Премиум машини
Collapse
X
-
Аз те питам за мисълта ти относно 85 мм на КВ-то. Иначе имам А33 виждам го, танка е боклук, но доходноста е съвсем нормална за Т5 премиум. даже е мнго восока, защото се получават нормални доходи при доста по-малко нанесени щети, довечера ще направя няколко битки паралелно с него и с Т14, тъкмо ще сметна за всеки колко плаща на нансена щета....ако съм на кеф ще му купя и оборудване..въпреки че подозирам че в момента в който го направя и ще го пуснат на промоция
Comment
-
Comment
-
А33 се води тежък...за екипажите това....иначе наистина е дивотия голяма....аз тая надежда че все пак ще му свикна...с някой танкове е така, до един моемтн са отврат, но когато си в настроение з анего...применро премиумният валентин е такова сътворениеComment
-
Е, имам изостанали двайсе лева по визата, ще ги метна за злато
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Victory!
Battle: Siegfried Line 20 юни 2013 г. 18:09:27 ч.
Vehicle: Excelsior
Experience received: 1*954 (x2)
Credits received: 29*958
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "2nd Class"
pyrwata igra za dneska, wnimatelno i premisлено, АТ-2 се налижи в борда с подкалибрени да го мъча, та имам 12К сметка за снаряди, иначе останалите с обикновенни, ако се внимава машинката става за игра, пак е смотана, пак не е убер кеф но става...просължавам д апробвам.Comment
-
Както каза един тип в официалния форум, когато си купувате тиър 5 премиум не си мислете, че си взимате КВ-1 на стероиди.
Интересното е, че в официалния форум (където 80% от народа са професионални ревльовци) мненията са по-скоро положителни.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
в горната битка имам 1392 щета, 104 от спотване, 53 превзети точки.
Сега с Т14:
Victory!
Battle: Westfield 20 юни 2013 г. 18:18:33 ч.
Vehicle: T14
Experience received: 1 694 (x2)
Credits received: 30 556
Battle Achievements: Sniper
1334 щета, 72 спотване, 10 превзети.
Който иска да си сравнява...ама съм в добро настроени, сигурно защото един хохол мепредизвика и сега преливам от енергия как ще го смачкам.
фраговете нямат значение за пари и експи но в първата 3 във втората 4, и в двете съм най-добър в отбора...
да добавя- двете са с нормален акаунт.Last edited by Gaden Gogi; 20-06-2013, 17:41.Comment
-
Силно е некоректно да се сравнява Т5 с Т8
Иначе ако СП-то попадне с Т9 където всеки го пробива както си ика картинката е същата като А33 в Т6.
Иначе А33 при внимателна игра става, аз вчера направих 5 битки с него, в две бях снайпер. Танка не е нагибатор, но ако се играе разумно става. Но определено това не е тежък танк, стила на игра е като за американски среден. Трябва много енергично да с еманеврира зад прикрития, о ускорението и повратливоста за много добри и позволяват.
Но не трябва да се тръгва соло, бордовете въпреки екраните и бла бла, са прекомерно слаби и е опасно да се стреля с противници на повече от 90 градуса един спрямо друг.
Извод- не е нагибатор, изисква свикване, крехък е. спрямо другите Т5 премиуми които имам- Т14 е най-добър, има същата доходност, но бронята позволява много по невнимателна игра, оръдието е по-хубаво. Рам-по-бърз, но май ускорява по-бавно, по нисдк адоходност заради ниската алфа, Чърчил- не съм играл от много време, но определено е по-неудобен от А33, въоръжениет е по-добро за моят стил....Comment
Comment