Да питам само , клановете подредени ли са по някакъв критерии , и ако са , по какъв?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кланови войни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PepeII написа Виж мнениеДа питам само , клановете подредени ли са по някакъв критерии , и ако са , по какъв?
На мен ми е интересно друго. Така и не намирам някакво описание какво означават различните цифри във всяка колона.
Име Ср. Ефективност на играчите 10 тиър топ артилерии Личен Състав
EPIC 1391/1387/1385/1382 568/598/667/696 86/87/100/108 97/97/100/98
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеПървите 7 по приятелство с епик, а след това както дойде.
Angelmr написа Виж мнениеНа мен ми е интересно друго. Така и не намирам някакво описание какво означават различните цифри във всяка колона.
Име Ср. Ефективност на играчите 10 тиър топ артилерии Личен Състав
EPIC 1391/1387/1385/1382 568/598/667/696 86/87/100/108 97/97/100/98
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеМалко не схванах, искаш ли да поясниш?
Това е четвъртия списък, който се прави и сравняват с предишните три. Зеленото е подобрение, червеното е влошаване.
Мерси за обяснението.
Comment
-
Автора каза Eff, но скоро ще се преправи на WN 6 или 7.
Ще се направи в близките дни една цялостна класация (средна ефективност/ кланови / есл). При клановите е сложно и освен броя 10ки едва ли може да се включи друго. При ЕСЛа ще са точки на базата на спечеленото досега злато. Въпроса е какъв да е дяла на всяка категория според вас? 60% средна ефективност / 20% КВ / 20% ЕСЛ или нещо подобно?
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеАвтора каза Eff, но скоро ще се преправи на WN 6 или 7.
Ще се направи в близките дни една цялостна класация (средна ефективност/ кланови / есл). При клановите е сложно и освен броя 10ки едва ли може да се включи друго. При ЕСЛа ще са точки на базата на спечеленото досега злато. Въпроса е какъв да е дяла на всяка категория според вас? 60% средна ефективност / 20% КВ / 20% ЕСЛ или нещо подобно?Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеЯ като за по-гламави /аз де/ - какво е това СЕ, ЕСЛ и КВ?
Comment
-
Гласувах , но да изкажа мое мнение по въпроса.Не знам кое е по справедливо.Ако е за това колко е добър клана трябва да се взимат в предвид отборните игри на клана (в случая това са клановите и ЕСЛ) , а от друга страна този клан е съставен от хората които са в него - което означава че и ефективността има значение , и това ме раздвоява много.Но мисля че 50/25/25 е справедливо.Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.
Comment
Comment