Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кланови войни

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Започна добре, ама извинявай, втората половина на мнението ти е пълна с глупости, или откровени обиди. От това отношение можем да приемем само, че не ти харесва да имате конкуренция и се опитваш по всякакъв начин да оплюеш или принизиш постиженията на другите. Нека да ти напомня, че след като твоите хора нарекоха играчите от ЕПИКС безполезни и че от тях нищо не ставало, те се отделиха от вашия съпорт клан и в момента същите тези хора са на картата и обикновено държат толкова провинции, колкото и ЕПИК. Аз първи ще се съглася с теб, като кажеш, че ЕПИК е най-опитния и заслужил БГ клан на картата. Но недей да принизяваш постиженията на другите. Защото така показваш само едно дребнаво злобеене и за пореден път доказваш какви са причините някои хора лично да имат против ръководството на ЕПИК. С което пък показваш кои точно хора са виновни да няма общ съюз на Български кланове.
    Напоследък сме на картата почти за същите периоди от време, колкото и ЕПИК усреднено за съответния период и обикновено държим съпоставима бройка територии. Вярно малко по-често оставаме без отключени десетки, но след 2-3 дни пак сме на картата, което и се очаква. Вие си оставате по-опитния клан с повече запаси от танкове, последното никой не го отрича. Та я кажи какво говори това, отнесено към изказването, че сме рандомджи и любители на ниските тиери, от които само двама стават за кланови битки? Май някой е тотално неадекватен, по отношение преценката на клановете, но този някой не съм аз. Да по-добри сте. Но не сте единствените! Забравете го това, отмина вече времето, когато на картата имаше само един Български клан.
    Last edited by Angelmr; 24-04-2013, 14:00.

    Comment


      Пфф
      Не искам да израждам нещата до обикновенно тролене-изчакай Шарана да се появи и се тролете с него на воля...
      Исках да отговоря на въпросите на питащите по-горе-уви-няма как да стане заобикаляйки темата която те вбесява.
      Искаме или не-както казах и това вашето е част от картинката,за съжаление.
      И все пак(ако позволиш 1951):
      1Отвори картата
      2Виж къде сте вие(а,няма ви)
      3Виж къде е ЕПИК
      Несериозно е да имаш битка с един от водещите кланове и да влезеш само със скаути 8Тр,да убиеш три танка и кажеш накрая-,,къде са ви артилериите''.Най-малкото е обидно спрямо играчите на собствения ви клан-отнемаш им възможноста да се бият с едни от най-силните и да научат нещо.
      Винаги ще кацате на картата за ден или два-най-малкото защото имате доста 10ки.Нивото по ландингите е ужасно ниско.Винаги може да държите територии-докато алианса ви пази.Винаги ще ги губите-когато се стигне до пряка битка с добър клан сте просто слаби-самата ви концепция на клан е сбъркана,опитах се да го обрисувам по-горе.
      Лошото е,че с това дърлене тук ,един потенциално добър БГ играч да има да чете-и сме го отблъснали вече.За това съжалявам.
      Едно предложение:
      Дай да заровим томахавката,да спрем с дърленето,и да отговаряме на въпросите на хората-вие изхождайки от вашия опит,аз-от моя.
      Писна ми от простотии и заяждания,кой е по-по-най и т.н.

      Comment


        От моя страна никога не е имало дърлене. Аз винаги съм бил привърженик на общ Български съюз. Но не мога да приема толкова едностранчиво изопачаване на нещата. Нито аз, нито някой от клана е твърдял, че ние сме най-добрите и няма какво повече да научим. Да точно днес ни няма на картата (от снощи), понеже предния път се качихме прекалено бързо, преди да са ни се отключили всички танкове, а в последствие водихме интензивни битки. Да, ние нямаме чак толкова много десетки, така че след няколкодневни интензивни боеве, обикновено танковете свършват и се налага почивка. И какво от това? След 2-3 дни отново сме на картата. Все пак не сме професионални играчи, наливащи реални пари, с които да отворят десетки със свободен опит, нито сме като вас играещи от самото създаване на играта (не съм сигурен, но мисля че само 2 или 3 човека от клана ни имат над 20 000 битки, предимно без премиум акаунт). Така, че е нормално да я има военната умора при нас. Това никой не го отрича. Както не отричаме и че не сме най-великите тактици, както и не мога да отрека наличието на инциденти с индивидуална игра в кланови битки, които обаче все повече намаляват. Но се учим и подобряваме играта си, това го виждам всеки път като вляза в кланова битка. Много добре си знаем както силните, така и слабите страни и гледаме да се учим и да подобряваме представянето по време на битка. Така че ние си се знаем. Но ума не ми достига, да разбера вашето поведение. Защо след едно толкова смислено мнение, като предходното, отново започна с личните обиди? Да обясняваш как някой не струвал, след като до вчера ти е бил съсед на картата, е меко казано пресилено. Така, че преди да обясняваш за клечката в окото на другия, погледни гредата в твоето око. За не знам кой-път го пиша това. Да най-силния Български клан сте. Но не сте единствения! Приемането на тази мисъл, е първата стъпка към цивилизована дискусия. Бих бил много доволен, ако ми докажеш, че сте способни на такава.

        Comment


          Хубав и смислен пост,адмирации.
          Съгласен съм с всичко написано от теб-включително и за високомерието от наша страна.С подобен начин на мислене като твоя(направи го общ за клана ти) ,ще ме накараш да си променя възгледите за БГ алианса...

          Comment


            fidelis написа Виж мнение
            Хубав и смислен пост,адмирации.
            Съгласен съм с всичко написано от теб-включително и за високомерието от наша страна.С подобен начин на мислене като твоя(направи го общ за клана ти) ,ще ме накараш да си променя възгледите за БГ алианса...
            То не е задължително.И дори да стане,ще е доста закъсняло.Като перспектива има само 2 изхода.

            1/Запазва се демонстрираната нееднократно арогантност и с времето се обезличавате във изолация.Със целия си опит,постижения и добри качества.За които иначе адмирации.

            2/Приемат се неминуемите промени,със всичките им недостатъци,и се върви към изграждане на нещо смислено и стойностно от тази изходна база.

            Клана ви обича да изтъква постиженията си.Хубаво.Но какво касаят те начинаещите ентусиасти?Кога клана ви е направил нещо стойностно извън собствената си структура ?

            Момчетата и момичетата искат да релаксират,да натрупат собствени постижения,с които да се гордеят.Да намерят контакти със приятна компания и заедно да изградят разбирането и стила си на поведение.Никой не обича диктата на общоприети догми,когато се забавлява.

            Клана ви беше могъщ.Имаше силна структура със 3 действащи подклана - пълни.Вследствие на оправдано високомерие и прекалено взимане на сериозно едно забавление,сега сте със 1 празен подклан.Изпразнен за пореден път след края на академията,да покрива сериозните утечки на играчи във базовия.Подклан за който всички хубави идеи,изговорени от вас по форумите не важат.

            За същото време,групичката от "неставащи отцепници" създаде 3 нови,жизнени и действащи структури,за играчи от различно ниво на развитие.Анексира един от бившите ви подкланове,изчисти го от "мъртви души" и го реактивира.
            Тези отцепници нямаха опита,разбирането за играта,и школовката на ЕПИК.Започвайки от А-Б със абсолютно начинаещи,те си провалиха тотално статса.Защото играта във платун и рота със абсолютно начинаещи си носи негативите.Но това,което изградиха,е до момента без алтернатива.Нещо повече,създадоха контакти и са приети навсякъде извън вашия ТС.

            Вие вървите в една посока и оправдано се гордеете със сериозни постижения в нея.Пазете си ги.Да са ви честити.Винаги ще има нужда от подобни челници по които другите да се равняват.За съжаление,това не ви прави лидери.Не от всеки олимпийски шампион,става добър треньор,ако ми позволите аналогията.Дерзайте в тази насока и дръжте летвата високо.Нашия път е друг.

            Моето задоволство идва от това,че за няколко месеца въведох в играта стотина нови геймъри.Дадох им възможност да проверят на практика всяко наставление.Да направят и осмислят грешките си,както и да посочат слабите места във собственото ми разбиране за играта.Не малка част от тях,вече ме изпреварват по ефективност.Ще започна да се гордея,когато болшинството ме изпревари.И това ще е скоро,не защото съм слаб играч,а защото съм отключил потенциала на групата.Сега тези хора изграждат ядра,работещи с нови абсолютно начинаещи и в това е бъдещето.

            Имаше и тотално несъгласни с моето виждане на играта.Тях коректно насочих към Бг кланове,по моя преценка пасващи на нуждите им.Някои наклониха към вашия.Не виждам смисъл от негативизъм,само защото пътищата ни са различни.

            И Наздраве
            Last edited by bigbeer; 24-04-2013, 20:02.

            Comment


              fidelis написа Виж мнение
              Ох...
              ...
              На бирата коментарите поне са смислени и човека се аргументира.
              Ще направя последен опит да обобщя нещата,дано на четящите им стане ясно горе-доле:
              Има два начина да се играе тази игра-
              Първи:играеш за кеф,рандомите са ти призвание,съответно имаш любими мяшини в ниските тиъри,държиш си ги в гаража с разни екстри по тях и наточени екипажи,забавляваш се с хора имащи същото отношение към играта и всичко е тип-топ(пример са 99% от пишещите тук,а и от играещите на сървара)
              Естественно някои от тази група си се присъединяват към клан,други си цъкат соло... Всеки си е свободен да прави каквото му хрумне.Проблема на това виждане за играта е,че дори да се присъединиш кън клан,той пак ще е като играчите си-без единна стратегия,просто множество от индивидуалности.Но когато едната ръка не незнае какво прави другата,общото не върви...
              Втори:играеш рандомите и съответно ниските тиъри танкове само за да достигнеш десетката.Тук нещата са несравнимо по-трудни.Да изкараш десетката е най-лесната част.Трудното е да се научиш да играеш с нея.Не в рандом-в група.Казват че всеки танк би спецефичен сам за себе си.Така е,но в общи линии има три групи,нюансите вътре са дребни и пренебрежими в груповия бой.Едната група са тежко бронирани,бавноподвижни машини-стават за отбрана и то-забележете-където трудно биха били обходени.За това са и слабо изполузвани в кланови или ако се полузват са еденици.Втора група-машини с някаква броня,по скоро с шанс да баунсне,броня под наклон,с добра мобилност и повратливост,с оръдия с малка точност-в общи линии танкове за близък бой.Това е танк за първоначално заемане на позиция,танк за пробив.Много изполузвани в клановите битки,адски трудно се играят ,много от играчите ги имат в гаражите си,много малко от тях умеят да играят с тях.Трета група-барабанлии.Танкове без броня.добра мобилност,ужасяваща алфа.Стил на игра-избираш момента,излизаш,избълваш си алфата,бегаш се криеш да презареждаш.Тук и огромната разлика от рандомите която адски много хора не проумяват.В рандом ако си пасивен с такъв танк може и да снайпиш-имат точни оръдия.Ако си активен-горното-избираш си мишена,обикновенно вече порядъчно окуцена,отценяваш обстановката(да няма врази които да я прикриват въпросната мишена)излизаш и си изливаш по нея бълвоча-съответно правиш фраг и бегаш се криеш да презареждаш.Тънкия момент водещ до голяма разлика с кланова е че танка е не само деимидж,но и кръв(това адски много играчи не могат да го проумеят,просто то не важи за рандома,там всеки гледа собствената си машина)Какво означава това:като сте в група и ти си с барабанлия обезателно си съпорт танк,излезли сте много на много,налял си си демиджа,правиш преценка на ситуациата,виждаш че никой от вразите не е стрелял по теб барабана ти се свършил но танка ти е на фул-ами оставаш в групата пред вражите дула ,изполузваш танка си да закриеш съотборник изранен и да поемеш изстрели вместо него-съответно той да даде изстрел-два повече преди да умре ,,дулото''.Това означава да играш с ,,кръв''.
              Така,в общи линии трите групи ги очертах,спецификата им на игра е много по-широка от загатнатото от мен тук...
              Медиумите са отделна категория,там има псаивни и активни скаутове,има вълчи глутници,има групи за постоянна релокация и подсилване на фланг,има маневрена защита-въобще там е адски сложно,медиума е най-труден за игра(естественно говоря за кланова)
              От всичко изброено до тук се вижда,че няма как да се играе кланова без организация и дисциплина-просто същноста на самата кланова е такава,че не търпи соло изяви и соло играчи-има ли ги ,тяхното соло ще е за сметка на други и най-вече-за сметка на отбора.Силните кланове бият с отборна игра,тактика,изпълнители.Пак го подчертавам-силен играч на кланова е едно-силен рандомджия-коренно различно.
              Относно Бг клановете мился ,че съм го казвал-няма такива.Има един.Останалите са сбор от рандомджии(няма нищо лошо в това,хората си се забавляват по свой си начин,аз не осъждам никой само защото е различен)и един от обидени играчи(в който има само двама с потенциал)Не ми се иска да е така-хубаво е да има още поне един силен Бг клан.Уви,просто няма добри кланови играчи.Това е истината-останалото са спекулации.
              Бг алианс?Няма как да стане-алианса предполага няколко силни и равностойни клана и няколко по-слаби,но израстващи с времето ,които служат за по-маловажни направления .Нито едните,нито другите ги има в Бг общноста-просто системата на подбор и обединение на играчите в клан е сбъркана,колкото и да им е трудно на някои хора да го проумеят.От там и израстването на клана и в него е невъзможно-просто няма кланови играчи вътре,а както казах-сбор от рандомджии.От тях и с тях няма какво да научиш,не и за клановите.
              Още един аргумент към гореписаното е и академиите които организирахме.Оплюха ги тези които не искат,а и не могат да се научат да бъдат кланови играчи,просто това амплоа им е чуждо(то с 44-47% как ли да им е и близко),тези които дойдоха видяха същноста на клановия бой и решиха да продължат да учат.Ето тук е жалкото-сами проумяват,че да продължиш можеш само на едно място-в един клан.Ако се върнеш в твоя-това което си научил е глас в пустиня,там никой не иска да те чуе,няма единна стратегия в името на общото и наученото от теб е излишно и много скоро ти ставаш излишен-просто никой не иска да си сменя стила след Н на брой рандоми,а командване няма...
              Това е тъжното в Бг общноста,такава е дадеността към момента и аз лично не виждам шанс тя да се промени за в бъдеще...
              Дано съм отговорил на въпросите на питащите с обрисуването на картинката-тя далеч не е изчерпателна-няма какво да крия относно танкове и приложението им в кланови -така че-питайте
              Ахахахахахахахахха Абе ти добре ли си?Имало само един БГ клан.То бива бива ама на бялото да кажеш черно само защото не ти изнася.Но мерси все пак всичко казано от теб показа що за човек си.Не говоря за играч а за човек и най-вече за българин.Как не те е срам да говориш така? Абе знаеш ли какво продължавай в същия дух.BG4AD ще бъде създадено скоро И излез навън огледай се слънце пече хора се разхождат.Не си реално в танка

              Малко инфо за незнаещите за какво иде реч.
              BG_AD е клан създаден на16 септември 2012г. На 19ти ни беше първото качване на картата.От тогава насам не сме излизали от нея за повече от 3-4 дена или хайде да няма спорове че не водя статистика да ги направим 7 дена.От тогава насам определени хора от ЕПИК не са спирали да "лаят" по форумите да ходят по ТС на клановете в алианса в който е BG_AD и да говорят против нас.Отначало се впрягах на тези глупости, но сега не ми пука.Няма спор ЕПИК са силен клан в топ клановете са,но да имаш безочието да кажеш това че има само един БГ клан е незнам как да го нарека..... Ще оставя на вас хората четящи тази тема сами да си прецените.
              Last edited by nobalistic; 24-04-2013, 19:43.
              ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
              FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
              -Winston Churchill

              Comment


                bigbeer написа Виж мнение
                То не е задължително.И дори да стане,ще е доста закъсняло.Като перспектива има само 2 изхода.

                1/Запазва се демонстрираната нееднократно арогантност и с времето се обезличавате във изолация.Със целия си опит,постижения и добри качества.За които иначе адмирации.

                2/Приемат се неминуемите промени,със всичките им недостатъци,и се върви към изграждане на нещо смислено и стойностно от тази изходна база.

                Клана ви обича да изтъква постиженията си.Хубаво.Но какво касаят те начинаещите ентусиасти?Кога клана ви е направил нещо стойностно извън собствената си структура ?

                Момчетата и момичетата искат да релаксират,да натрупат собствени постижения,с които да се гордеят.Да намерят контакти със приятна компания и заедно да изградят разбирането и стила си на поведение.Никой не обича диктата на общоприети догми,когато се забавлява.

                Клана ви беше могъщ.Имаше силна структура със 3 действащи подклана - пълни.Вследствие на оправдано високомерие и прекалено взимане на сериозно едно забавление,сега сте със 1 празен подклан.Изпразнен за пореден път след края на академията,да покрива сериозните утечки на играчи във базовия.Подклан за който всички хубави идеи,изговорени от вас по форумите не важат.

                За същото време,групичката от "неставащи отцепници" създаде 3 нови,жизнени и действащи структури,за играчи от различно ниво на развитие.Анексира един от бившите ви подкланове,изчисти го от "мъртви души" и го реактивира.
                Тези отцепници нямаха опита,разбирането за играта,и школовката на ЕПИК.Започвайки от А-Б със абсолютно начинаещи,те си провалиха тотално статса.Защото играта във платун и рота със абсолютно начинаещи си носи негативите.Но това,което изградиха,е до момента без алтернатива.Нещо повече,създадоха контакти и са приети навсякъде извън вашия ТС.

                Вие вървите в една посока и оправдано се гордеете със сериозни постижения в нея.Пазете си ги.Да са ви честити.Винаги ще има нужда от подобни челници по които другите да се равняват.За съжаление,това не ви прави лидери.Не от всеки олимпийски шампион,става добър треньор,ако ми позволите аналогията.Дерзайте в тази насока и дръжте летвата високо.Нашия път е друг.

                Моето задоволство идва от това,че за няколко месеца въведох в играта стотина нови геймъри.Дадох им възможност да проверят на практика всяко наставление.Да направят и осмислят грешките си,както и да посочат слабите места във собственото ми разбиране за играта.Не малка част от тях,вече ме изпреварват по ефективност.Ще започна да се гордея,когато болшинството ме изпревари.И това ще е скоро,не защото съм слаб играч,а защото съм отключил потенциала на групата.Сега тези хора изграждат ядра,работещи с нови абсолютно начинаещи и в това е бъдещето.

                Имаше и тотално несъгласни с моето виждане на играта.Тях коректно насочих към Бг кланове,по моя преценка пасващи на нуждите им.Някои наклониха към вашия.Не виждам смисъл от негативизъм,само защото пътищата ни са различни.

                И Наздраве
                Бира, правете каквото искате и както искате. Преди няколко месеца се отделихте от ЕПИКС, защото решихте, че отредената ви роля на съпорт и обучителен клан не ви подхожда. И за да покажете, че сте сила отидохте във вражески алианс, където изпълнявате отново съпорт роля, не на последно място за да можете да се биете с нас. Естествено че ви потролихме, погръмнахме ви и по рандъмите, понеже ги можем и двете, детинско е, но пък и това е игра и ние сме си малко пораснали деца. Отговора бе, че част от вашите командири почнахте да ни псуват възможно най-брутално и заплашват по най-различни канали. Дойдохме и ви изтрихме от картата. Продължихте да ни псувате, но понеже ни писна, а си имаме и по-интересни неща ви тролим само отвреме навреме (като сега), когато някой попадне на ваши трол-постове случайно. Е, това е истината за това което се случи.

                За другото - ЕПИК никога не е бил "могъщ", защото е имал структура от 15 подклана. ЕПИК винаги е бил елитарен клан само за българи. Това е нещо, което МНОГО дразни по принцип - без значение дали е игра или изобщо каквато и да било организация. Още повече, когато тази организация е успешна. От две години обаче сме притегателно ядро за всички добри български играчи, които имат 2-3 10-тиър или добри играчи, които смятат да ги изкарат бързо. От около година на практика нямаме рекрутър, който да ходи и да лови играчи. Хората идват сами при нас, когато разберат или правим съвсем открити мероприятия за групи - както беше Епик академията. Ако им хареса - остават. Ако ние ги харесаме - остават. Ако не - всеки е свободен човек.

                За останалото - политическата ситуация в момента в Европа е изключително неблагоприятна за вашия алианс. Можеш да погледнеш картата ако не си я поглеждал скоро. Ще видим как ще се стекат нещата, но един от доста вероятните варианти е целия ви алианс да е извън картата още утре. Ако това стане - ще му бъде МНОГО трудно да се върне обратно.

                Много пъти сме казвали - ако има нещо, което е в нашите възможности и с което да помогнем на БГ клан - ще помогнем. Стига да не се налага да престъпваме поети ангажименти към наши съюзници, които ангажименти пък не са чак толкова много. И освен това тази помощ бъде поискана по достоен начин. Ето сега отново го казвам на всички кланове, официално е, съгласувано е с останалите.
                Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                ESL BG WoT Master League Admin

                Comment


                  fidelis написа Виж мнение
                  Пфф
                  Не искам да израждам нещата до обикновенно тролене-изчакай Шарана да се появи и се тролете с него на воля...
                  Исках да отговоря на въпросите на питащите по-горе-уви-няма как да стане заобикаляйки темата която те вбесява.
                  Искаме или не-както казах и това вашето е част от картинката,за съжаление.
                  И все пак(ако позволиш 1951):
                  1Отвори картата
                  2Виж къде сте вие(а,няма ви)
                  3Виж къде е ЕПИК
                  Несериозно е да имаш битка с един от водещите кланове и да влезеш само със скаути 8Тр,да убиеш три танка и кажеш накрая-,,къде са ви артилериите''.Най-малкото е обидно спрямо играчите на собствения ви клан-отнемаш им възможноста да се бият с едни от най-силните и да научат нещо.
                  Винаги ще кацате на картата за ден или два-най-малкото защото имате доста 10ки.Нивото по ландингите е ужасно ниско.Винаги може да държите територии-докато алианса ви пази.Винаги ще ги губите-когато се стигне до пряка битка с добър клан сте просто слаби-самата ви концепция на клан е сбъркана,опитах се да го обрисувам по-горе.
                  Лошото е,че с това дърлене тук ,един потенциално добър БГ играч да има да чете-и сме го отблъснали вече.За това съжалявам.
                  Едно предложение:
                  Дай да заровим томахавката,да спрем с дърленето,и да отговаряме на въпросите на хората-вие изхождайки от вашия опит,аз-от моя.
                  Писна ми от простотии и заяждания,кой е по-по-най и т.н.
                  За 8миците в битката Да кажа защо го направихме.Виждайки че алинса ни губи битките около територията за която ще се бием и даже да я вземем на следващия ден сме обградени от противници и със счупен флаг.Според теб какво трябваше да направим?По повод писането в чата на битката трябва ли да цитирам "женчьовци тенекиени консерви" и други подобни глупости написани от вашия отбор?Аз томахавка не съм изравял нито БГ_АД е правило така.За дърленето съм съгласен.Но представители на ЕПИК и то от командния състав да ни плюят по форуми и най-лошото да се опитват да подронят уважението и респекта който имат към нас от клановете от алианса ни е просто........
                  Как може хората от вашия алианс да ни поздравяват всеки път и да се спазва добрия тон а само някои индивиди от ЕПИК да не престават да глупеят
                  И Фиделис постнах една снимка от преди 2 седмици някъде мисля на картата от клановите войни.Къде е ЕПИК и къде сме ние?Хайде да спазваме добрия тон а?
                  ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
                  FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
                  -Winston Churchill

                  Comment


                    nobalistic написа
                    Аз съм командира...
                    Като стана дума, винаги ми е било интересно как се избират "Deputy Commander" и "Field Commander" в един клан?

                    Comment


                      nobalistic написа Виж мнение
                      Хайде да спазваме добрия тон а?
                      Ами хайде!
                      И без това имам почти нулева толерантност към кръчмарски "спорове" и лични обиди.
                      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

                      Comment


                        Alex2004BG написа Виж мнение
                        Като стана дума, винаги ми е било интересно как се избират "Deputy Commander" и "Field Commander" в един клан?
                        Лично аз бях избран от членовете на клана преди време.Полевите командири са хора изявили желание да водят битки и да разработват тактики за тях.
                        При на с е демокрация не казарма
                        ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
                        FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
                        -Winston Churchill

                        Comment


                          1951 написа Виж мнение
                          Ами хайде!
                          И без това имам почти нулева толерантност към кръчмарски "спорове" и лични обиди.
                          За което се извиних предварително
                          ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
                          FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
                          -Winston Churchill

                          Comment


                            nobalistic написа Виж мнение
                            За 8миците в битката Да кажа защо го направихме.Виждайки че алинса ни губи битките около територията за която ще се бием и даже да я вземем на следващия ден сме обградени от противници и със счупен флаг.Според теб какво трябваше да направим?По повод писането в чата на битката трябва ли да цитирам "женчьовци тенекиени консерви" и други подобни глупости написани от вашия отбор?Аз томахавка не съм изравял нито БГ_АД е правило така.За дърленето съм съгласен.Но представители на ЕПИК и то от командния състав да ни плюят по форуми и най-лошото да се опитват да подронят уважението и респекта който имат към нас от клановете от алианса ни е просто........
                            Как може хората от вашия алианс да ни поздравяват всеки път и да се спазва добрия тон а само някои индивиди от ЕПИК да не престават да глупеят
                            И Фиделис постнах една снимка от преди 2 седмици някъде мисля на картата от клановите войни.Къде е ЕПИК и къде сме ние?Хайде да спазваме добрия тон а?
                            Спазваме добрия тон. Два дена след въпросната снимка имахте две територии.

                            Къде сте в момента? Не ви виждам, но може и да е от възрастта. А Европа доволно сивее.



                            В нашия клан демокрация няма. Спиджи е узурпирал цялата власт и не пуска, останалите сме пионки.
                            Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                            Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                            ESL BG WoT Master League Admin

                            Comment


                              Raste написа Виж мнение

                              ЕПИК винаги е бил елитарен клан само за българи. Това е нещо, което МНОГО дразни по принцип - без значение дали е игра или изобщо каквато и да било организация.
                              Eто,това не ми харесва. Защо с този простичък факт трябва да дразните? Защо не промените отношението си към българската WoT общност,така,че да се гордеят с успехите на ЕПИК, като български успехи? Толкова ли няма кой да им отдели нужното внимание, за да ги направи съпричастни? Да ги уважи като колеги занимаващи се със сходна дейност, макар и на друго ниво. Да поджитка с начинаещите, без да натяква видимото си превъзходство? Да ги стимулирате в посоката на развитие, отработена във клана ви като правилна. Да създадете среда от играчи стараещи се да покрият критерия на елита и желаещи дори за кратко да станат съпричастни.

                              Вместо това членовете на клана ви демонстрират при редките ни срещи в рандъм битките откровен негативизъм по един вулгарно-просташки начин. И после защо командирите ни били наежени. Е, как да не са?

                              БГАД общността непрекъснато се разраства. Тя никога няма да стане елитарна, защото е насочена към споделяне и съпричастност. Видимо ЕПИК ще останат изолиран елит, докато го има. Но елит без общност е нищо! Връх на отсечено дърво. От друга страна,общност без елитарна структура е посредствена маса. Ние не може да си позволим да бъдем посредствени, и неминуемо ще изградим нужното ни. Няма смисъл дори от усилия в тази насока. Необходимостта ще изтика на преден план нужните хора. Не мен, или някой от досегашните лидери. Хора, израстнали и формирали се във тази среда и емоционално обвързани към нея, въпреки съзнанието че са я надхвърлили. Тогава ЕПИК ще бъде какво ? Елит сам за себе си ? Или ще се трансформира във изолирана банда високо квалифицирани наемници играещи "на въпреки" ? По нагоре писахте,че БГАД обслужвали чужди интереси, като съпортен клан. А как започнахте вие в самото начало ? Имах приятели в ЕПИК. Въпреки многото нови познанства изградени покрай играта, срещите, запивките и хубавата компания, понякога е тъпо,че ме игнорираха,заради търканията на 2 групички лидери не можещи да намерят цивилизован тон при взаимоотношенията си.

                              Така или иначе с това се свърши. От как момчетата ни стъпиха на картата и започнаха да задържат територии до заключване на последната им десетка, зъбите им порастнаха. Новите кланове също формираха способен сетъп и вече финал не им стига. Макар и плахо започнаха да питат: - кога най-после ще играем някоя от битките за земя, които редовно достигаме? И това със 20-тина десетки във клана.Та нов елит ще има. Можете да смекчите тона и да се интегрирате (има много,което да предложите) или да задълбочите политиката си на изолиран елитаризъм. Скоро и за тази опция ще е късно.
                              Last edited by bigbeer; 24-04-2013, 23:51.

                              Comment


                                bigbeer написа Виж мнение
                                Eто,това не ми харесва. Защо с този простичък факт трябва да дразните? Защо не промените отношението си към българската WoT общност,така,че да се гордеят с успехите на ЕПИК, като български успехи? Толкова ли няма кой да им отдели нужното внимание, за да ги направи съпричастни? Да ги уважи като колеги занимаващи се със сходна дейност, макар и на друго ниво. Да поджитка с начинаещите, без да натяква видимото си превъзходство? Да ги стимулирате в посоката на развитие, отработена във клана ви като правилна. Да създадете среда от играчи стараещи се да покрият критерия на елита и желаещи дори за кратко да станат съпричастни.

                                Вместо това членовете на клана ви демонстрират при редките ни срещи в рандъм битките откровен негативизъм по един вулгарно-просташки начин. И после защо командирите ни били наежени. Е, как да не са?

                                БГАД общността непрекъснато се разраства. Тя никога няма да стане елитарна, защото е насочена към споделяне и съпричастност. Видимо ЕПИК ще останат изолиран елит, докато го има. Но елит без общност е нищо! Връх на отсечено дърво. От друга страна,общност без елитарна структура е посредствена маса. Ние не може да си позволим да бъдем посредствени, и неминуемо ще изградим нужното ни. Няма смисъл дори от усилия в тази насока. Необходимостта ще изтика на преден план нужните хора. Не мен, или някой от досегашните лидери. Хора, израстнали и формирали се във тази среда и емоционално обвързани към нея, въпреки съзнанието че са я надхвърлили. Тогава ЕПИК ще бъде какво ? Елит сам за себе си ? Или ще се трансформира във изолирана банда високо квалифицирани наемници играещи "на въпреки" ? По нагоре писахте,че БГАД обслужвали чужди интереси, като съпортен клан. А как започнахте вие в самото начало ? Имах приятели в ЕПИК. Въпреки многото нови познанства изградени покрай играта, срещите, запивките и хубавата компания, понякога е тъпо,че ме игнорираха,заради търканията на 2 групички лидери не можещи да намерят цивилизован тон при взаимоотношенията си.

                                Така или иначе с това се свърши. От как момчетата ни стъпиха на картата и започнаха да задържат територии до заключване на последната им десетка, зъбите им порастнаха. Новите кланове също формираха способен сетъп и вече финал не им стига. Макар и плахо започнаха да питат: - кога най-после ще играем някоя от битките за земя, които редовно достигаме? И това със 20-тина десетки във клана.Та нов елит ще има. Можете да смекчите тона и да се интегрирате (има много,което да предложите) или да задълбочите политиката си на изолиран елитаризъм. Скоро и за тази опция ще е късно.
                                Бира, написах го - не знам дали прочете за помощта - формулирал съм го изключително точно.

                                Към какво точно предлагаш да се интегрираме? Ако решим да направим БГ алианс - ще го направим, смятам, че нямаш съмнения, че можем. Говорили сме много пъти за това помежду си в клана. Не го правим защото една голяма организация се управлява много трудно. Колкото е по-голяма - толкова по трудно. Още повече когато е непослушна, пълна с идеалисти с въжделения за демокрация, равенство, претенции. Е, ние сме реалисти. На нас ни отнема много време да се оправим с нашия си клан.Отнема ни време да се оправим и с нашия алианс, който, забележи дори е склонен да СЛУША. За кого да го правим БГ алианса - за Нобалистик и Мутраген, които като не им отърва почват да псуват? Смяташ ли че си заслужава да си трошим нервите за това?

                                Аз лично не смятам. И други хора не смятат. Затова събираме хора, които ако ни паснат и мислят по сходен начин с нас, играем заедно и се забавляваме. Това е нашия избор. И тъй като очевидно имаме някакви способности, които са ценни в играта се оказва, че това ядро от добри играчи е постоянно действащ магнит за други добри играчи, които искат да играят по нашия начин. Което за мен също е естествено.

                                Преди почти две години ЕПИК кацна на Кърланд, като имаше 22 танка 10 тиър. Колкото имаше целия син алианс тогава. Какъв съпорт клан бе човек? На кого? Наистина не си запознат с историята ЕПИК никога не е бил съпорт клан, винаги във всеки алианс, в който сме били, сме били в позицията да сме равни с най-силните.
                                Last edited by Raste; 25-04-2013, 00:55.
                                Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                                Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                                ESL BG WoT Master League Admin

                                Comment

                                Working...
                                X