8.4
Collapse
X
-
твърде често просто не пробива, често твърде тенекиени неща, и отделно когато пробие не дава пълна щета...и то доста непълна, да кажем 120. заредил съм само кумулативни,Comment
-
В обяснението за промените не пишеше ли, че се мисли за вариант за нерф на 105мм немското и гаубицата на М4, т.е. мислят как да го направят, но промени в 8.4 в тази насока няма да правят.
Иначе срещите ми с тези танкове продължават да са все толкова неприятни когато съм с Тиер 5 ТД. И М4 и Пз 4 и Хетцер ме свалят с един удар, когато ме целнат както трябва. Като М4 е особено неприятен, защото обикновенно го играят малко по-добри играчи и ми е доста по-трудно да ги излъжа.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Не видях в промените да са понижили немското 105 оръдие, което съм принуден да използвам с Хетцера. Но ми се струва че доста често бангийки дето ги отнасям с един удар остават на по 2-3% а понякога и на 50%
Comment
-
Да, първо оцеляват, после не прави толкова щета, отделно доста често се случва да не пробие...иначе те говорех аче и артилериите ще са маск 2, но вчера (какъв кошмарен ден) най-редовно имаше битки с по 3, при това без да са в платуун.
Също така говореха че ще може да си изключиш една карта...
Иначе нека го орежат 105 мм кумулативен, но да ис напишат че са го направили, а не да влизаш в битка и сам да го констатираш по неприятният начинComment
-
Значи са орязали само щетата/ пробиваемостта на 105мм кумулативните снаряди, без да го посочат?
Иначе ако зависи от мен на Хетцер и Ягдпантер ще слагам само исторически достоверните оръдия, ама като не може да направиш едно читаво убийство с тях преглъщам и отивам да мачкам със фантасмагориите...
И в тази връзка какво стана с идеята за отделни битки примерно немски отбор срещу британски танкове (всичките участвали във войната) или от WG нямат сметка да правят подобни благини
?
Comment
Comment