Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Gaden Gogi написа Виж мнение
    A поименно? аз които проверих нямат такъв.
    КВ-5, Panther M10, Matilda BP, T14, Excelsior, TOG II, E-25, Type 59, SP, FCM 50t
    Сигурно изпускам още няколко.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

    Comment


      4 от тези ги имам а 1 не се предлага, и дори едно ниво нгоре им идва множко и трябва да се мине на злато.... екселсиор дори в неговото си ниво е калпав, Т14 бива, ако няма много КВ-та. КВ-5...не ме очарова за сега а Т9 е просто мишена...трябва да пробвам СП-то с повечко подкалибрени....
      Иначе е моя грешка че не зададох въпроса правилно, търсеше се машина с която ако ме пусне с 14 полу-олигофрена, все пак да имам шанс да обърна битката, че снощи такива чудеса видях, в няколко битки преди още да съм видял враг 9 от моите бяха сколасали да се самоубият...много е стряскащо когато още в първите минути видиш резултат 9:0...днеска ще тествам подаръчният американец, вчера един такъв челно ми проби Т-127 цата, което би трябвало да му е зор дори с подкалибрени, ама успя...няколко пъти, с което силно ме изненада...ако не беше той можеше и да пречукам 10-тия фраг...

      Comment


        Чърчил 3 отговаря на тези изисквания, но е много муден.

        Comment


          Имам го, но не смятам че с него може да се обърне игра, въпреки че имам някой много добри битки с него, но го пуска срещу квасове, и там става омазващо....мисля си че Т1 машините също трябва да пасват, все пак те срещат макс Т2, което по принцип ме устройва.

          Comment


            Яга 88 също го пуска само с 9 ки.

            Comment


              Gaden Gogi написа Виж мнение
              Проблемът изобщо не са парите, а това как ММ-а се гъбарка с мене. Иначе сигурен ли си за тези двата? защото американските ми Т8 премиуми ги пуска (напоследък) предимно и само в Т10. Което за момента почти ме е отказало да играя.
              Честно да ти кажа играя само един премиум Т34.Пусна ли се сам-задължително ме тряска в Тр10.Това от два пача насам.Сигурен съм,че са му барали нещо по ММ.Иначе горните два ги написах като най-добро съотношение битки нисък Тр към изкарани кредити.Мисля,че са най-удачната комбинация освен ако не гониш тренинг на определен екипаж.

              Comment


                Яга 88 е страшно рискова ако знаеш че ще трябва сам да вършиш всичко.
                Иначе не ми трябват нито пари, нито тренинг, просто да си играя и да ми е кеф, а като постоянно ме пуска със зомбили е най-малкото тъпо да си губя времето,задължително половин дузина нулеви и дори като съм в дъното пак да имам най-много щета и фрагове ми говори че нещо не е наред с ММ-то.
                Т34 ми го пуска само Т10, той почти нищо не пробива (с нормални снаряди) него всички го пробиват.

                Comment


                  Защо не играеш с Т1 Cunningam? С картечницата един барабан е достатъчен да убиеш всеки друг тиър 1, не ти трябва XVM да видиш че 14 от твоите и 15 от противника са неадекватни Битките обикновено протичат бързо. Според мен е доста по-разтоварващо от тиър 8 премиум.

                  Comment


                    защото танка няма никакво изразено предимство което да ми помогне да обърна битката. Иначе аз се разтоварвах с Т-127, но ММ-а е решил че не може. Какак да е , ще я оставя настрани играта, току виж след 8.8 вземат че я си оправят "пропуските в баланса които не бяха отстранение в 8.7"

                    Comment


                      Хора нагледах се на негативни изказвания за Супер Пършинга, но и между другото съм в очакване на лошото за него да се случи, а станели факт се разделям веднага с него, като екипажа му отива на Т 34. С парите от продажбата + малко добавка ще си купя ИС 6 и така ще имам два тежки танка 8 мо ниво. На въпросният ИС 6 от сега знам, че трябва да бъде оборудван с дотиквач, усилени прибори наводки и мрежа( на местото на мрежата ако не потръгне ще сложа тежък противоосколочен подбой). Отделно ще се изкихам малко и сребро за да обуча екипажа му на 75 %. Мога да сложа екипажа от ИС 3 но аз играя с него и не искам да ги менкам постоянно. Да гаден ми е на вид ИС 6 като и Т 34 но въпроса е да ми носят средства за хранене на акаунта защото танкове които са 9 то и 10 ниво рядко носят добра печалба.

                      Comment


                        Аз ще си взема лъвче.

                        Comment


                          Mitko написа Виж мнение
                          Аз ще си взема лъвче.
                          Лъвът е добра машина но има нещо което не харесвами то е че се дупчи много лесно в долния челен лист на шасито. Отделно ужким оръдието бързо свива ама цък, цената на изстрела е почти еднаквас тази на Т 34 а демиджа е по малък. .... ще помислим като го разцъкам на тестовият сървар и ще преценя.... но все пак и да продам пършинга ще почакам малко за друга 8 ца тежка. максимум още един месец.

                          П.П. Установих, че на премиум танкове и на ПТ - САУ задалжително трябва да са с камуфлажна боя и мрежа

                          Comment


                            Какво значи "пробива се лесно долния челен лист на шасито". Той целия танк се пробива лесно, както и Т34 с изключение на куполата отпред. А ако си малко по корав, включват голд, а ако танка е достатъчно корав го нърфят, примерно супер пършинга.

                            Comment


                              Ако някой се чуди - IS-6 е по-добър от KV-5.
                              War, war never changes..

                              Comment


                                И последно,какъв ще е срока за продажба на СП за злато?А за какво ще взема нямам дилема,добавям и взимам Ягата.
                                Клан [8282] .

                                Comment

                                Working...
                                X