Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кланови войни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Sharana написа Виж мнение
    Всички ландват с Т1 и превземат територии от неутралните ботове...
    Ъъъ, как така ботове?
    Територията се държи от бот клан, който ти дава техническа победа.
    Така беше като пуснаха картата.
    Ясно, мерси.

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
      Ъъъ, как така ботове?
      Територията се държи от бот клан, който ти дава техническа победа.
      Така беше като пуснаха картата.

Comment

Не си чел внимателно, не за топ 30, а за междинните нива. тиер 1, 2-6 и 7-8. Там топ 5 печелят и реално всеки има шанс.
        Големите кланове няма да имат много машини нисък с екипажи, за да са ОП в долните нива. Там ще е до голяма степен ВБР!

Последното ниво с 10ки машините играят много голяма роля, защото ще е поне 2 седмици този етап и ще има цикли на заключване.
        На първите 2 нива нечестно предимство ще имат педобеърските кланове. Шанса някой да пробие през формации играещи машини само до 6-то ниво и имащи по 3-4к битки с всяка от тях е статистичски незначителен. Има множество такива кланове и повечето имат машини 1-2 ниво с по 5-6 скила на екипажа. Какъвто и ВБР да има, то тези кланове ще се наложат на това ниво.

На средните нива ще се наложат кланове излъчили до момента добри отбори в ЕУ ЕСЛ 7х7. Нещо нямам спомен за непрекъсната поредица на БГ тим, влизащ редовно в 5-тицата там.

За топ нивото малко или повече ще важи това,което писах по-горе.

Затова и редуцирах прогнозата си до само един БГ клан имащ реалния шанс да се представи прилично в средните нива и да гони класиране в топ 5 на високото. Дори това ще е трудно постижимо, но все пак има потенциалния шанс. Надявам се да изляза черноглед и сериозните геймъри да грабнат по една М60-тка. Само дето, много не ми се вярва.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
          П.П. написах поста си преди да излезе втория на Шарана. Ако всичко посочено от него се осъществи практически, то редуцирам прогнозата си до само един от БГ клановете, и без да ми се сърдят при не-много висок шанс. Всички останали просто нямат тактическата дисциплина, опита и нужната зрялост, да се преборят по тази схема. На практика борбата ще е, не да се влезе в топ 30, а в топ 5. На този етап за повечето БГ кланове, това е просто утопия.
          Виж разпределението на точките. От последния както си свикнал можеш да се класираш в топ 30.

Comment

На средните нива ще се наложат кланове излъчили до момента добри отбори в ЕУ ЕСЛ 7х7. Нещо нямам спомен за непрекъсната поредица на БГ тим, влизащ редовно в 5-тицата там.
            7Х7 не е като 15Х15.

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
              7Х7 не е като 15Х15.
              Съгласен, но дава нечестното предимство на усвоените 8-мици със ъпгрейднати екипажи и навика за тимплей на отборен принцип с тези машини. Тактиката е различна, но ресурса, тайминга и турнирния принцип е сходен. Все пак мнението ми е чисто спекулативно и ще си държа на него, докато нова за мен информация не го промени.

Comment

Съгласен, но дава нечестното предимство на усвоените 8-мици със ъпгрейднати екипажи и навика за тимплей на отборен принцип с тези машини. Тактиката е различна, но ресурса, тайминга и турнирния принцип е сходен. Все пак мнението ми е чисто спекулативно и ще си държа на него, докато нова за мен информация не го промени.
                Що да е нечестно - съвсем честно си е - хората са си купили танковете, играли са с тях, гриндили са екипаж и т.н.

Изобщо, не мисля че ще има промяна - клановете, които доминират в момента ще продължат да доминират; силните EU отбори 7/42, с някои изключения са от точно тези кланове. Ротите 8 тиър, които сме играли с ЕПИК и БРЕЙВ обикновено са свършвали с 80%-100% победи, когато играем с достатъчно мотивиран отбор, като този отбор обикновено е имал само по 2-3 души от т.нар. първи отбор. А това са роти, към които освен ако не си клан като ХАМИ (а освен ХАМИ не знам друг такъв клан, който да играе 8 тиър роти ежедневно), ги играеш за фън преди всичко и да си опознаеш играчите - съвсем друго ще е, когато извадим първия отбор на една предварително известна карта, срещу дори предварително известен противник.

Не само това, ами ще има засилена дипломатическа дейност, която ще е насочена към коопериране между най-силните 40-50 клана и оптимално разпределяне на тези общо възможни 50 стака М60-и Като се има предвид, че тези кланове са организирани в алианси, това ще е много по-лесно отколкото за малките и неизвестни самотни кланове. Разбира се ще има и някои дебелоглавци, които няма да желаят да се впишат в подмолната схема - ху кеърс, ще ядат бой тогава Така че, според мен поне, поредния опит да се даде шанс на малките и самотни кланове ще бъде отново неуспешен.

А покрай този неуспешен опит съвсем успешно ще мине намаления инком за клановете и необходимостта да купуваш нови танкове, екипаж, слотове...
                Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                ESL BG WoT Master League Admin

Comment

Да резнаха златото само около 30 пъти ...
                  В момента от картата се взема около 200 000 злато на ден, те ще дават 630 000 на сезон, който ще е 3 месеца.

Comment

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Няма да е 30 пъти, но ще има пак според мен. В крайна сметка дават по 5 000 злато на територия и 15 000 на критична за цялото второ ниво на евента, който ще е 9 дена + 1 ден първия период. Засега половината сезон е общо 10 дена.

1) ден - Т1
                    2) ден - Т2
                    3-4) ден - Т3
                    5-6) ден - Т4
                    7-8) ден - Т5
                    9-10 ден - Т6

Comment

Хайде сега купувайте масово техника от всички тиъри, слотове за нея, оборудване, обучавайте екипажи и пълнете гушките на белорусите Хитри са гадовете
                      У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                      Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

stasun написа Виж мнение
                        Хайде сега купувайте масово техника от всички тиъри, слотове за нея, оборудване, обучавайте екипажи и пълнете гушките на белорусите Хитри са гадовете
                        Очаквай сега в събота промоция на слотовете и претрениране на екипажа

Comment

Нововъведенията са интересни, но нещо ми се струва, че вървят в много погрешна посока. Според мен трябва да развиват "сандбокс" концепцията, а не да въвеждат "нови" стари правила и "нови" турнири без никакви концептуални нововъведения, в сегашния вариант на кланови войни. Специалните танкове би трябвало да не са подаръци, а да се произвеждат в специални ъпгрейди на провинциите, които да са атакуеми. Сегашната концепция за завладяване на провинция след състезание, трябва да се замени със малко по-военна концепция. Това са най-важните неща, където трябва да пипат. А не дъвчене на една и съща тема но в различни тиери и с промяна на ландинг зоните.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                            Нововъведенията са интересни, но нещо ми се струва, че вървят в много погрешна посока. Според мен трябва да развиват "сандбокс" концепцията, а не да въвеждат "нови" стари правила и "нови" турнири без никакви концептуални нововъведения, в сегашния вариант на кланови войни. Специалните танкове би трябвало да не са подаръци, а да се произвеждат в специални ъпгрейди на провинциите, които да са атакуеми. Сегашната концепция за завладяване на провинция след състезание, трябва да се замени със малко по-военна концепция. Това са най-важните неща, където трябва да пипат. А не дъвчене на една и съща тема но в различни тиери и с промяна на ландинг зоните.
                            Бе то и аз си мечтая за бъдещи кланови войни в които идиотските лендинг турнири ще бъдат заменени от морски битки за контрол над крайбрежията(след пускането на корабите) и след това щурмуване на плажовете от танковете съпроводени с удари на щурмовата авиация по вражите провинции(след пристигането на самолетите),ноо едва ли ще стане.

Comment

По скоро масова касапница. Примерно единия клан заявява 5 отбора, другия 7. За деня има 7 битки, като по слабия клан вкарва в бой два пъти недостигащите отбори. Накрая побеждава отбора с повече победи. Убитите танкове се заключват за дълго време. На другия ден пак.
                              А най якото ще е, ако направят по големи карти и вкарат в бой примерно 4 отбора едновременно. Или 4 отбора по 8 танка. При равен губят всички, и се заключват всички танкове участвали в битката. И пак така бой на изтощение, 10 битки между тия 4 клана. Идеята разбира се, е да се заключат възможно най много танкове, та клановете с повече хора и десетки да могат да мачкат с числено преимущество.

Comment

Почнаха новите кланови на РУ.
                                Первая кампания. Этап первый: «Собиратели земель». Команда разработчиков World of Tanks анонсировала Первую кампанию на Глобальной карте. Кампания ...
                                У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                                Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Working...
                                X