слабостите и ако се съди по това че сме 11-ти, значи изобщо не говори добре за българските кланове в играта, или пък си е нормално за 2-3 милиона потенциални потребители и изобщо някой знае ли колко българи имат акаунт в играта?

Comment

Синхронизацията и добрата отборна игра се изграждат бавно и търпеливо. Наистина не са много българите в играта, около 80% от тях са в клановете в горната листа, както и неколцина свободни електрона и по-малки групи. По моя груба преценка под 3000 активно играещи и може би още толкова любопитни играли само с ниски нива танкове. Твърде малко. Така че не бива да те учудва че наистина можещите са концентрирани в 4-5 топ български клана. Следва голяма пропаст до клановете, в които хората играят предимно за удоволствие и без да гонят някакви цели. А това че сме малко не пречи. Българските кланове са с по-добро име примерно от италианските, британските и френските. На едно ниво сме със скандинавските кланове(без финландските, там играта е на култ почти колкото в Полша и Германия), както и повечето балкански(пак с изключението на бивша Югославия), а те разполагат с поне 10 пъти повече активни играчи. Така че българските кланове си имат репутация. Отчитай и факта че от 2-3 милиона потенциални потребители, играчите(съответно клановете) които имат някакви по-високи цели(турнири, кланови войни и т.н.) са под 5% от общата маса. Ако направиш сравнение с българската база от играчи, даже сме си учудващо добре.

Comment

Извинявам се че спамя в темата (спокойно после може да го тръкнете), но в духа на този разговор, планирате ли за в бъдеще отново нещо като Академията?
                    У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                    Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

stasun написа Виж мнение
                      Извинявам се че спамя в темата (спокойно после може да го тръкнете), но в духа на този разговор, планирате ли за в бъдеще отново нещо като Академията?
                      В момента в ЕПИК има сериозен наплив от нови играчи и сме по-скоро съсредоточени върху вътрешното обучение и тренировки, защото имаме почти цял един нов отбор. А и клановите се променят напълно та трябва да се учим на нови неща. Ако правим отново нещо като Академията - ще е в края на или след лятото.

От друга страна планираме отново да пробваме отворена рота. Предния път не се получи имаше - само по 4-5 човека външни идваха. Тоя път ще пиша на всички командери да си кажат на хората ако искат да идват. Но като стане - ще стане :Р

PS. Между другото - търсим си партньори за тренировки 15Х15 с 1,2,3,4,5,6 тиър. Ако някой клан има желание и възможност да тренираме - нека ми пише. Планираме десетина битки на вечер. Мисля, че всички имаме нужда от този тип тренировки, предвид промените след няколко дена.
                      Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                      Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                      ESL BG WoT Master League Admin

Comment

Не ми се иска да правя нова подтема, а тук вече се отвори дума за промените в клановите войни и битките в началото от I-ви до VI-ти тиър.
                        Имам известна информация и бегли наблюдения от руския сървър и новия вариант на битките и бих искал да обсъдим най-често използваните машини за отделните тиъри:
                        Тиър I- Т-1 - масово, LTraktor отделни бройки за разузнаване, поради по-големия обзор
                        II - Т-18
                        III - Pz1c
                        IV - PzIII и тук е въпроса, ако не онърфят много 105мм-та гаубица на Хетцера, какво ще направят примерно група от 3 PzIII срещу 3 хетцера с кумулативни снаряди? А и за 3103 битки с тази машина съм се нагледал и понаучил на доста неща...
                        V - КВ-1 и Т-50-2
                        VI - Незнам дали ще имам някакъв шанс със Т-34-85, защото правя доста сносни битки с него, но за кланови вероятно хич няма да е предпочитан?

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                          Не ми се иска да правя нова подтема, а тук вече се отвори дума за промените в клановите войни и битките в началото от I-ви до VI-ти тиър.
                          Имам известна информация и бегли наблюдения от руския сървър и новия вариант на битките и бих искал да обсъдим най-често използваните машини за отделните тиъри:
                          Тиър I- Т-1 - масово, LTraktor отделни бройки за разузнаване, поради по-големия обзор
                          II - Т-18
                          III - Pz1c
                          IV - PzIII и тук е въпроса, ако не онърфят много 105мм-та гаубица на Хетцера, какво ще направят примерно група от 3 PzIII срещу 3 хетцера с кумулативни снаряди? А и за 3103 битки с тази машина съм се нагледал и понаучил на доста неща...
                          V - КВ-1 и Т-50-2
                          VI - Незнам дали ще имам някакъв шанс със Т-34-85, защото правя доста сносни битки с него, но за кланови вероятно хич няма да е предпочитан?
                          II - бизон и светляци
                          III - su26 и светляци(премиумни най-вече - Locust, T15, t127), pz38(t)
                          IV - хетцер, грил и светляци
                          V - чафи, т50-2, су8

Comment

a защо предимно леки танкове? в Т 3 (в рандъм все пак) валнтин АТ е много добра машинка, а ако се знае картата може дори да е с подходящото оръдие. А в Т4 (пак рандъм) матилдата поне на мен ми е по-резултатна от хетцера, който съвсем не винаги я пробива.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                              a защо предимно леки танкове? в Т 3 (в рандъм все пак) валнтин АТ е много добра машинка, а ако се знае картата може дори да е с подходящото оръдие. А в Т4 (пак рандъм) матилдата поне на мен ми е по-резултатна от хетцера, който съвсем не винаги я пробива.
                              Щото клановата не е рандъм Първо играта е организирана, играчите са над средното ниво, от артилеристите можеш да очакваш МНОГО повече отколкото виждаш средно по рандъмите, срещу тебе са танкове само трети тиър които са ти на уаншот, малките артита стрелят често, свиват бързо и имаш добър шанс да стреляш в движение дори леки танкове пък да не говорим ат-та, премиум светляците имат твърде напомпан вю рейндж и сериозна динамика, можеш да очакваш че светляците наистина ще светят, а няма да се самоубиват, а пък су26 на всичкото отгоре си върти и куполата

Другия вариант е добре организиран ръш с пз38, който е страхотен в група за тиъра си. Евентуално с някакъв съпорт от арти и може би някакъв дифенс, ако картата изисква или позволява.

Comment

Благодаря Raste. Вчера играхме с вас на "финала" за провинцията при Бургас. Само двама или трима от отбора имаха екипаж 0-2+ умения. Скалъпихме набързо отбора от единиците, че станаха и добри битки. Моите наблюдения за MC-1 са че става за перфектен снайпер - цели доста точно на далечно разстояние, вентилация, мрежа, рогатка и кльопачка за екипажа. За днес пускам Pz-II със златния автомат и ще гледам да убедя командира да участваме с бизони, както и предполагах че ще са полезни артитата в еднаквите тиъри

Comment

Working...
                                X