Кланови войни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
На първите 2 нива нечестно предимство ще имат педобеърските кланове. Шанса някой да пробие през формации играещи машини само до 6-то ниво и имащи по 3-4к битки с всяка от тях е статистичски незначителен. Има множество такива кланове и повечето имат машини 1-2 ниво с по 5-6 скила на екипажа. Какъвто и ВБР да има, то тези кланове ще се наложат на това ниво.Не си чел внимателно, не за топ 30, а за междинните нива. тиер 1, 2-6 и 7-8. Там топ 5 печелят и реално всеки има шанс.
Големите кланове няма да имат много машини нисък с екипажи, за да са ОП в долните нива. Там ще е до голяма степен ВБР!
Последното ниво с 10ки машините играят много голяма роля, защото ще е поне 2 седмици този етап и ще има цикли на заключване.
На средните нива ще се наложат кланове излъчили до момента добри отбори в ЕУ ЕСЛ 7х7. Нещо нямам спомен за непрекъсната поредица на БГ тим, влизащ редовно в 5-тицата там.
За топ нивото малко или повече ще важи това,което писах по-горе.
Затова и редуцирах прогнозата си до само един БГ клан имащ реалния шанс да се представи прилично в средните нива и да гони класиране в топ 5 на високото. Дори това ще е трудно постижимо, но все пак има потенциалния шанс. Надявам се да изляза черноглед и сериозните геймъри да грабнат по една М60-тка. Само дето, много не ми се вярва.Comment
-
Виж разпределението на точките. От последния както си свикнал можеш да се класираш в топ 30.П.П. написах поста си преди да излезе втория на Шарана. Ако всичко посочено от него се осъществи практически, то редуцирам прогнозата си до само един от БГ клановете, и без да ми се сърдят при не-много висок шанс. Всички останали просто нямат тактическата дисциплина, опита и нужната зрялост, да се преборят по тази схема. На практика борбата ще е, не да се влезе в топ 30, а в топ 5. На този етап за повечето БГ кланове, това е просто утопия.Comment
-
Comment
-
Съгласен, но дава нечестното предимство на усвоените 8-мици със ъпгрейднати екипажи и навика за тимплей на отборен принцип с тези машини. Тактиката е различна, но ресурса, тайминга и турнирния принцип е сходен. Все пак мнението ми е чисто спекулативно и ще си държа на него, докато нова за мен информация не го промени.Comment
-
Що да е нечестно - съвсем честно си е - хората са си купили танковете, играли са с тях, гриндили са екипаж и т.н.Съгласен, но дава нечестното предимство на усвоените 8-мици със ъпгрейднати екипажи и навика за тимплей на отборен принцип с тези машини. Тактиката е различна, но ресурса, тайминга и турнирния принцип е сходен. Все пак мнението ми е чисто спекулативно и ще си държа на него, докато нова за мен информация не го промени.
Изобщо, не мисля че ще има промяна - клановете, които доминират в момента ще продължат да доминират; силните EU отбори 7/42, с някои изключения са от точно тези кланове. Ротите 8 тиър, които сме играли с ЕПИК и БРЕЙВ обикновено са свършвали с 80%-100% победи, когато играем с достатъчно мотивиран отбор, като този отбор обикновено е имал само по 2-3 души от т.нар. първи отбор. А това са роти, към които освен ако не си клан като ХАМИ (а освен ХАМИ не знам друг такъв клан, който да играе 8 тиър роти ежедневно), ги играеш за фън преди всичко и да си опознаеш играчите - съвсем друго ще е, когато извадим първия отбор на една предварително известна карта, срещу дори предварително известен противник.
Не само това, ами ще има засилена дипломатическа дейност, която ще е насочена към коопериране между най-силните 40-50 клана и оптимално разпределяне на тези общо възможни 50 стака М60-и
Като се има предвид, че тези кланове са организирани в алианси, това ще е много по-лесно отколкото за малките и неизвестни самотни кланове. Разбира се ще има и някои дебелоглавци, които няма да желаят да се впишат в подмолната схема - ху кеърс, ще ядат бой тогава
Така че, според мен поне, поредния опит да се даде шанс на малките и самотни кланове ще бъде отново неуспешен.
А покрай този неуспешен опит съвсем успешно ще мине намаления инком за клановете и необходимостта да купуваш нови танкове, екипаж, слотове...Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League AdminComment
-
Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
Няма да е 30 пъти, но ще има пак според мен. В крайна сметка дават по 5 000 злато на територия и 15 000 на критична за цялото второ ниво на евента, който ще е 9 дена + 1 ден първия период. Засега половината сезон е общо 10 дена.
1) ден - Т1
2) ден - Т2
3-4) ден - Т3
5-6) ден - Т4
7-8) ден - Т5
9-10 ден - Т6Comment
-
Нововъведенията са интересни, но нещо ми се струва, че вървят в много погрешна посока. Според мен трябва да развиват "сандбокс" концепцията, а не да въвеждат "нови" стари правила и "нови" турнири без никакви концептуални нововъведения, в сегашния вариант на кланови войни. Специалните танкове би трябвало да не са подаръци, а да се произвеждат в специални ъпгрейди на провинциите, които да са атакуеми. Сегашната концепция за завладяване на провинция след състезание, трябва да се замени със малко по-военна концепция. Това са най-важните неща, където трябва да пипат. А не дъвчене на една и съща тема но в различни тиери и с промяна на ландинг зоните.Comment
-
Бе то и аз си мечтая за бъдещи кланови войни в които идиотските лендинг турнири ще бъдат заменени от морски битки за контрол над крайбрежията(след пускането на корабите) и след това щурмуване на плажовете от танковете съпроводени с удари на щурмовата авиация по вражите провинции(след пристигането на самолетите),ноо едва ли ще стане.Нововъведенията са интересни, но нещо ми се струва, че вървят в много погрешна посока. Според мен трябва да развиват "сандбокс" концепцията, а не да въвеждат "нови" стари правила и "нови" турнири без никакви концептуални нововъведения, в сегашния вариант на кланови войни. Специалните танкове би трябвало да не са подаръци, а да се произвеждат в специални ъпгрейди на провинциите, които да са атакуеми. Сегашната концепция за завладяване на провинция след състезание, трябва да се замени със малко по-военна концепция. Това са най-важните неща, където трябва да пипат. А не дъвчене на една и съща тема но в различни тиери и с промяна на ландинг зоните.Comment
-
По скоро масова касапница. Примерно единия клан заявява 5 отбора, другия 7. За деня има 7 битки, като по слабия клан вкарва в бой два пъти недостигащите отбори. Накрая побеждава отбора с повече победи. Убитите танкове се заключват за дълго време. На другия ден пак.
А най якото ще е, ако направят по големи карти и вкарат в бой примерно 4 отбора едновременно. Или 4 отбора по 8 танка. При равен губят всички, и се заключват всички танкове участвали в битката. И пак така бой на изтощение, 10 битки между тия 4 клана. Идеята разбира се, е да се заключат възможно най много танкове, та клановете с повече хора и десетки да могат да мачкат с числено преимущество.Comment
Comment