Започна добре, ама извинявай, втората половина на мнението ти е пълна с глупости, или откровени обиди. От това отношение можем да приемем само, че не ти харесва да имате конкуренция и се опитваш по всякакъв начин да оплюеш или принизиш постиженията на другите. Нека да ти напомня, че след като твоите хора нарекоха играчите от ЕПИКС безполезни и че от тях нищо не ставало, те се отделиха от вашия съпорт клан и в момента същите тези хора са на картата и обикновено държат толкова провинции, колкото и ЕПИК. Аз първи ще се съглася с теб, като кажеш, че ЕПИК е най-опитния и заслужил БГ клан на картата. Но недей да принизяваш постиженията на другите. Защото така показваш само едно дребнаво злобеене и за пореден път доказваш какви са причините някои хора лично да имат против ръководството на ЕПИК. С което пък показваш кои точно хора са виновни да няма общ съюз на Български кланове.
Напоследък сме на картата почти за същите периоди от време, колкото и ЕПИК усреднено за съответния период и обикновено държим съпоставима бройка територии. Вярно малко по-често оставаме без отключени десетки, но след 2-3 дни пак сме на картата, което и се очаква. Вие си оставате по-опитния клан с повече запаси от танкове, последното никой не го отрича. Та я кажи какво говори това, отнесено към изказването, че сме рандомджи и любители на ниските тиери, от които само двама стават за кланови битки? Май някой е тотално неадекватен, по отношение преценката на клановете, но този някой не съм аз. Да по-добри сте. Но не сте единствените! Забравете го това, отмина вече времето, когато на картата имаше само един Български клан.
Напоследък сме на картата почти за същите периоди от време, колкото и ЕПИК усреднено за съответния период и обикновено държим съпоставима бройка територии. Вярно малко по-често оставаме без отключени десетки, но след 2-3 дни пак сме на картата, което и се очаква. Вие си оставате по-опитния клан с повече запаси от танкове, последното никой не го отрича. Та я кажи какво говори това, отнесено към изказването, че сме рандомджи и любители на ниските тиери, от които само двама стават за кланови битки? Май някой е тотално неадекватен, по отношение преценката на клановете, но този някой не съм аз. Да по-добри сте. Но не сте единствените! Забравете го това, отмина вече времето, когато на картата имаше само един Български клан.
Comment