Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.4

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Игровия разбира се. Защото, доколкото знам, картинки на новия премиум руски все още няма, та няма и как да бъдат объркани). Ако дават така гювеч, ще е много добре, веднага го почвам.

Comment

Первая информация изменениях в 0.8.4
      Опубликовал Editor 6 Февраль 2013 в рубрике В разработке. Комментарии: 5

Добавлена ветка британских ПТ-САУ: Universal Carrier QF 2 pounder, Alecto, Valentine AT, АТ 2, АТ 7, Gun Carrier Churchill, АТ 8, АТ 15, А39 Tortoise, FV215b(183).

Добавлены легкие немецкие танки: Pz.I, Pz.I Ausf.С , Pz.II Ausf.G.

Легкие немецкие танки Luchs, VK 1602, VK2801 сдвинуты на 4, 5 и 6 уровень соответственно с перебалансировкой характеристик.

Oт тук : http://wotbase.ru/archives/2286/%D0%...%B2-0-8-4.html

Comment

Актуално за 0.8.4

Новите британски TD:
        Universal Carrier QF 2 pounder, Alecto, Valentine AT, АТ 2, АТ 7, Gun Carrier Churchill, АТ 8, АТ 15, А39 Tortoise и разбира се негово величество FV215b(183 мм).
        Нови немски леки танкове:
        Pz.I, Pz.I Ausf.С , Pz.II Ausf.G.

Нещо неочаквано:
        Luchs, VK 1602, VK2801 минават с един тиър нагоре, съответно Luchs (4), VK 1602 (5), VK2801 (6) естествено с корекция на ТТХ.

едит: Бирата ме преварил с пет секунди
        Last edited by feersum; 07-02-2013, 09:55.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

1951 написа Виж мнение
          Потвърди се, че топовото английско TD ще е .... FV215b, но с 183-mm оръдие. Танкът и той ще си седи, поне за сега.
          Това,като че ли го позабравихме.Затова лекинко да напомня,защо има идея да се гринди в ускорен порядък ингилизки ТТ10 преди пача. http://wotbase.ru/archives/2217/%D0%...2%D1%8210.html

Надявам се много скоро на по-голяма яснота.

feersum написа Виж мнение
          Актуално за 0.8.4

Новите британски TD:
          Universal Carrier QF 2 pounder, Alecto, Valentine AT, АТ 2, АТ 7, Gun Carrier Churchill, АТ 8, АТ 15, А39 Tortoise и разбира се негово величество FV215b(183 мм).
          Нови немски леки танкове:
          Pz.I, Pz.I Ausf.С , Pz.II Ausf.G.
          Нещо неочаквано:
          Luchs, VK 1602, VK2801 минават с един тиър нагоре, съответно Luchs (4), VK 1602 (5), VK2801 (6) естествено с корекция на ТТХ.
          Започваме да действаме много синхронно,а дори не сме изиграли една битка заедно до момента - не е добре,тц,тц.

Comment

Две в едно, отново

На тежката английска линия съм на нулата, май няма вече за кога да започвам да грайндя.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

bigbeer написа Виж мнение
              Започваме да действаме много синхронно,а дори не сме изиграли една битка заедно до момента - не е добре,тц,тц.
              Следващата стъпка - като аз си помисля за бира, ти вече си хванал отварачката

Comment

Две в едно, отново

На тежката английска линия съм на нулата, май няма вече за кога да започвам да грайндя.
                Преди 4 дни ме проагитираха да почна това развитие.В резултат снощи купих Каернарвона,като до момента не съм ползвал свободен опит за откриване.Гринди се много скоростно и с голяма лекота.От 2-ро до 6-то ниво за един ден(през матилдата).6-то,за един слетобед.7-мо за 2 вечери с малко насилване и недоспиване.В края на втората вечер купих 8-мицата и я оборудвах плзвайки малко (ок 25к) свободен опит,за да и сложа последната пушка.Разбира се имах нечестното предимство да ползвам отворени модули от средната линия+ няколко милиона готова пара,но от друга страна,ходя и на работа все пак.Мисля,че 8-мицата може да се изгринди максимум за 3 вечери,съдейки по прекрасното и движение спрямо предните (леко тромави) машини.Видимо остава достатъчно време човек да се позабавлява и с 9-ката без грам напрежение преди пача.

Следващата стъпка - като аз си помисля за бира, ти вече си хванал отварачката
                Благодаря за предложението,но вече съм женен и този проблем при мен е решен.

Comment

Все си мисля, че вдигането на сегашните тиър 5 скаути (T-50-2, VK2801 и M24) в по-горен тиър (имаше такива идеи) ще стане синхронно. Тоест за всички едновременно.
                  От друга страна да се дадат малко повече танкове на германците е логично, ако наистина 8.5 няма да е пача в който ще пуснат новата средна линия (както се говори напоследък).
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

И ще трябва да измислят някаква машина, която да заеме текущия тиър 4 или 5, или да вдигнат с по един тиър и машините под тях. При всички тези леки скаути концепцията е да са като отделен клон на дървото, няма да ги закачат да се рисърчват от някой друг лек танк.

Comment

За горната новина wot-news.com написаха - "Данная информация подтверждена достоверным источником."

Comment

Eто напълно достоверна информация

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

британското дърво http://worldoftanks.ru/dcont/fb/medi...gb_tree_ru.jpg

немското http://worldoftanks.ru/dcont/fb/media/trees084/15.jpg

Comment

И на английски, за русконеговорящите:

Аз лично съм разочарован, защото явно с вкарването на трите нови германски машини ще замазват очите на феновете, за това че в 8.5 няма да има дългоочакваното дърво средни танкове....

Comment

Малко детайли за 8.4 пуснати от разработчиците.

- VK1602 и VK2801 нямало да имат нужда от много балансиране с повдигането си ниво нагоре. Повечко работа ще има по Luchs

- предварителна информация за FV215b в TD ролята - 1150 алфа и купол, който се върти +/- 45 градуса по хоризонтала и по-лоша броня от танковия си еквивалент

- СУ-100Y ще има два типа бронебойни - един с по-малко поражения и повече пробивност и друг с повече пробивност и по-малки поражения. Вторият ще се води златен

- новите преработени карти няма да са толкова неравни

- долният челен брониран лист на Panther И производните му ще получи 55 градусов наклон, а долния челен брониран лист на Т-44 ще се намали на 45 градуса

- Caernarvon, Conqueror и FV215b - лек бъф в челната броня. По-точно, където се срещат челните долен и горен лист

- разни оптимизации и подобрения, които трябва да доведат до 5 - 10% повече FPS... поне според супер тестерите така ставало

Comment

Картинки от преработените карти:
                              Карты из патча 0.8.4. · Переработанные под улучшенную графику карты: «Степи»; «Рыбацкая бухта»; «Энск»; «Лайв Окс». · Также будут внесены игровые и...

Старые карты, с новым освещением. Взято из журнала СТВОЛ. Wot-news.com - Новости в Мире танков

Comment

Сякаш е снимано нарочно под такива ъгли, че нищо да се не види и да не можеш да си направиш сметката каква точно е разликата.

Comment

Working...
                                X