Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.4

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е нали трябва да ги снимат така, че да изглеждат фотогенични...
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Пуснаха тестовия сървър!
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Юрууууууууууш, искам английското тд с 1750 демидж. Чудя се за допълващ танк за супер пършинга, нещо евтинко дето да вади добри пари, за геймплея не ми дреме, тъкмо е време да пробвам.

Comment

Mitko написа Виж мнение
          Чудя се за допълващ танк за супер пършинга, нещо евтинко дето да вади добри пари, за геймплея не ми дреме, тъкмо е време да пробвам.
          Другото име на Супер Пръшляка е Евтино и Вади Пари
          Имам го от десетина дни и мога да кажа, че на моменти даже ми харесва, при положение, че не съм фен на бавните танкове.

Comment

Супер Пършинга иска специална настройка за да те радва, другото нещо което иска е МНОГО добър екипаж, задължително оф роуд и хубав бензин, иначе е прекоемрно големинерви, с хубав бензин и кемав обаче е много приятна машина, поподвижност се изравнява с не най-пъргавите тежки танкове.
            Още като излезна си го взех, 880 битки вече.

А да, хубаво е да заредиш поне 20 подкалибрени, в случай че те напъне КВ-5 или е-75 и не ти се умира още.

Comment

Mitko написа Виж мнение
              Чудя се за допълващ танк за супер пършинга, нещо евтинко дето да вади добри пари, за геймплея не ми дреме, тъкмо е време да пробвам.
              Другите премиуми или са евтини, или изкарват пари - избирай си
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

След героични мъки(по инсталването) и още по-героичен инат(31269 души на опашката=1час и 30мин чакане) от моя страна успях да вляза в тоя шибан бъгав тестов сървър и първото нещо дето пробвах беше новото тиър 10 ТД тая машинка с премиум НЕ снаряди бие доста здраво направо ахнах от кеф когато набих 2014дмг на едно Е-50М от 400+ метра отстрани още 46хп и да го гръмна от веднъж ама...не. пък и с това бавно презареждане трябва добре да си подбирате целите.Хвана ми окото и оръдието на "Костенурката" тиер 9 добра комбинация от точност,скорострелност и що годе сносна щета ама незнайно защо сървърът ме дисконектна точно преди да го пробвам заради което полудях от яд(новата опашка беше още по-дълга от първата 45023 човека заради шибаните РУ-та) другото което успях да пробвам бе новото СУ-100Y доста евтина и добра машинка 130мм оръдие за тиер 6 е добре пък и е точно за съветско ТД 0,38 и направих 5 фрага в една битка с него но сигурно ще го резнат преди пускането на ъпдейта а иначе и статистиките са бъгави с 183мм ФВ-то направих 3 фрага и ми ги отчете в битката а накрая в статистиката имах само 1 фраг.Изобщо много бъгава работа бая ще играе ножа преди да пуснат ъпдейта.
                Last edited by falcon_bg; 15-02-2013, 21:48.

Comment

Въпрос.

Когато повишат тиъра на Риса и Леопарда има ли риск да загубя по някакъв начин допълнителното оборудване с което съм ги накичил? По двата танка имам пълно оборудване, както и камуфлаж и не ми се иска да се погубят някъде. Имам смътен спомен, че когато премахнаха топовата купола на стария PzkW IV ми се погуби така една оптика.

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
                    Другото име на Супер Пръшляка е Евтино и Вади Пари
                    Имам го от десетина дни и мога да кажа, че на моменти даже ми харесва, при положение, че не съм фен на бавните танкове.
                    Така от сумати време имам това животинче в хангара и съм много доволен и небих го нарекъл СУПЕР ПЪРШЛЯК, защото е танк, който носи много на бой , а има и точно оръдие. Вярно че е бавен и в някой моменти много ме изнервяи по - точно когато играя във ввзод и трябва да помогна на другият от взвода.Това тежко животинче смело влиза в боя с танкове 9- 10 ниво и издържа на попаденията им без проблем така че недей да го обиждаш.
                    Относно новия ъпдейт или пач искам да кажа че несъм гопробвал, но чух ужасни неща за англе противотанкисти та въпросните гадове ако не ги орежат по отношение на оръдия нещата стават кошмарни. Другото нещо да бяха върнали картите Комарин и Болото и не на последно място да си оправят пантерките, които от супер готини машини ги направиха яко кашонени което е много изнервящо.
                    Успех на всички във виртуалните битки и ако видите някой да показва неуважение в началото на боя към противника в този стил .!. да знаете че съм аз

Comment

Пробвах новите TDта,май наистина трябва да се поорежат-то хич няма да е приятно с един снаряд да правиш/губиш 1754 точки демидж. Това с 10ката.
                      Клан [8282] .

Comment

Никой да не обижда Супер Пършинга! Това ми е любимия танк в играта. Ако беше само малко по бърз и с по пробивно оръдие щеше да е ОП. Но и така много добре се справя. Питам се, има ли танк, който да се доближава до него.

Comment

Ето ми скромните впечатления от 8.4

Няма някакви генерални промени в интерфейса, нито в графиката. Обещанията, че играта ще върви малко по-мазно поне при мен не се сбъдват.
                          Променените карти са просто пренарисувани и изглеждат по-красиви. Поне аз не забелязах някакви генерални промени в геймплея на тях. Разбира се, това се нуждае от по-сериозно проучване, но най-хубавото е, че пренарисуваните карти не са толкова неравни, колкото бяха предишните пренарисувани. Това е добре.
                          Новият тюториал се минава за три минути и ти дава 300 свободен опит и 6000 сребро. Добър е, но трябва да стане още по-добър, поне според мен. Хубавото за нас дъртите играчи е че насърчава нубовете да играят с „ауто ейм”

Сега с няколко думи ще пиша за новите премиуни машинки и промените в германския лек клон.

СУ-100Y (игрек) е новия руски премиумен TD от тиър 6. В момента струва 3250 злато. Колко ще струва, когато го пуснат – не знам. Като цяло машинката е леко ОР, но това все пак е първия тест и скромните ми предположения са, че ще го изнърфят леко и/или ще му вдигнат цената.
                          Оръдието е супер мощното 130-мм Б-13-С2. Стандартните снаряди дупчат 196 мм и правят 440 демидж, а „златните” дупчат 171 мм и правят 510 поражения. Скорострелност 3,75 изтрела в минута, 0,38 точност и време за прицелване 2,9 секунди.
                          Та въоръжението е отвратително мощно като за тиър 6, но е сложено на огромен картонен танк. Размерите на СУ-100Y са малко по-големи от тези на КВ-5, а бронята никаква я няма. 60 мм отвсякъде. Челно има някакви наклони на корпуса и надстройката и чат-пат нещо ще рикушира, но не разчитайте на това да ви пази. Странично имаме огромни прави бордове. Повечето изстрели челно ще ви утрепят мерачите. За да се компенсира това животът е 700, което е доста добре за TD от тиър 6. На тестовия няма много артилерия, но мога да предположа, че такава тлъста и леко бронирана цел ще бъде страхотен подарък за всяко арти.
                          От добрата страна трябва да отбележим хубавата скорост (35 км/ч) и много добрата подвижност. От лошата – снарядите са скъпички 1118 сребро или 10 злато за „златните”, което няма да е добре за доходността, особено ако не стреляте точно.
                          Та СУ-100Y „уаншотва” почти всичко от тиър 5 и 4, както и на теория (и със златни) може да направи същото с част от тиър 6 машините. Проблемът е, че няма броня и попива всичко, което се изсипе върху него. Освен това машината е огромна и за висене по храстите няма потенциал. Но пък ако не вдигнат доста цената ще си е една приятна машинка за толкване. Особено ако имате тренинг от КВ-1С.

Относно германските леки танкове.

С 8.4 се обособява един отделен клон на леки танкове, който тръгва от тиър 2 и свършва в тиър 6. Има три нови и три преработени стари танка. Като цяло проблемът на тези машини е, че са лишени (почти) от адекватно въоръжение.

Pz.Kpfw. I (Pz I накратко) е тиър 2 лек танк. Разучава се от Лолтрактора. Бих го определил като нещо подобно на Pz II – скоростна машина с автоматично оръдие. Лошото е, че всичките ѝ оръдия са от тиър 1 и топовото оръдие е същото 20-мм автоматично оръдие Breda на Лолтрактора. С две думи скромно дупчене (30 мм) и скромни поражения – 11. Танкът е малък, а оръдието идва в дясно от оста му. Като цяло нищо впечатляващо и бих казал по-зле от Pz II заради по-лошото оръдие и никаквата броня.

Pz.Kpfw. I Ausf. C (Pz IC накратко) е тиър 3 лек танк. Разучава се от Pz I и на документи е най-бързия танк в играта (79 км/ч). Малко мъчно се вдига от 60 до 70 км/ч, но веднъж като захапе 75 и не мърда. Стига да има достатъчен прав участък. Даже по едно надолнище направих 96 км/ч Много забавно занася на завоите при висока скорост, да не говорим как подскача от неравностите. Въобще за каране е голям кеф.
                          Но за водне на война – не бих казал. Първо и най-важно, танкът няма адекватно въоръжение. Топовото оръжие се води 7,92 мм картечница Mauser E.W.141. Уникално оръжие, което буквално залива противника с куршуми. И до там. Пробива скромните 33-мм и пораженията са му 8. Общо взето няма голям смисъл от умопомръчителната скорострелност, защото дори в тиър 3 има танкове, които не се пробиват. Златните снаряди не са панацея, защото те пък дупчат 43 мм. С две думи ще нервите противниците си и това е. Алтернатива е оръдието на Pz II - Flak 38 L/112, което е малко по-добре като пробивност (39 мм) и поражения (11). С две думи няма толкова зле въоръжен тиър 3.
                          Така, че остава да разчитате на маниакалната скорост и малките размери. Маневреността е добра. Бронята нормална за нивото, радиото е супер (700 метра), а обзора от 340 метра май е най-голям в това ниво (не броя TD-тата). Така, че това е един чист скаут от ниско ниво.

Pz.Kpfw. II Ausf. G
                          (накратко Pz IIG) e лек танк от тиър 3. Разучава се от Pz II и е малко по-умерен скаут от Pz IC. Тоест скоростта е жертвана за малко по-прилично въоръжение. Та скоростта е 65 км/ч, като реално се постига около 60. Маневреността е добра, ускорява прилично. Като броня е същото като Pz IC, но размерите са малко по-големи. Съответно и живота е по-голям (230 срещу 240). Радиото е супер – 700 метра, обзорът 330.
                          Топовото оръдие е 30-мм M.K.103, което се води авиационно оръдие. Както и да е. Дупчи много здраво за автоматично оръдие - 95, но прави смешно малки поражения 30. Има потенциал с един пълнител да избълва 180 поражения, но лошото е, че презарежда пълнителя адски бавно. Което не е добре, ако правите набези срещу артилерии или заблеял се противник. Разбира се е адски неточно и прицелва сравнително бавно. Друго, кой знае какво за отбелязване няма.

Следващите три танка съществуват и в момента, но са повдигнати един тиър нагоре. Ще спомена набързо какви са им промените и до някъде плюсовете и минусите.

PzKpfw II Luchs е вече тиър 4. Малко по-смотан ако го сравняваме с VK1602, но трябва да се отбележи, че нивото му на битки е вече стандартизирано с това на другите тиър 4 скаути. Тоест по-зле от тиър 8 няма да се вижда, докато VK-то закачаше и тиър 9. Ако го сравня с моя M5 си е напълно адекватна машинка.

VK1602 Leopard
                          е тиър 5, но е балансиран като нормален лек тиър 5 танк, а не като Т-50-2 или Чафито. Тоест не вижда тиър 10. Максималната му скорост е 60, а не 68 км/ч както е сега, но въпреки това машинката е много пъргава и страшно маневрена. Топовото въоръжение се запазва и според мен, нито 50-мм оръдие, нито 30-мм автоматик са адекватни.

VK2801 е тиър 6 и реално не е пипан за добро. Само е нърфен от към максимална скорост (едва 60 км/ч, а не 72/ч), маневреност, точност на оръдието и време за прицелване. Все пак си запазва топовото въоръжение и 105-мм със „злато” си е все така злобен инструмент. Нивото му на битки е свалено и вече няма да вижда боеве само с тиър 10 или тиър 10 и 9.

За сега лекия германски клон свърша тук, но някога в бъдещето ще има още две машини – тиър 7 и 8.

После подхващам британските TD-та.
                          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Су-100 как е като доходност? Аз си мислех да го купувам, но екипажът от 6 някак не се връзва с руската линия...ама изобщо

Comment

Ми Гоги, при цена от 1118 сребро на снаряд... ако си без премиум и стреляш по сватбарски ще си на загуба при поражение. Най доходни са машините с евтини снаряди.

Comment

T34 също има снаряди от по хилядарка, но при щета от 350-450 някакси силно не е на загуба, без премиум. Не че при много напъване не може и на загуба да се докара....ама аз съм виждал и кретени с 33% победи, тъй че всичко е възможно.

Comment

Working...
                                X